2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bugün alacaktım ben de bakınca çok gereksiz geldi :) çalışanlar için çok mantıklı ama bütin gün evdeyim ben. daha kim bilir neler gereksiz çıkacak :) tecrübesizlik böyle birşey işte cnm :))
Canım butun tecrubesizliklerimizi bebislerimizle atlatacağız inan bu telaselerimizi bile özleriz gibi geliyor ilk çocuk ilk heyecan supermis...

Bizimde bugun cati muanesi vardi off kotuyduu yaa biraz canim acidi Normal dogum icin uygun ddi fakat benim bebis iri oldugu icin kaldirmayabilir ddi.Bu arada kizim 3300gr olmus..10gun sonra gel tekrar muane ve dogumun nasil olacagi konusulacak..Ama benim icimden sanki sezeryan olacagim gb geliyor..Ha ayrica spot idrar proteine baktirdim yuksek cikmis doktorum pazartesi testi tekrarlayalim ddi. Haberler boyle

Canım maşallah bebıse kilosu iyi imiş seninle günlerimiz ayni acaba benimki ne kadar oldu... Bu arada neden proteine baktı sıkıntı mi vardı önceden...

Diyelimki su an dogum gerceklesecek, en son kanimiz dusuktu diyelim 9,5 falan, ilk etapta dogumhanede kana falan bakiyorlar mi, yoksa 1 ay once yapilan kan testine göre dogumami giriyoruz?

Yani sezeryanda kan kaybetcem, tansiyonum falan duscek,
Ben tasiyici oldugumdan bu kan olayına cok taktim

Kanına bakıyorlar bırkac gun kala sezeryansa kan falan ayarlıyorlar gorumcemın ıkı hamılelıgındede kanı cok dusuktu onceden kan ayarlamıslardı ılkınde gerwk kalmadı ıkıncısı yenı oldu zaten kana ıhtıyac duydular sezeryandan sonra kan verdıler serum gıbı herhangı bır sorun olmasan sezeryanın ıkıncı gunu cıktı cok takma mutlaka onlem alınıyor

Canim bana da öyle demişti 37 de bakalım gelişimi iyiyse 38 de alalım diye normal sezeryan için 37+6 ... Doktorun ne derse ona güven bence
sende mi sezeryan olcksn canım.günün belli mi.bide benim en baştan önde gidiyo.bu durumda doğmuştur tarihi öne cekiliyo diye biliyorm .Dr bana oyle bisey demedi ama sanrm gelişimine güvenip o tarihiverdi bana

sende mi sezeryan olcksn canım.günün belli mi.bide benim en baştan önde gidiyo.bu durumda doğmuştur tarihi öne cekiliyo diye biliyorm .Dr bana oyle bisey demedi ama sanrm gelişimine güvenip o tarihiverdi bana
Evet canım benim de sezeryan olacak benim oglusun da gelisimi 3 hafta önden gidiyordu o yüzden 20 21 gibi alabiliriz dedi haftaya cuma kontrolum var belli olacak insallah canim

haklisn cnm hem buradaki yorumlar hemde birkaç arkdsla konustm onlarda aynı şeyi söylüyor hep.haftası iyi diyorlar .sanrm artık bnde belirsizliğin bitmiş olmasının tadını cikarcam

Evet canım benim de sezeryan olacak benim oglusun da gelisimi 3 hafta önden gidiyordu o yüzden 20 21 gibi alabiliriz dedi haftaya cuma kontrolum var belli olacak insallah canim
A Oylemi gunlerimizde çok yakın ..artık hiç telaş yapmiyim ben ozamn.sanrm Dr umun verdiği tarih cokk uygun

Mısır'da azaltiyormus demek

Ca
Canım benim gorumcemdede çıkmış hamileliğin de sezaryen ile doğum yaptı o yüzden panik yapma canım p.tesi dr.gorun için rahat etmiyorsa ara sor dr.

Bak kendini de bebegide yıpratma güzel düşünmeye çalışın hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah

Gaziantepteyim çevremde herkese 3 sınav çıktı ama bana yok en çok benim işime yariyacakti ama çıkmayan bi ben oldum

Ay üstümden büyük bir yük kalktı kızlar, beşiğimizi aldık çok şükür bugün, haftaya cuma günü gelecek. El yapısıymış, sonradan sedir olarak kullanabileceğiz. Tül olarak daha sade birşey tercih ettim, geldiğinde paylaşırım kızlar.. Birtek dolabımız kaldı, onu da yarın yüksek ihtimalle ikea dan alacağız

canım hangi blogdu okudugun hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…