2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya yıllar önce yaşanmış şeyler şimdi mi açığa çıkar yapmayın nolur ya bak havuz ve wc nerelerde tuvalete girmek zorunda kalıyoruz zaten ben antepteki tüm petrollerin tuvaletlerinin yerini bilirdim artık çalışanlar beni buyur ediyor düşün o kadar çok tuvalete giriyoruz varsa bile bişey eşinden olduğunu sanmam sıkmayın canınızı bak doktor bir şey yok deiğinde bebeğimi boşuna üzdüm diye vicdan azabı yaşayacaksın

Hamişlerrr Size sorum var :))

Bebişin kıyafetlerini yıkıcam da benim makinanın bebek Programı 2 saat ve 95 dk . Sizce Kaç dk kaç derecede yıkamalıyım? Birde renk renk ayırdınız mı?

ben ayırarak yıkadım bebek programı çok uzun hassas çamaşırlar da 30 derece yıkadım

Bebişin kıyafetlerini yıkıcam da benim makinanın bebek Programı 2 saat ve 95 dk . Sizce Kaç dk kaç derecede yıkamalıyım? Birde renk renk ayırdınız mı?

cnm ben renk renk ayırdım ve kısa programda 30 derecede yıkadım. üzerine bir de zaten buharla ütülüyorsun mis

Bu ağrı artarsa ne yapacağız o var bir de
canım eşinde siğil olmuşşa bulaşır daha önceden olmuşmu bilmemesi mümkün değil.Anladığım kadarıyla olmamış.O yüzden sendeki siğil mi değilmi bilinmiyor.Dediğim gibi siğil olduğunu doktor anlar.Eşinide boşuna gendişelendirme.Benim yakın arkadaşım kadın doğumcu öyle olaylar anlatıyorki anlatamam.Bence seninki gelip geçici bişey.Ayrıca her siğil kanser değildir.Aldırılır. Eşiinde olmamışşa ki yıllardır bişey çıkmamış şimdide o siğil değildir bence kocanıda üzme bakim paniğinle :) Büyük konuşmak istemiyorum ama bence için rahat olsun önemli bişey değildir.

10 sene önce bile olsa erkek bir kez,kapınca taşıyıcı oluyormuş. Bana ilk beraber olduğumuzda bulamış olabilirmiş hpv virüsü ama siğil gibi bir lezyon her zaman görünmüyormuş. Bağışıklık sistemi düştüğünde ortaya çıkıyormuş. Gebelikte de ortaya çıkıyormuş.

TE="merllin, post: 42077299, member: 515569"]canım eşinde siğil olmuşşa bulaşır daha önceden olmuşmu bilmemesi mümkün değil.Anladığım kadarıyla olmamış.O yüzden sendeki siğil mi değilmi bilinmiyor.Dediğim gibi siğil olduğunu doktor anlar.Eşinide boşuna gendişelendirme.Benim yakın arkadaşım kadın doğumcu öyle olaylar anlatıyorki anlatamam.Bence seninki gelip geçici bişey.Ayrıca her siğil kanser değildir.Aldırılır. Eşiinde olmamışşa ki yıllardır bişey çıkmamış şimdide o siğil değildir bence kocanıda üzme bakim paniğinle :) Büyük konuşmak istemiyorum ama bence için rahat olsun önemli bişey değildir.[/QUOTE]

inşallah canım inşallaaaaaah. bşr an once,pazartesı olsa da oğrensek.

Hamilelikte vücut garip şeyler üretebilirmiş o bölgede varis dahi olusabiliyor stres yapıp bebeği de kendinizi de üzmeyin bence.internette en ufak şeyde adeta öldürüyor insanı yazılanlar dr. Randevunuza kadar sabredin bence

ya ben göğüs pedi aldım cnm göğüs kalkanı nedense bana çok gereksiz geliyor neden acaba
Canım ben yazdım ya annem çok sıkıntı yasamış bir de forumda deneyimli arkadaşların tavsiyesi ile düşünmeden aldım ben çalışan biriyim sütümü biriktirmem lazim bu süreçte kalkan yara olma ihtimalini engeller diye düşündüm...ama sen de haklisin insan ilk olunca ne gerekli ne gereksiz diye düşünüyor...ben ne duyduysam almaya çalıştım ama gereksiz seyler muhtemelen çıkacaktır ...

Canım öncelikle sakin olmaya çalış zaten basımıza ne geliyorsa internette çok araştırma yapmaktan geliyor kötü seyler dusunme 2 gün sonra ınsallah bosuna evham yapmışım dersin...

bugün alacaktım ben de bakınca çok gereksiz geldi :) çalışanlar için çok mantıklı ama bütin gün evdeyim ben. daha kim bilir neler gereksiz çıkacak :) tecrübesizlik böyle birşey işte cnm :))

Bende renk renk ayirdim canim.30 derece elde yikama programi vardi onda yikadim

ay ben nasıl istedim bu iki gün görev çıksında doğum sonrasına atim diye ama benim yerime eşime çıktı işte doğum sonrasına ekletmeyi unutma sınav gününü
Canım carsamba okulla isim bitti hafta sonu da gelirsem haftayı tamamen kapatırım diye düşündüm aktaracağım ınsallah...bu arada sınava başvuru çok az bir gözetmen 2 Sınıfa bakiyor sen hangi ildesin canım...

missladybird panik yapma. genital siğil tedavisi olan viral bir enfeksiyon. vücuda bir kez bulaşınca aktif olmasa da hep orada kalıyor. doğuma yakın aktif siğil hücresine rastlanırsa sezeryanla bebişine bulaştırmadan doğumunu yapıyosun. sonrasında doktorun öngördüğü şekilde tedavi olursun. korkutma kendini

inşallah canım inşallaaaaaah. bşr an once,pazartesı olsa da oğrensek.[/QUOTE]

Canım hiç strese sokma kendini bence bi enfeksiyondan olmuş olabilir bendede değişik bişey çıkmıştı havuzdan mikrop kapmisim yaktılar geçti mutlaka bi çözümü vardır.esini hiç üzme derim çünkü daha ortada kesin bişey yok ki eskiden olan bisey erkekleri biliyoruz öyle bişey olsa ooo kimse sağlam olmaz :) bu enfeksiyndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…