Benim 32 haftalıklen 1.600 dü küçük galiba bebişimAgrılarımın oldugunu söylememe ragmende nst te almadı beni
korkumdan dün gittim alışveriş yaptım sonunda :) artık bebişimin kıyafetleri var :) etiketlerini fln kestim yıkanacak ütülenecek hafta sonu...biz son grup (20 eylül sonrası olanlar ) bile telaşa kapıldık senin ayın 2'si diyor takvimde..:))))telaş etme hemen bizde çok panikledik arka arkaya dört kişi doğum yapınca....bende haftasonu hazırlıcam inş
Canım benim ilkinde 31 de düşmüştü daha ama bu sefer hala yukarıda; belli olmuyor iştedeneyimli annelerrrrrrrrr karnımız ne zaman düşcekkkk ??? benimki top gibi yukardaaaa
benim hiç problem yoktu, son kontrolde sapmış biraz bakalım ne olacak..
kızlar ben geçen hafta 32+3 dü yanlış olmasın gittiğimde kilosu 2100 çıkmıştı..doktorum gayet güzel demişti gelişimi için haftasıyla uyumlu denmişti..günlerimiz yakın sizlerle..bu durumda benim bebiştemi tombiş yada haftasına göre öndeBenim bebeğimde çok tombiş doğmayacakmış 32 haftada 1700dü bakalım yarın kaç çıkacak ultrasonda
canım bende aynı konuda araftayımkızlar sabahtan beri düşünüyorum hastane odası süslemesi hakkında.çok ayrıntılı güzel şeyler var fakat kafamda bazı deli sorular???sezeryan olursa amenna çünkü planlı bir şekilde gidip doğum yapıyorsun.ama normal doğum olursa gecenin köründe hadi yine eşin odayı süsledi.sabah yada öğlen hastaneden çıkış verilirse doğru düzgün kimse gelmez ki:SSS okadar çaba boşa gitmiş olur mu???fikirlerinizi bekliyorum!!!
ayy sorryyy tombiş okumuşumBenim bebeğimde çok tombiş doğmayacakmış 32 haftada 1700dü bakalım yarın kaç çıkacak ultrasonda
kızlar ben geçen hafta 32+3 dü yanlış olmasın gittiğimde kilosu 2100 çıkmıştı..doktorum gayet güzel demişti gelişimi için haftasıyla uyumlu denmişti..günlerimiz yakın sizlerle..bu durumda benim bebiştemi tombiş yada haftasına göre öndehelppppp
seninki normal bence doktor da öyle demiş zaten :)kızlar ben geçen hafta 32+3 dü yanlış olmasın gittiğimde kilosu 2100 çıkmıştı..doktorum gayet güzel demişti gelişimi için haftasıyla uyumlu denmişti..günlerimiz yakın sizlerle..bu durumda benim bebiştemi tombiş yada haftasına göre öndehelppppp
hadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembelkorkumdan dün gittim alışveriş yaptım sonunda :) artık bebişimin kıyafetleri var :) etiketlerini fln kestim yıkanacak ütülenecek hafta sonu...
al işte uyuzun biri yüzünden ban yiyecem
Özel hastanelerin hiçbiri ikinci gün dahil kuvez parasıni ödemiyorlar ben ankaradayim hepsi aynı şeyi söyledi ilk günden sonra bebek kvezde kalması gerekirse hergün için ekstra ücret alacaklarini söylediler devlet hastanesinde böyle bir sorun yoközel hastanede de ödenmiyor mu?
ben yanlış okumuşum chek tombiş olarak algıladım yazdığınıCanım benim bebeğimin karın çevresi biraz geriden geliyor
Doktor önemli bir şey değil sadece çok kilolu olmaz dedi, benimki o yüzden ama normalde kaç gram olması gerekir onu bilmiyorum :)
ha ha :) tembellikte rakip tanımam diyordum ama sen de fena değilsinhadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembel
aynen düşündüğün gibikızlar sabahtan beri düşünüyorum hastane odası süslemesi hakkında.çok ayrıntılı güzel şeyler var fakat kafamda bazı deli sorular???sezeryan olursa amenna çünkü planlı bir şekilde gidip doğum yapıyorsun.ama normal doğum olursa gecenin köründe hadi yine eşin odayı süsledi.sabah yada öğlen hastaneden çıkış verilirse doğru düzgün kimse gelmez ki:SSS okadar çaba boşa gitmiş olur mu???fikirlerinizi bekliyorum!!!
canım en iyisi bebeğimizin odasını süsleyip hastane odasında abartmadan kapı süsü,birkaç balon,tüllerden birkaç süsleme dışında pek bir şey yapmamak. allah nasip ederse mevlütte acısını çıkarırız:)canım bende aynı konuda araftayım
cnm iyi masallah cok tombis degil gibi geldi amaakızlar ben geçen hafta 32+3 dü yanlış olmasın gittiğimde kilosu 2100 çıkmıştı..doktorum gayet güzel demişti gelişimi için haftasıyla uyumlu denmişti..günlerimiz yakın sizlerle..bu durumda benim bebiştemi tombiş yada haftasına göre öndehelppppp
aman uyuz oluyorum yemin ederimmmm..ne tarafa dönsem üşüyen....bi tuvalete gidicem derdim var demedikleri kaldı.Üşüyenden ötürü mü
ha ha :) tembellikte rakip tanımam diyordum ama sen de fena değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?