2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yani dogumun yaklastiginimi gosteriyor canim hazirliklimi olmaliyim?

Yook hayır öyle bişey demedi. Normal birşeymiş yani. Normal doğum düşünüyorsan da bebeğin doğru pozisyonda olduğunu gösterirmiş. İyi birşeymiş :) Doğumum başladı mı yada ne zaman doğurcam nası anlıycam diye sordum. Bu ağrıyla ilgili birşey demedi. Fazla ve sürekli bi sızıntı olmadığı sürece suyumun biraz sızıyor olmasının önemli olmadığını, devamlı bi sızıntı olması durumunda doğumun işareti olabileceğini ama bazen suyun doğum esnasında da gelebildiğini suyum gelmedi doğumum başlamadı demekki diye düşünmememi söyledi. Akıntımı takip etmemi, rengi pembeleşirse nişanımın geldiğini söyledi. Kanamam olursa hemen hastaneye gitmemi söyledi. Bir de kasılmalarımın ve ağrılarımın arttığını söylediğimde o da doktorum gibi düzenli ve sürekli olmadığı sürece son aylarda normal olduğunu eğer düzenli hale gelirlerse doğumun başladığını gösterdiğini söyledi :) en sonda da oğlumun kalp atışını dinletti ve bebeğin kalp atışının 160üstü olmasının strese girdiğinin göstergesi olduğunu o durumda doğumun başlatılması gerektiğini söyledi. Doğumla ilgili bütün söyledikleri bunlar işte canım :)

kızlar dayımın kızı doğum yaptı..herşey güzeldi normla doğumdu..doğuma giriyor 5cm açıklıkla sonrasında açılıyormu bilmiyorum tabi bebek bir türlü gelmiyor..normalde kordon dolanmış boynuna..acil sezeryana almışlar..annemin dediğine göre yawrumun boynunda morluk oluşmuş...aman diyeyim herkes dikkatli olsun..normal normal diyip doktorlarımızın dediğinide hiçe saymayalım..bişekilde güvenmek zorundayız..doğum olayı çok farklı bi boyut...oyüzden Rabbimin dediği olur hangi doğum şekli daha iyi daha sağlıklıysa onu nasip etsin

canım ben gittim bikaç kere farklı sebeplerle .hangi doktor denk geldiysem ona muyane oldum..öyle bişey demezler..ama bütün bilgilerini paylaşırsın gittiğinde..beni hep güzel karşılamışlardı

canım çok mutlu oldum. eymeni de öpüyorum

geçmiş olsun canım.. bebiş de anne de dha iidir inş..
snn de dediğin gbi hakkımızda hayırlısı olsun, önemli olan sağ salim yavrularımıza kavuşmamız..

geçmiş olsun canım.. bebiş de anne de dha iidir inş..
snn de dediğin gbi hakkımızda hayırlısı olsun, önemli olan sağ salim yavrularımıza kavuşmamız..
çok şükür ikiside çok iyiymiş crycım..işte bi bebeğin boynunda morluk oluşmuş onun dışında sıkıntı yokmuş...doğumun ikinci günü kendi kendine ayaklanmış..annem dün evlerine gitmiş..maşallah dedi çok iyilerdi...pijamaları bile atmış üzerinden öyle dolaşıyormuş..

güzel bilgiler kuzucum..tşk ederim benim için çok faydalı oldu

Kızlar bütün gece kaşıntı dan uyuyamadim heryeri m kasiniyor ayak tabanından avuç içime karnıma her yerime kadar
Çok rahatsız edici bir durum sebebi nedir sizce 12 ağustos da dr randevum
Canım aynı durum bendede vardı bikaç gün önce Karaciğer enzimleri safra vb tonla test yaptı Dr ve kortizol içeren Ciğer geliştirici iğne yaptı hem kaşıntılar için hem de erken olursa önlem olsun diye...test sonuclarım temiz gibi safra belli olmadı daha sanrm alerji yaptı bana bişi iğneden sonra kaşıntılarım geçmişti bu sabah itibRiyle yeniden başladı gibi

kızlar ağlanacak halime güldüm biraz önce.
malum çatlaklarım var. lierac işe yaramadı diye Zeytinyağı sürüyordum o da vıcık vıcık oluyor. vazelin alayım dedim. özellikle araba kullanmak için tek Başıma gittim. çünkü çok özledim araba kullanmayı. neyse iki araba arasına park ettim ama çok dardı. hani sığar mı sığmaz mı diye kararsız kalınır ya o derece. neyse kapıyı yarım açtım bi şekilde çıktım. işim bitince arabaya binicem binemiyorum. bir iki derken yok olmuyor. Göbek sığmıyor. etrafa bakıyorum kimse yok hani biri çıkarıversin arabayı diye. bekledim biraz baktım olmuyor eczacıdan rica ettim Sağolsun çıkarıverdi de öyle bindim. tam bir rezillikti gerçekten.

İnsallah normal dogururuz sezaryenden oyle korkuyorum ki.dikislerle oturmak yatip kalkmak zor olacak diye.off offf

Peki normal dr erken doğum riskin var mıydı canım
Benim kontrollerimde dr bi sıkıntı söylemedi şimdi ye kadar ama bu kasintı bi kaç gündür beni rahatsız ediyor bakalım acil de ilgilenip test yaparlar sa öğrenir iz artık

ben kendi evimin onunde yasamistim ayni durumu.oglen yemegine geldim yanima bir araba parketmis kapimi acip binemiyorum.bi de gobegimi icime cekip binmeye calismistim da gulmustum kendime bebegi nereye cekicen diye
Ozgecim bu arada benim kalcalarim catladi lierac karnima surdugum kadar kalcalarima surmemistim.catlayinca surmeye basladim jilet kesigi gibi olan goruntusu azaldi.velhasil lierac i birakma.ilerlemelerini engelliyo

Ayy çok tatlıyız yaa eşimde bazen iki aracın arasına çekmeden beni indiriyo araçtan çıkamam sonra diye öyle park ediyo

Oy maşallah 41 kere sütünü de emmiş kuzucuk annesinden, çok sevindim canım inş yavrun haftasonu sağlıkla kollarında olur; miss gibi koklarsınız birbirinizi; sütünle kal arkadaşım, çok mutlu oldum; çok sevgiler ...

Be
Bende lierac kullandım hala da kullanıyorum fakat ona ragmn çatlaklarım oldu bacaklarımda belimn yanlarında dogumdan sonra lazerle tedavi varmış onu yaptrmayı düşünüyorum

hahahahah :) aynı şey bana bikaç ay önce oldu hatta, o zmn göbişim bu kdr da çıkmamıştı.. ben bi güzel park edip, avmye girdim, birisi gelmiş resmen dibime park etmiş, mümkün değil arabaya binemiorum.. diğer taraftan geçsem, bebeğe bşi olur aksiyon yapmayayım şimdi dedim :) hemen arklardan birini aradım, neyseki o da henüz arabasına varmamış, geldi önce benmkini çıkardı, sonra kendi arabasına gitti..

hamileliğe de hazır değildim ama alıştım, herhalde bebekli bir aile olmaya da alışırız :) lohusa depresyonu yaşamadan atlatırız inşallah.

sen evlenir evlenmez hamile kalmıştın sanırım di mi?
eveet, aslında istiyorduk, kaza eseri olmadı ama hemen olmaz 1 yıl deneriz diye düşününce tabi bi şok olmadık değil. umarım depresyonun her türlüsü uzak dursun bizden

senin de büyükmüş, beni rejime soktu hamurişi , tatlı ekmek yasak... şekerde çıkmamıştı ama takip etmemiz gerek dedi. benim doktorum nts ye sokmuyor genel olarak.
Benim 32 haftalıklen 1.600 dü küçük galiba bebişim Agrılarımın oldugunu söylememe ragmende nst te almadı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…