2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım işte insan özeniyorhani kimse gelmese de birkaç süsle hastane odasında resim çekilip hatıra kalsın istiyor.gerçi en önemlisi sağ sağlim doğsunlarda başka bir şey istemem.

hahaha bende konusunu okuyordum yuuuhhh dedim yani, ver dese birileri verecek fotoğrafı elin adamına
Sonra senden alıntı yaptığını gördüm

Merhaba ben bir buçuk aylık hamileyim ve doktorum bana dün gittiğimde guatır çıktığını söyledi
hayırlı olsun bebeğiniz...sadece bunumu dedi..tedavisi için ilaç vs. bahsetmedimi...sorunun ne olduğunu tam anlayamadım ben

Of yarım oldu drum euthyrox 50 mcg verdi sizin aranızda böyle geçirmiş olan varmı varsa ne yaptınız geçtimi bebeğe zarar vericek diye korkuyorum.

Cnm fazla kafa yormaya gerek yok izne ayrildiktan sonra 112 gunun var.16 hafta yapio tam erken dogarsa daha cok vakit gecirmis oluruz

hahaha bende konusunu okuyordum yuuuhhh dedim yani, ver dese birileri verecek fotoğrafı elin adamına
Sonra senden alıntı yaptığını gördüm
okeyide etiketlemiş bana ceza versin diye bide..onun öyle bi yetkisi yokki..bilemedi zaar

Of yarım oldu drum euthyrox 50 mcg verdi sizin aranızda böyle geçirmiş olan varmı varsa ne yaptınız geçtimi bebeğe zarar vericek diye korkuyorum.
Cok normal bisi..bende kullandim bir kac kullaniosun sonra kan degerinde bakiolar normalse birakiosun..kullandirmalarinin sebebi ise ozellikle bebek daha ii tutunsun die.panik yokk.bu arada sanirim vanda yasiyorsun vanda bildigin ii bir kadin dogumcu varmi ?

Ben hamileliğimin başından beri euthyrox 50 kullanıyorum, ömür boyuda kullanacağım bu ilacı
Kullanmanız değil aksine o ilacı almamanız bebeğe zararlı mutlaka kullanın

Gerçektenmi ya iyi bari korkuyordum bende ben vanda değilim k.maraştayım çok cımak atardım millete o yüzden van kedisi derlerdi bana üye olurkende hiç isim kabul etmedi bende o yüzden van kedisi yazdım.

Zaten yazdığı mesajıda anlamadım Büyük puntolarla derdim var falan Nişanlısı bitti şimdi de böyle konulara dadandı
güya bdv'nin mantığını açıklamış...ohooooo görümcesi vardı annesi vardı..acıların kadını

Ben hamileliğimin başından beri euthyrox 50 kullanıyorum, ömür boyuda kullanacağım bu ilacı
Kullanmanız değil aksine o ilacı almamanız bebeğe zararlı mutlaka kullanın

Hmm iyi bari sizdedemi guatır var benim tsh değeri yüksek çıktı ve doktorum sende guatır var dedi o yüzden bu hapı verdi.

Kızlar çok duygulandım şuan. Ne kadar mucizevi birşey gerçekleştiriyoruz. Bir evlat bir insan yetiştireceğiz . Rabb'imiz bu görevi bizlere layık gördü çok şükür . Ama korkularım heyecanlarım nasıl karışık duygular içindeyim. Sana emanet biri var karşında. Rabbim bizi annelik duygusuyla , göreviyle aşkıyla imtihana çekti. Ve şimdi o evladımızı alıp öncelikle Allah'a hayırlı bir kul sonrasında annesine babasına ve hepimize hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğiz inşallah, ne kadar mucizevi bir duygu annelik..... Bebeğimizle ilgili sorunlar yaşandığında eşimin sorusu şöyle oldu , ben babayım sen annesin , ben ona bakabilirim ama o sensiz yapamaz , asıl sabrı , sükuneti emeği sen vereceksin , ben onu canımdan çok seviyorum ama sen ona can olacaksın hazırlıklı mısın dedi ? Hazır mıyım bilmiyorum . Neyle karşılayacağımı bilmiyorum . İçimde yaşatırım yavrumu içimide. Ağlarım da gülerim de severim o mis korkuluğu her haliyle. Ben bana emanet edilmiş bir can taşıyorum , ve o emaneti elimden ne gelirse Rabb'ime yakın bir kul hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye çalışacağım. Hastalandığında başında duracağım , uykusunda nefes alıyor mu kontrol edeceğim .. Ya anne derse bir de bana .. Anne derse eğer dünyanın en mutlu insanı olacağım. Korkularım yok mu dolu.. Ya biri üzerse kızımı , ya ben üzersem kızımı ..allahım sen bana nasıl bir mucize yarattın böyle,,, sen bana ne güzel imtihan verdin ellhamdülillah.. Umarım ahirette senden razıyım affettim seni kulun dediğin biri de ben olayım . Kızımda şefaatçi olur ben ondan o da benden razı olur inşallah. Annelik işte bir bebek babasız olabilir belki ama annesiz ölür. Rabbim hiçbir anneyi evlâtsız, hiçbir evladı da annesiz bırakmasın inşallah ....

Hmm iyi bari sizdedemi guatır var benim tsh değeri yüksek çıktı ve doktorum sende guatır var dedi o yüzden bu hapı verdi.

Haşimato guatrım var. Evet benimde hamileliğimin başında 8 falandı şimdi 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar hamilelikten ötürü

Tesekkur ediyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…