2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
korkumdan dün gittim alışveriş yaptım sonunda :) artık bebişimin kıyafetleri var :) etiketlerini fln kestim yıkanacak ütülenecek hafta sonu...

benim hiç problem yoktu, son kontrolde sapmış biraz bakalım ne olacak..

Benim bebeğimde çok tombiş doğmayacakmış 32 haftada 1700dü bakalım yarın kaç çıkacak ultrasonda
kızlar ben geçen hafta 32+3 dü yanlış olmasın gittiğimde kilosu 2100 çıkmıştı..doktorum gayet güzel demişti gelişimi için haftasıyla uyumlu denmişti..günlerimiz yakın sizlerle..bu durumda benim bebiştemi tombiş yada haftasına göre öndehelppppp

canım bende aynı konuda araftayım

Canım benim bebeğimin karın çevresi biraz geriden geliyor
Doktor önemli bir şey değil sadece çok kilolu olmaz dedi, benimki o yüzden ama normalde kaç gram olması gerekir onu bilmiyorum :)

seninki normal bence doktor da öyle demiş zaten :)

Kizlar rrr doğum günümüz belli oldu ins 21 ağustos. 38+3 de sezeryan olcm.bebisim şuan 3300 .3700 felan doğar dedi.mutluyum haftaya değil sonraki hafta cuma bebisim yanımda olck ins...sizce 38+3 erkenmi

korkumdan dün gittim alışveriş yaptım sonunda :) artık bebişimin kıyafetleri var :) etiketlerini fln kestim yıkanacak ütülenecek hafta sonu...
hadi hayırlı olsun canım ebeişin cicileri...bende haftasonu yıkayacam..ama sadece hastaneye gidecekleri ütülicem..tembelim ben tembel

özel hastanede de ödenmiyor mu?
Özel hastanelerin hiçbiri ikinci gün dahil kuvez parasıni ödemiyorlar ben ankaradayim hepsi aynı şeyi söyledi ilk günden sonra bebek kvezde kalması gerekirse hergün için ekstra ücret alacaklarini söylediler devlet hastanesinde böyle bir sorun yok

Canım benim bebeğimin karın çevresi biraz geriden geliyor
Doktor önemli bir şey değil sadece çok kilolu olmaz dedi, benimki o yüzden ama normalde kaç gram olması gerekir onu bilmiyorum :)
ben yanlış okumuşum chek tombiş olarak algıladım yazdığını

aynen düşündüğün gibi
sezeryanda bır gece kalıyorsun tamam ama normalde bı kaç saat sonra surumunda sorun yoksa cıkıyorsun boşuna süsleme
bende hedıyelıkler ıcın dusunmustum onu kımse gelmez zaten dıye ancak eve bebek gormeye gelenlere verırım dedım

cnm iyi masallah cok tombis degil gibi geldi amaa

Üşüyenden ötürü mü
aman uyuz oluyorum yemin ederimmmm..ne tarafa dönsem üşüyen....bi tuvalete gidicem derdim var demedikleri kaldı....sonrada kim kezban diye dolanıyor millet..al işte millet bunları görüp dalga geçiyor sonra siteyle..safmısın arkadaş ne diye elin mültecisine vesikalığını vericen dicem o olacak..neyse susayım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…