2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
senin normal değil mi? benim ki 2 hafta öndeymiş..

Benimki 1 hafta geriydi, normal dedi ama ben ultrasonda görmüştüm geri oldunu, önemli bir fark değil dedi.

yarın da gitcem bakalım nolmuş, 1 haftadan fazla fark açılmamıştır inşallah, sanki sınava girer gibi stres oldum

sorma işte benim de tam tersi bakalım bebek kilo almaya devam edecek mi, etmeyecek mi? önce strese girdim sonra da bu zaman kadar iyi geldik diye yumuşatmaya çalıştı ama nafile ben bi kere gerildim artık...

sorma işte benim de tam tersi bakalım bebek kilo almaya devam edecek mi, etmeyecek mi? önce strese girdim sonra da bu zaman kadar iyi geldik diye yumuşatmaya çalıştı ama nafile ben bi kere gerildim artık...

umarım yettiği kadar kilo alır, azı da fazlası da strese sokuyor, peki diyete uyabiliyor musun?

bana da dedi ki kilo alsın diye karpuza, tatlıya abanma sakın

Yok canim normal degil szeryan olacak ikinci bu benim kizim var bitane iki haftam kaldi insallah sanci falan olmadan atlatirim :)) bilgilerin icinde tesekkirler canim.

Kızlar ya bebeğim hickirdikca tuhaf oluyorum dünden beri acım yediğim seyler domates salata peynir form biskuvi bunları da tsm doymadan yiyorum ınsallah kizimin gelisimi bu hafta iyi olur, o hickirdikca açlığım aklıma geliyor...dolap resmen boş...bizim yerimize de yiyin teyzeler her seyden...

Yok oyle ukudan uyandiracak sekilde degil canim yururken bide yatarken saga sola donerken cok agriyor.hayirlisiyla atlatsaydil canim hepimiz

Kızlar lireac sürün ama klasik vazelini de bırakmayın Vazelin marka olanı saf katkısızmış ben ondan da sürüyorum diğerleri tek başına yetmiyor

Be

Bende lierac kullandım hala da kullanıyorum fakat ona ragmn çatlaklarım oldu bacaklarımda belimn yanlarında dogumdan sonra lazerle tedavi varmış onu yaptrmayı düşünüyorum
Valla benim karnimda hic yok.ama her banyodan sonra surdum lierac hep.kalcalar ve kasik bitiminde bacaklarrda var benim de.kisa kisa cizgiler.

umarım yettiği kadar kilo alır, azı da fazlası da strese sokuyor, peki diyete uyabiliyor musun?

bana da dedi ki kilo alsın diye karpuza, tatlıya abanma sakın
uyarım ben, zaten öyle çok fazla yemiyordum ama ara sıra yapıyordum kaçamaklar. hamileliğin başından beri bir porsiyon tatlıyı bitirmişliğim yoktur. ama ekmek-börek yiyordum yalan söylemeyeyim hepsini kaldırdım şimdi... meyveyi bile azalttım. hiç ekmek, pilav yemedim. protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum şu an. az kaldı zaten dayanırım ben ama bebeğe zararım olduysa diye korkuyorum

kızlar ya iki haftadır giremedim foruma okuyamadım da birikmiş , doğum yapan var mı aramızda , kattina mı doğum yaptı.

senin de büyükmüş, beni rejime soktu hamurişi , tatlı ekmek yasak... şekerde çıkmamıştı ama takip etmemiz gerek dedi. benim doktorum nts ye sokmuyor genel olarak.

canım bende detaylıya gittiğimde öyle bir yakın takibe girmiştim. şekerden şüphelenip takip yaptırdılar sonra baktılar şeker çok normal düzeyde diyete gerek yok oluş böyle dedi doktorum. bende kasmıyorum yeme konusunda rahat davrandım.

deneyimli annelerrrrrrrrr karnımız ne zaman düşcekkkk ??? benimki top gibi yukardaaaa

kızlar sabahtan beri düşünüyorum hastane odası süslemesi hakkında.çok ayrıntılı güzel şeyler var fakat kafamda bazı deli sorular???sezeryan olursa amenna çünkü planlı bir şekilde gidip doğum yapıyorsun.ama normal doğum olursa gecenin köründe hadi yine eşin odayı süsledi.sabah yada öğlen hastaneden çıkış verilirse doğru düzgün kimse gelmez ki:SSS okadar çaba boşa gitmiş olur mu???fikirlerinizi bekliyorum!!!

ayyy kızlar bana baya var gibi uzak geliyordu , giremedim de uzun zamandır hemen eve gdip hastane çantamı hazırlıyorummmmmmm.
biz son grup (20 eylül sonrası olanlar ) bile telaşa kapıldık senin ayın 2'si diyor takvimde..:))))telaş etme hemen bizde çok panikledik arka arkaya dört kişi doğum yapınca....bende haftasonu hazırlıcam inş

benim hiç problem yoktu, son kontrolde sapmış biraz bakalım ne olacak..

kızlar ya iki haftadır giremedim foruma okuyamadım da birikmiş , doğum yapan var mı aramızda , kattina mı doğum yaptı.
canım bende hazırlamadım.allah nasip ederse bugün çıkıp deterjanla birkaç eksiği tamamlıycam akşamada çamaşırları yıkarım heralde:)sen eksikleri hallet çanta hazırlaması yarım günlük iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…