2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aminnn canım inşş.çok içten yazmışsın çok duygulandım...yaklaşık bir haftadır benimde kafamda böyle şeyler geçiyor...hatta dün biri yazmıştı..nüfus cüzdanında anne kısmın benim adım yazacak diye...ben bunu hiç düşünmemiştim mesela..okurken bi irkildim önce..dün bütün gün hep aklımda bu vardı..acabalar dolandı kafamda..ki istediğimiz yolunu gözlediğimiz bir bebekti...yükümüz ağır..Rabbim bu yolda bizlere güç kuvvet versin....emeklerimizi boşa çıkarmasın....evlatlarımızı bize göz aydınlığı eylesin

AMİN....AMİN....AMİN.... işyerinde ağlattın beni

amin...
aglattın beni...zaten bugun aglamaktan bi hal oldu

Haşimato guatrım var. Evet benimde hamileliğimin başında 8 falandı şimdi 2.5 altında tutmaya çalışıyorlar hamilelikten ötürü
Hmm saolun içimi rahatlattınız bana hep endikronolojiye git dediler hani bende hapımı kullanıyorum zaten gitmeye gerek varmı acaba siz gidiyormusunuz?

Sen mükemmel bi annesin...
henüz dokunmadan, koklamadan, görmeden, sesini duymadan, göğsüne basmadan, yalnızca içinde bulunduğun hislerinya sana bunları yazdıran,
sen gerçekten mükemmel bi annesin...

belmaakca sen hepimizi ağlattin canım ne güzel de ifade etmisin aslında hepimizin içinde olan şeyleri Allahım bize hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ve evlatlarimiz da hep bizden razi olsun inşallah. ..

SUHAN belmaakca gözlerim dolu dolu akmaması için zor tutuyorum kendimi.. anne oluyoruz ya anne çıkıyorum yoksa herkese rezil olcam :)

canım hepimiz bu aylarda böyleyiz galiba bir de doğumlar gelmeye başladıkça hepimizde bir duygu seli oluşmaya başladı niye rezil olasın ki ne var oturur birlikte ağlarızzz....

Ben de hep ozele gitmistim,bazi tahliller icin devlete gittim,devletteki 2 ayri doktor surat asti, kim verdi bu tahlilleri sana dedi,ben de acikca soyle soyledim, ozele gidiyorum riskli gebelik benimkisi,devlette benle ilgilenilmiyor dedim,doktor sucluymusum ezikmisim gibi suratima bakti, anladim ki kizdi bana ama umrumda degildi cikista doktorlardan birini sikayet etmek zorunda kaldim,sebebi suydu; kendilerinde azarlama hakkini buluyorlar, ozele gidip onlara geldim diye tavirlilar.

Bu arada devletteki doktora kasilmalarim artti deyince beni ayni dakikada nstye soktu,yani devlete gitmiyoruz diye bizimle ilgilenmemezlik yapamazdi

Canım benim bebeğimin karın çevresi biraz geriden geliyor
Doktor önemli bir şey değil sadece çok kilolu olmaz dedi, benimki o yüzden ama normalde kaç gram olması gerekir onu bilmiyorum :)

Benimkininde Karin cevresi geride bi doktor acayip korkuttu beni, hersey olabilir gibi bir suru olumsuz sey soyledi 2.5 hafta fark var diyor erken alinabilir diyor, baska doktora gittim 1.5 hafta fark olctu cok normal oldugunu soyledi, 2 gun oncede universiteye perinatoloji bolumune gittim oda 5 gun fark gordu herseyin normal oldigunu soyledi.. Kime inanicagimi sasirdim panik haldeyim ilk doktor cok korkutuyor beni digerlerine gore normal, yarin 4. Bir doktora daha gidicem bakalim o nediycek.. Sizin Karin cevresi nekadar fark var???

Sanırım 1.5 hafta kadar canım doktorum çok önemli vs demedi sadece çok kilolu doğmaz dedi tamam dedik bizde

Hmm saolun içimi rahatlattınız bana hep endikronolojiye git dediler hani bende hapımı kullanıyorum zaten gitmeye gerek varmı acaba siz gidiyormusunuz?

Tabiki git mutlaka ben hamileliğim boyunca gözetim altındaydım
En son gidişimde doğumdan 6 hafta sonra gel dedi.

ben yazmıştım canım. çevremdeki kimse anneliği yakıştırmadı ilk başlarda ay sen şimdi anne mi olacaksın düşünemiyorum , sen daha küçüksün, siz eşinle evcilik oynuyorsunuz gibi falan filan. ben 30 Uma merdiven dayamışım bi kere
o zamandanberi aklımda oğlumun Kimliğini göstericem onlara bak ana adı ne yazıyor diye. inşallah

Cnm sıra gelmedi ki o işlere henüz tartilmadim göbek baya gitti korse takiyorum ama henüz kaç kilo gitti bilmiyorum bi toparlanayim eymen eve bi gelsin sira o işlere de gelir..

İnşallah tez zamanda toparlanirsiniz canım oğluşun da sağlıkla evinize huzur mutluluk katar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…