2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Burda arkadasin birisi ozel hastaneleri arastirmis ve kuvozu artik devletin karsiladigini soylemisti, yasal olarak para vermicekmisiz, simdi aklim yine karisti yaa

benim belime inceden ınceden sızılar giriyor...adet agrısı gibi..inşallah doğurmam erkenden korkmaya başladım

Burda arkadasin birisi ozel hastaneleri arastirmis ve kuvozu artik devletin karsiladigini soylemisti, yasal olarak para vermicekmisiz, simdi aklim yine karisti yaa
canım ben anlamıyorum para alan hastaneleri. benim doğum yapacağım hastanede böyle bir uygulama yok mesela . mersinde çalışan Arkadaşım da aynı şeyi söylüyor. aylarca küvezde yatan bebekler varmış 5 Kuruş vermeden çıkıyorlarmış.

Canim ya haftaya es durumu tayini varmış doğum izninde tayin ostebiliyorum da başvuru için o şehre gitmem gerekir mi yoksa buradan yapsam onaylarlar mi idarecime de yazdım ama henüz görmedi sana sorayım dedim
olması gereken o zaten ozeller de acil olan hicbirsey para alınmaması gerekiyor ve yeni doğan ünitesi acil bir durumdur hayatidir

kızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?

Merhaba hatunlar. çalışan bacılarım malum zorunlu izne ayrılma haftamız yaklaştı. benim öğrenmek istediğim otuz yedinci haftanın başımda mı yani 37+1 demi, yoksa 38 inci haftanın başında mi yani 37+7 demi işten ayrılmam gerekiyor. bir yardımcı olun. Memurum ama komisyon 37 dedi. Basi mi sonu mu bilmiyor ee arada bi hafta oynuyor

kızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?

Canım ben buzdolabı poşetine koymayı planlıyorum. Hastane çantası topiğine de yazmıştım. Geçen markette kilitli poşet diye de gördüm koroplastın, ondan da aldım. Mağaza poşetleri yada çöp poşetleri gibi geri dönüşümlü poşetlerdense yiyecek konulan buzdolabı poşetlerinin daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Ben hijyenden ziyade derli toplu olması için poşetliyeceğim. Doğum sonrası giyeceğini bir poşet, hastane çıkışında giyeceğini bir poşet, yedekleri de takım takım birer poşet yapmayı düşünüyorum :) düğün zamanı tülden poşetler yaptırmıştı annem ve kayınvalidem, eğer aldığım poşetlere sığmazsa onları da kullanabilirim. biberonlarını hiç düşünmemiştim ama ben bebeğimin seyahat çantasına hazırlamayı düşünüyorum. O çantayı da nemli bir bezle silmiştim önceden.

Canim ben onları steril ettikten sonra arkadaşım amerikadan getirmisti kilitli steril torbalar onlara koydum herseyi tek tek

Yok cnm erken dogum riskim yoktu hersey güzel ilerliyordu ama seker çıkmıştı bende belki onuda göz önüne alarak önlem almak istedi bilmiyorum...iğne Olduğum aksam rahatsızlıklar yaşadım kasılma seker yükselmesi kasık ağrısı gibi ama şimdi iyiyim cok şükür nst yede bağladı bikaç gündür Sancı cıkmadı...umarım seninde geçer hemen soğuk duş iyi geliyodu bana tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…