- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 37
Allah korusun yoktur öyle bişey insallah içini temiz tut moralini yüksek tutmaya çalış bakalım Dr ne dicek moralini bozup bebeginide üzmekızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
Günaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
ay ben nasıl istedim bu iki gün görev çıksında doğum sonrasına atim diye ama benim yerime eşime çıktı işte doğum sonrasına ekletmeyi unutma sınav gününüHerkese gunaydinlar mutlu hafta sonları...bebisler uslu olup zamanını beklesinler ınsallah...
Bu arada biz de kızımla acık lise sinavinda görevliyiz...
bende de var canım. ara ara artıp azalıyor.Kızlar iyi günler iki gündür kuyruk sokumunun olduğu yer ağrıyor özellikle sol ayagimin üzerine basarken canim acıyor sizlerde var mı bu durum?
n11den daha uyguna ücretsiz kargo ile almıştım ben bir bak istersenE bebekten mi alacam lansihon kremi eczanedede vardır dimi canim
Kızlar dünyyazdım ama arada kaynadi sankii.tekrar yaziyim .dün kontrolüm vardı 21 ağustosa gün verdi.plesentam önde ve rahim ağzına cok yakin.istersen normal doğumu bi deneyebilirz dedi.risk almk istemedim korktm.daha önce 19 haftalık gebelikte plesentam öndeydi erken ayrılmıştı hem bebeği kaybettm m hem çok kanama oldu.ölümden döndüm resmen .şimdiben 37+6 da sezeryan olcm.Dr izinde oluyo cnku sonrasında.istersen başka Dr a yönlendireyim dedi.istemedm. Dr um sezeryani cokiyi yapan bi Dr.o girsn istyrm ameliyata.ama 37+6 erken mi diyorum biyandan da.USG ye gore 3 hafta önde bebeğim.kilosu 3300 olmuş.Dr sorun olmaz diyo ama bi yandan da ya bi sknti olursa diyorum. Bu konuda ne dersnz..yadasizin Dr larin gorusu ne bu konuda????? Cokkararszmmmmhelpppp!!!
Bu ağrı artarsa ne yapacağız o var bir deAyni durum 3 gun once bende basladi. Benim sag tarafimda oluyor ve simdi sag ayagimin uzerine malesef basamiyorum topalliyorum. Burda bir arkadas siyatik olabilir demisti arastirdim hamilelikte oluyormus ve dogumdan sonra geciyormus
kızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
canım endişelenmek için erken.Siğil dediğin şey bazen iltihap bile oluyor.Daha önceden ben çok korkardım ama hiç bişey çıkmadı ara ara çıkıp kendiliğinden kayboluyor.Doktora görünmeden panik yapma.Öyle bile olsa kanser olup olmadığı araştırılır, siğil isede yakılabilinir. Panik yapma canım.bebeğini düşün stres yaparsan o da etkilenir.kızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
Erken düşmesine rağmen hiç ağrım kasılmam olmadı ilk gebelikte, 39. Haftanın içinde sezeryanla doğum yaptım canım doğum için daha bi belirtim yoktu; yani inmesini bi tek baz almayalım ; bu sefer öyle inmedi hala ama kasılmalarım oluyor sık sık
2 gündür sağımda oynayan oglum şimdi solumda oynuyor bende anlayamadım acaba pozisyon mu Değişti diye
canım valla içimi,ferahlattın. İnşallah öyle çabuk geçen bişeydir. Ya öyle şeyler okudumki,sabahtan beri çöktüm resmen.canım senin bu dediğini ben 2010 da yaşadım. merak etme mantar ilacı gibi ilaçlarla geçiyor 3 haftda falan. çok büyütme derim. internette çok abartı yazıyor. benim fenaydı kendimden tiksinmiştim çok vardı ve çok büyüktü. bilgin olsun cnm
. Ben hep normal doğum diye diretiyorum her konuşmamda herkesle. Bunu okuyunca büyük konuştum Allah belamı verdi,diye düşündüm. Sen birebir,doğumla bunu tecrübe etmişsin. Gerçekten yorumunu okumak beni çok rahatlattı. Küçücük bebeğimde benim,yüzümden bir,kanser,oluşması riskini kaldıramıyor insan. Akşamdan beri,sancılarım vardı iyice arttı stresten.iCanIm okadar korkma bende de var ve hep kanıyorda bıse olmaZ kızıma hamıleykende cıkmıstı kı bebek gelmeden once mıkrop kapmasın dıye genıtal bolgene bir sıvı dokuyorlar benek cıkarken mıkrop kapmasın dıye yanı nete her okuduguna ınanırsan kafayı sıyırursın hamılelıkten hersey oluyor cıkıyor ve gecıyor rahat ol hıc dusunme oyle bıse yok. ı
. İnşallah yoktur canım,düşüncesi,bile berbat bişey.Allah korusun yoktur öyle bişey insallah içini temiz tut moralini yüksek tutmaya çalış bakalım Dr ne dicek moralini bozup bebeginide üzme
ya normalde bende,çok kızarım internet doktorculuğuna. Ama görsellere baktım aynısı resmen o yüzden çok korktum inşallah bebeğim için risk oluşturan bişey değildir.missladybird canım sakin ol netten okuyup da Teşhis koyulur mu hiç. belki hiç alakasız bir şey. zaten oralarda yazılanlara göre herkes hasta. rahat ol biraz illa ki Çözümü vardır.
Benim nişanım gelmişti hafif sümüklü pembemsı bır kan dr aradım nişan gelmısse bekle bişe olmaz suyun yada cok sancılanırsan hastaneye gelırsın demıstı kı aradan 15 dk gecmıstı suyum bosalmıstı suyum bosaldıktan sonra hemeb yıkandım ve oyle cıktım hastanede yarın saat uzaktaydı ev ısını yenı yapmıstım ayıma gırdıkten sonra evı hep duzenlı ve temız tutmaya calısmıstım kı sımdıde oyle kucuk kızım var yıne oyle yapmaya calısıyorum anı bıse olyrsa yıkanmama fırsat olsun dıyeKızlar doğum zamanı gelince telaş yapmamak için bi kaç soru sorcam ikinci hamileliği olanlar ve ya bilenlere.. Hepimiz için faydalı olur.. Ben nişan gelmesini ilk hamile kalınca duydum hatta 1 ay felan olmuştur
Nişan gelince acilen hastahaneye mi gitmek lazım yoksa duş almak veya evi toparlamak için vakit oluyor mu?
Nişan mı önce geliyor su mu?
Bende burda duydum nisan gelme olayiniKızlar doğum zamanı gelince telaş yapmamak için bi kaç soru sorcam ikinci hamileliği olanlar ve ya bilenlere.. Hepimiz için faydalı olur.. Ben nişan gelmesini ilk hamile kalınca duydum hatta 1 ay felan olmuştur
Nişan gelince acilen hastahaneye mi gitmek lazım yoksa duş almak veya evi toparlamak için vakit oluyor mu?
haftasonunu bunu düşünerek geçirme bak herhangi bişi yoksa boşuna hem kendini hem bebeğini kasmış olacaksın rahat ol pazartesi inşaallah güzel haberler alırsın kıl dönmesi, yağ bezesi falan olabilir sıkma canını
canım endişelenmek için erken.Siğil dediğin şey bazen iltihap bile oluyor.Daha önceden ben çok korkardım ama hiç bişey çıkmadı ara ara çıkıp kendiliğinden kayboluyor.Doktora görünmeden panik yapma.Öyle bile olsa kanser olup olmadığı araştırılır, siğil isede yakılabilinir. Panik yapma canım.bebeğini düşün stres yaparsan o da etkilenir.
Bende merak edip sordum canım da nisan veya su gelmesi belli olmuyomus bazılarında direk su gelebiliyormus. ... Nisan gelince vakit var duş alıp islerini halledebilirsin ama su gelince direk hastaneye gitmek lazımmış bebisler enfeksiyon kapabilirmis... ben bu kadar öğrendim canimKızlar doğum zamanı gelince telaş yapmamak için bi kaç soru sorcam ikinci hamileliği olanlar ve ya bilenlere.. Hepimiz için faydalı olur.. Ben nişan gelmesini ilk hamile kalınca duydum hatta 1 ay felan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?