aminnn canım inşş.çok içten yazmışsın çok duygulandım...yaklaşık bir haftadır benimde kafamda böyle şeyler geçiyor...hatta dün biri yazmıştı..nüfus cüzdanında anne kısmın benim adım yazacak diye...ben bunu hiç düşünmemiştim mesela..okurken bi irkildim önce..dün bütün gün hep aklımda bu vardı..acabalar dolandı kafamda..ki istediğimiz yolunu gözlediğimiz bir bebekti...yükümüz ağır..Rabbim bu yolda bizlere güç kuvvet versin....emeklerimizi boşa çıkarmasın....evlatlarımızı bize göz aydınlığı eylesinKızlar çok duygulandım şuan. Ne kadar mucizevi birşey gerçekleştiriyoruz. Bir evlat bir insan yetiştireceğiz . Rabb'imiz bu görevi bizlere layık gördü çok şükür . Ama korkularım heyecanlarım nasıl karışık duygular içindeyim. Sana emanet biri var karşında. Rabbim bizi annelik duygusuyla , göreviyle aşkıyla imtihana çekti. Ve şimdi o evladımızı alıp öncelikle Allah'a hayırlı bir kul sonrasında annesine babasına ve hepimize hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğiz inşallah, ne kadar mucizevi bir duygu annelik..... Bebeğimizle ilgili sorunlar yaşandığında eşimin sorusu şöyle oldu , ben babayım sen annesin , ben ona bakabilirim ama o sensiz yapamaz , asıl sabrı , sükuneti emeği sen vereceksin , ben onu canımdan çok seviyorum ama sen ona can olacaksın hazırlıklı mısın dedi ? Hazır mıyım bilmiyorum . Neyle karşılayacağımı bilmiyorum . İçimde yaşatırım yavrumu içimide. Ağlarım da gülerim de severim o mis korkuluğu her haliyle. Ben bana emanet edilmiş bir can taşıyorum , ve o emaneti elimden ne gelirse Rabb'ime yakın bir kul hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye çalışacağım. Hastalandığında başında duracağım , uykusunda nefes alıyor mu kontrol edeceğim .. Ya anne derse bir de bana .. Anne derse eğer dünyanın en mutlu insanı olacağım. Korkularım yok mu dolu.. Ya biri üzerse kızımı , ya ben üzersem kızımı ..allahım sen bana nasıl bir mucize yarattın böyle,,, sen bana ne güzel imtihan verdin ellhamdülillah.. Umarım ahirette senden razıyım affettim seni kulun dediğin biri de ben olayım . Kızımda şefaatçi olur ben ondan o da benden razı olur inşallah. Annelik işte bir bebek babasız olabilir belki ama annesiz ölür. Rabbim hiçbir anneyi evlâtsız, hiçbir evladı da annesiz bırakmasın inşallah ....
Cnm sıra gelmedi ki o işlere henüz tartilmadim göbek baya gitti korse takiyorum ama henüz kaç kilo gitti bilmiyorum bi toparlanayim eymen eve bi gelsin sira o işlere de gelir..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aylul-anneleri-dogum-hikayeleri.845122/page-6
Kızlar bunu fark etmeyenler nereye yazıldı diye soruyor du .
Bu arada doğum yapan arkadaşlar kilolar gitti miLarimar @cipcilek
aynen çok güldüm..yarıda kalmasın bu neşem..yoksa birileri gelir cımbızlar beni...şu son dönemlerimde siteden uzak kalmak istemiyorum :))))aay valla iyi güldük
Kızlar çok duygulandım şuan. Ne kadar mucizevi birşey gerçekleştiriyoruz. Bir evlat bir insan yetiştireceğiz . Rabb'imiz bu görevi bizlere layık gördü çok şükür . Ama korkularım heyecanlarım nasıl karışık duygular içindeyim. Sana emanet biri var karşında. Rabbim bizi annelik duygusuyla , göreviyle aşkıyla imtihana çekti. Ve şimdi o evladımızı alıp öncelikle Allah'a hayırlı bir kul sonrasında annesine babasına ve hepimize hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğiz inşallah, ne kadar mucizevi bir duygu annelik..... Bebeğimizle ilgili sorunlar yaşandığında eşimin sorusu şöyle oldu , ben babayım sen annesin , ben ona bakabilirim ama o sensiz yapamaz , asıl sabrı , sükuneti emeği sen vereceksin , ben onu canımdan çok seviyorum ama sen ona can olacaksın hazırlıklı mısın dedi ? Hazır mıyım bilmiyorum . Neyle karşılayacağımı bilmiyorum . İçimde yaşatırım yavrumu içimide. Ağlarım da gülerim de severim o mis korkuluğu her haliyle. Ben bana emanet edilmiş bir can taşıyorum , ve o emaneti elimden ne gelirse Rabb'ime yakın bir kul hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye çalışacağım. Hastalandığında başında duracağım , uykusunda nefes alıyor mu kontrol edeceğim .. Ya anne derse bir de bana .. Anne derse eğer dünyanın en mutlu insanı olacağım. Korkularım yok mu dolu.. Ya biri üzerse kızımı , ya ben üzersem kızımı ..allahım sen bana nasıl bir mucize yarattın böyle,,, sen bana ne güzel imtihan verdin ellhamdülillah.. Umarım ahirette senden razıyım affettim seni kulun dediğin biri de ben olayım . Kızımda şefaatçi olur ben ondan o da benden razı olur inşallah. Annelik işte bir bebek babasız olabilir belki ama annesiz ölür. Rabbim hiçbir anneyi evlâtsız, hiçbir evladı da annesiz bırakmasın inşallah ....
amin...Kızlar çok duygulandım şuan. Ne kadar mucizevi birşey gerçekleştiriyoruz. Bir evlat bir insan yetiştireceğiz . Rabb'imiz bu görevi bizlere layık gördü çok şükür . Ama korkularım heyecanlarım nasıl karışık duygular içindeyim. Sana emanet biri var karşında. Rabbim bizi annelik duygusuyla , göreviyle aşkıyla imtihana çekti. Ve şimdi o evladımızı alıp öncelikle Allah'a hayırlı bir kul sonrasında annesine babasına ve hepimize hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğiz inşallah, ne kadar mucizevi bir duygu annelik..... Bebeğimizle ilgili sorunlar yaşandığında eşimin sorusu şöyle oldu , ben babayım sen annesin , ben ona bakabilirim ama o sensiz yapamaz , asıl sabrı , sükuneti emeği sen vereceksin , ben onu canımdan çok seviyorum ama sen ona can olacaksın hazırlıklı mısın dedi ? Hazır mıyım bilmiyorum . Neyle karşılayacağımı bilmiyorum . İçimde yaşatırım yavrumu içimide. Ağlarım da gülerim de severim o mis korkuluğu her haliyle. Ben bana emanet edilmiş bir can taşıyorum , ve o emaneti elimden ne gelirse Rabb'ime yakın bir kul hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye çalışacağım. Hastalandığında başında duracağım , uykusunda nefes alıyor mu kontrol edeceğim .. Ya anne derse bir de bana .. Anne derse eğer dünyanın en mutlu insanı olacağım. Korkularım yok mu dolu.. Ya biri üzerse kızımı , ya ben üzersem kızımı ..allahım sen bana nasıl bir mucize yarattın böyle,,, sen bana ne güzel imtihan verdin ellhamdülillah.. Umarım ahirette senden razıyım affettim seni kulun dediğin biri de ben olayım . Kızımda şefaatçi olur ben ondan o da benden razı olur inşallah. Annelik işte bir bebek babasız olabilir belki ama annesiz ölür. Rabbim hiçbir anneyi evlâtsız, hiçbir evladı da annesiz bırakmasın inşallah ....
Canım benim ilkinde 31 de düşmüştü daha ama bu sefer hala yukarıda; belli olmuyor işte
Hmm saolun içimi rahatlattınız bana hep endikronolojiye git dediler hani bende hapımı kullanıyorum zaten gitmeye gerek varmı acaba siz gidiyormusunuz?Haşimato guatrım var. Evet benimde hamileliğimin başında 8 falandı şimdi 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar hamilelikten ötürü
Sen mükemmel bi annesin...Kızlar çok duygulandım şuan. Ne kadar mucizevi birşey gerçekleştiriyoruz. Bir evlat bir insan yetiştireceğiz . Rabb'imiz bu görevi bizlere layık gördü çok şükür . Ama korkularım heyecanlarım nasıl karışık duygular içindeyim. Sana emanet biri var karşında. Rabbim bizi annelik duygusuyla , göreviyle aşkıyla imtihana çekti. Ve şimdi o evladımızı alıp öncelikle Allah'a hayırlı bir kul sonrasında annesine babasına ve hepimize hayırlı bir evlat olarak yetiştireceğiz inşallah, ne kadar mucizevi bir duygu annelik..... Bebeğimizle ilgili sorunlar yaşandığında eşimin sorusu şöyle oldu , ben babayım sen annesin , ben ona bakabilirim ama o sensiz yapamaz , asıl sabrı , sükuneti emeği sen vereceksin , ben onu canımdan çok seviyorum ama sen ona can olacaksın hazırlıklı mısın dedi ? Hazır mıyım bilmiyorum . Neyle karşılayacağımı bilmiyorum . İçimde yaşatırım yavrumu içimide. Ağlarım da gülerim de severim o mis korkuluğu her haliyle. Ben bana emanet edilmiş bir can taşıyorum , ve o emaneti elimden ne gelirse Rabb'ime yakın bir kul hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeye çalışacağım. Hastalandığında başında duracağım , uykusunda nefes alıyor mu kontrol edeceğim .. Ya anne derse bir de bana .. Anne derse eğer dünyanın en mutlu insanı olacağım. Korkularım yok mu dolu.. Ya biri üzerse kızımı , ya ben üzersem kızımı ..allahım sen bana nasıl bir mucize yarattın böyle,,, sen bana ne güzel imtihan verdin ellhamdülillah.. Umarım ahirette senden razıyım affettim seni kulun dediğin biri de ben olayım . Kızımda şefaatçi olur ben ondan o da benden razı olur inşallah. Annelik işte bir bebek babasız olabilir belki ama annesiz ölür. Rabbim hiçbir anneyi evlâtsız, hiçbir evladı da annesiz bırakmasın inşallah ....
Benimde ağrıyı uzaninca hafifliyor bilmeme asagi mi i di bebekKizlar bisey sorucam size.sizin cok aferdersinide oraniz agriyormu resmen ayrilacak ya acaba asagiyami indi bebek yoksa normalmi bu agri.
kızlar maşallah size bende 4 küsür doğmuşum normal doğumla.
ama şuanda bende öyle doğuracak bir potansiyel
göremiyorum.
kızlar bişey soracaktım.şimdiye kadar hep özele gittim benim doktorumda 2 hafta olmayacak.ağustosun son iki haftası.
o arada ben devlet hastanesine gitsem nst veya ultrason için doktor önceden gelmediğin için bakamayız demez değil mi?
özellerde genelde takipli hastaya bakılıyor ya.gideceğim hastanede bana çok yakın bir hastanenin semt polikinliği.
orda doğum yapılmıyor zaten.büyük hastanede yapılıyor.
devlete gidenler nasıl yapıyor?
Canım benim bebeğimin karın çevresi biraz geriden geliyor
Doktor önemli bir şey değil sadece çok kilolu olmaz dedi, benimki o yüzden ama normalde kaç gram olması gerekir onu bilmiyorum :)
Benimkininde Karin cevresi geride bi doktor acayip korkuttu beni, hersey olabilir gibi bir suru olumsuz sey soyledi 2.5 hafta fark var diyor erken alinabilir diyor, baska doktora gittim 1.5 hafta fark olctu cok normal oldugunu soyledi, 2 gun oncede universiteye perinatoloji bolumune gittim oda 5 gun fark gordu herseyin normal oldigunu soyledi.. Kime inanicagimi sasirdim panik haldeyim ilk doktor cok korkutuyor beni digerlerine gore normal, yarin 4. Bir doktora daha gidicem bakalim o nediycek.. Sizin Karin cevresi nekadar fark var???
ben çıkıyorum...haftaya inş son..girmezsemde bilinki doğum iznine ayrıldım..öpüldü herkes...gidip eve uyumak istiyorum
Hmm saolun içimi rahatlattınız bana hep endikronolojiye git dediler hani bende hapımı kullanıyorum zaten gitmeye gerek varmı acaba siz gidiyormusunuz?
ben yazmıştım canım. çevremdeki kimse anneliği yakıştırmadı ilk başlarda ay sen şimdi anne mi olacaksın düşünemiyorum , sen daha küçüksün, siz eşinle evcilik oynuyorsunuz gibi falan filan. ben 30 Uma merdiven dayamışım bi kereaminnn canım inşş.çok içten yazmışsın çok duygulandım...yaklaşık bir haftadır benimde kafamda böyle şeyler geçiyor...hatta dün biri yazmıştı..nüfus cüzdanında anne kısmın benim adım yazacak diye...ben bunu hiç düşünmemiştim mesela..okurken bi irkildim önce..dün bütün gün hep aklımda bu vardı..acabalar dolandı kafamda..ki istediğimiz yolunu gözlediğimiz bir bebekti...yükümüz ağır..Rabbim bu yolda bizlere güç kuvvet versin....emeklerimizi boşa çıkarmasın....evlatlarımızı bize göz aydınlığı eylesin
Cnm sıra gelmedi ki o işlere henüz tartilmadim göbek baya gitti korse takiyorum ama henüz kaç kilo gitti bilmiyorum bi toparlanayim eymen eve bi gelsin sira o işlere de gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?