Özel hastanelerin hiçbiri ikinci gün dahil kuvez parasıni ödemiyorlar ben ankaradayim hepsi aynı şeyi söyledi ilk günden sonra bebek kvezde kalması gerekirse hergün için ekstra ücret alacaklarini söylediler devlet hastanesinde böyle bir sorun yok
canım ben anlamıyorum para alan hastaneleri. benim doğum yapacağım hastanede böyle bir uygulama yok mesela . mersinde çalışan Arkadaşım da aynı şeyi söylüyor. aylarca küvezde yatan bebekler varmış 5 Kuruş vermeden çıkıyorlarmış.Burda arkadasin birisi ozel hastaneleri arastirmis ve kuvozu artik devletin karsiladigini soylemisti, yasal olarak para vermicekmisiz, simdi aklim yine karisti yaa
arada oluyor canım ya. iyi Düşünelim iyi olsun.benim belime inceden ınceden sızılar giriyor...adet agrısı gibi..inşallah doğurmam erkenden korkmaya başladım
ilk defa yaşayacagımız bı durum ya herseyden korkar oldukarada oluyor canım ya. iyi Düşünelim iyi olsun.
Canim ya haftaya es durumu tayini varmış doğum izninde tayin ostebiliyorum da başvuru için o şehre gitmem gerekir mi yoksa buradan yapsam onaylarlar mi idarecime de yazdım ama henüz görmedi sana sorayım dedimben yazmıştım canım. çevremdeki kimse anneliği yakıştırmadı ilk başlarda ay sen şimdi anne mi olacaksın düşünemiyorum , sen daha küçüksün, siz eşinle evcilik oynuyorsunuz gibi falan filan. ben 30 Uma merdiven dayamışım bi kere
o zamandanberi aklımda oğlumun Kimliğini göstericem onlara bak ana adı ne yazıyor diye. inşallah
olması gereken o zaten ozeller de acil olan hicbirsey para alınmaması gerekiyor ve yeni doğan ünitesi acil bir durumdur hayatidircanım ben anlamıyorum para alan hastaneleri. benim doğum yapacağım hastanede böyle bir uygulama yok mesela . mersinde çalışan Arkadaşım da aynı şeyi söylüyor. aylarca küvezde yatan bebekler varmış 5 Kuruş vermeden çıkıyorlarmış.
Ben buzdolabı poşetlerine koyarım diye düşünmüştüm ayrı ayrıkızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?
Ben buzdolabı poşetlerine koyarım diye düşünmüştüm ayrı ayrı
kızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?
Ben kıyafetlerini katlayip bohça gibi carsafina sarip kapadim oyle koydum cantama biberonuda avent kapakli olandanBen buzdolabı poşetlerine koyarım diye düşünmüştüm ayrı ayrı
Canim Ben cantayi guzelce yikadim. Kiyafetleri battaniyesine bohcaladim. Biberon gibi steril ettiklerimide buzdolabi posetine koydum.o benim de aklıma geldi ama başka altarnatif ne olur diye düşünüyorum ama bulamıyorum
Ainen bendeCanim Ben cantayi guzelce yikadim. Kiyafetleri battaniyesine bohcaladim. Biberon gibi steril ettiklerimide buzdolabi posetine koydum.
Canim ben onları steril ettikten sonra arkadaşım amerikadan getirmisti kilitli steril torbalar onlara koydum herseyi tek tekkızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?
Canim belli oldu mu niye acilen dedi kiPazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
Yok cnm erken dogum riskim yoktu hersey güzel ilerliyordu ama seker çıkmıştı bende belki onuda göz önüne alarak önlem almak istedi bilmiyorum...iğne Olduğum aksam rahatsızlıklar yaşadım kasılma seker yükselmesi kasık ağrısı gibi ama şimdi iyiyim cok şükür nst yede bağladı bikaç gündür Sancı cıkmadı...umarım seninde geçer hemen soğuk duş iyi geliyodu bana tavsiye ederim...Peki normal dr erken doğum riskin var mıydı canım
Benim kontrollerimde dr bi sıkıntı söylemedi şimdi ye kadar ama bu kasintı bi kaç gündür beni rahatsız ediyor bakalım acil de ilgilenip test yaparlar sa öğrenir iz artık
Canım ben kıyafetleri küçük hurclara ayırıp koydum biberon vs. ise dolap posetkerine koydum...kızlar doğum çantamı hazırlıorum ama bana çok hijyenik gelmedi. bebeğin kıyafetiyle biberonunu falan neye koyucam ben? poşette olmaz ki :/ fikir verir misiniz?
Cnm hakkında hayırlısı olsun ,kuran biliyorsan ozamanna kadar bol bol meryem suresı oku ,inş kolayca atlatırsın doğum sonrasını ,sezeryan olacak diye demiştin yanlış hatırlamıyorsamPazartesi sabah doğumum var acilen alalım dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?