- 27 Temmuz 2015
- 52
- 11
- 8
- 30
canım işte insan özeniyoraynen düşündüğün gibi
sezeryanda bır gece kalıyorsun tamam ama normalde bı kaç saat sonra surumunda sorun yoksa cıkıyorsun boşuna süsleme
bende hedıyelıkler ıcın dusunmustum onu kımse gelmez zaten dıye ancak eve bebek gormeye gelenlere verırım dedım
tombiş çocuk dendiğinde aklıma gelencnm iyi masallah cok tombis degil gibi geldi amaa
aman uyuz oluyorum yemin ederimmmm..ne tarafa dönsem üşüyen....bi tuvalete gidicem derdim var demedikleri kaldı....sonrada kim kezban diye dolanıyor millet..al işte millet bunları görüp dalga geçiyor sonra siteyle..safmısın arkadaş ne diye elin mültecisine vesikalığını vericen dicek o olacak
hayırlı olsun bebeğiniz...sadece bunumu dedi..tedavisi için ilaç vs. bahsetmedimi...sorunun ne olduğunu tam anlayamadım benMerhaba ben bir buçuk aylık hamileyim ve doktorum bana dün gittiğimde guatır çıktığını söyledi
Cnm fazla kafa yormaya gerek yok izne ayrildiktan sonra 112 gunun var.16 hafta yapio tam erken dogarsa daha cok vakit gecirmis oluruzkızlar biraz önce milli eğitime gittim. 20 Ağustos'ta görevi bırakıcağımı söyledim. erken doğum olursa izin nasıl olacak dedim. doğum 40 hafta olarak hesaplanıyormuş. 38 de doğum yapacağım için (inşallah) o iki hafta da sonrasına aktarılacakmış.
eğitim ödeneğini de sordum. okuldan arkadaş doğum yaptı da temmuzda. 30 Eylül'e kadar göreve başlayanlar tam alıyormuş. 30 Eylül'den sonra 1. dönem başlayanlar %75i 2. dönem başlayanlar %50 sini alacakmış.
havadisler böyle
okeyide etiketlemiş bana ceza versin diye bide..onun öyle bi yetkisi yokki..bilemedi zaarhahaha bende konusunu okuyordum yuuuhhh dedim yani, ver dese birileri verecek fotoğrafı elin adamına
Sonra senden alıntı yaptığını gördüm
Cok normal bisi..bende kullandim bir kac kullaniosun sonra kan degerinde bakiolar normalse birakiosun..kullandirmalarinin sebebi ise ozellikle bebek daha ii tutunsun die.panik yokk.bu arada sanirim vanda yasiyorsun vanda bildigin ii bir kadin dogumcu varmi ?Of yarım oldu drum euthyrox 50 mcg verdi sizin aranızda böyle geçirmiş olan varmı varsa ne yaptınız geçtimi bebeğe zarar vericek diye korkuyorum.
okeyide etiketlemiş bana ceza versin diye bide..onun öyle bi yetkisi yokki..bilemedi zaar
Of yarım oldu drum euthyrox 50 mcg verdi sizin aranızda böyle geçirmiş olan varmı varsa ne yaptınız geçtimi bebeğe zarar vericek diye korkuyorum.
ok normal bisi..bende kullandim bir kac kullaniosun sonra kan degerinde bakiolar normalse birakiosun..kullandirmalarinin sebebi ise ozellikle bebek daha ii tutunsun die.panik yokk.bu arada sanirim vanda yasiyorsun vanda bildigin ii bir kadin dogumcu varmi ?
güya bdv'nin mantığını açıklamış...ohooooo görümcesi vardı annesi vardı..acıların kadınıZaten yazdığı mesajıda anlamadımBüyük puntolarla derdim var falan Nişanlısı bitti şimdi de böyle konulara dadandı
güya bdv'nin mantığını açıklamış...ohooooo görümcesi vardı annesi vardı..acıların kadını
Ben hamileliğimin başından beri euthyrox 50 kullanıyorum, ömür boyuda kullanacağım bu ilacı
Kullanmanız değil aksine o ilacı almamanız bebeğe zararlı mutlaka kullanın
Bende konu açıcam valla saçlarım şu an birazcık yağlı yarın mı yıkasam bugün mü yıkasam diye
Allahım dert vermesin başka
Hmm iyi bari sizdedemi guatır var benim tsh değeri yüksek çıktı ve doktorum sende guatır var dedi o yüzden bu hapı verdi.
aay valla iyi güldükahahahaaa kız vallahaaa kabaran saçları vardı bidee
Ben doğurmadan buluşun ki gekey
küvez için hiçbir özel hastane ek ücret alamaz. Artık devlet karşılıyor. SSK varsa sıkıntı yok ki sende var. Benim bebeğimde küveze gireceği için bir çok hastane ile konuştum ücret yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?