Cokk güzel olmuş canim.Aynı fikir aklimda yapicam ama ilham gelsin istiyorumKına sepetinden dönme bebek sekeri sepetimiz nasıl kizlarrrrEki Görüntüle 1600694
Sagolasin canim benimm.. Aslında sıkınti yoktu tansiyonumda normaldi...Bakalim nolcak pztsi tekrarlicaz testiCanım maşallah bebıse kilosu iyi imiş seninle günlerimiz ayni acaba benimki ne kadar oldu... Bu arada neden proteine baktı sıkıntı mi vardı önceden...
çok güzelmiş böyle bişey bulsam bende alırım.Ay üstümden büyük bir yük kalktı kızlar, beşiğimizi aldık çok şükür bugün, haftaya cuma günü gelecek. El yapısıymış, sonradan sedir olarak kullanabileceğiz. Tül olarak daha sade birşey tercih ettim, geldiğinde paylaşırım kızlar.. Birtek dolabımız kaldı, onu da yarın yüksek ihtimalle ikea dan alacağızEki Görüntüle 1601509
çok sevindim canım.Doya doya öp bebişi ay içim bir garip oldu heyecanlandım :)Can kızlar tek tek okudum ama alıntı yapamadım çok fazla cevap vardı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Çok şükür evdeyiz doyamıyorum oğluma melek bunlar yaaa Allah hepinize kucağınıza sağlıkla vaktinde almayı nasip etsin inşallah
canım hangi blogdu okudugun hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim.
Bende renk renk ayirdim canim.30 derece elde yikama programi vardi onda yikadim
Kötü olmuş canım 1 tane bile çıksa yeterdi aslındaBak kendini de bebegide yıpratma güzel düşünmeye çalışın hayırlı haberlerinizi alırız inşaallah
Gaziantepteyim çevremde herkese 3 sınav çıktı ama bana yok en çok benim işime yariyacakti ama çıkmayan bi ben oldum
teşekkür ederim, inşallah gönlüne göre birşey bulabilirsin. Bursada yaşıyorum ben, beşik sarayından aldık kapalı çarşının alt tarafından. Yurt dışına bile gönderim yapıyorlarmış. İstersen iletişim bilgilerini iletebilirimçok güzelmiş böyle bişey bulsam bende alırım.
valla hangi blogdu ismini hatırlamıyorum desemingilizce bi blogdu. Taa geçen sene yazın okumuştum. 26temmuzda doğum yapmıştım ben, 28inde sütüm gelmişti. Biz de o zaman araştırmıştık sütü durdurmak için napılır diye, o esnada sütü azaltmak için bayanın yazdığı yazıya denk gelmiştik. Bakınayım bir görsem hatırlarım, eğer denk gelirsem paylaşırım burada da.
Hey hey biraz sakin ol once!!! Bende de bikac ay once cikti ayni seyi internetten arastirip bi halt sandik.normal dogum sansimi yitirdigimi dusunup nasil uzulmustum anlatamam.bebege bulasmasin diye sezaryen olmam gerekecek diye.cinsel yolla da bulasiyomus iste esime de bulastirmis olabilirdim yada bundan sonra korunmasiz iliski olamayacakti falan filan.ertesi gun doktora gittik.doktor gormekte bile zorlandi benim elime geliyodu ama kucukmus tabi.bakti hpv virusune benzemiyo dedi.biraz bekleyelim seni cok rahatsiz ederse lokal anestezi ile yakarak aliriz haftaici gel dedi.ertesi gun o et beni siyahlasti siyah normal bene benzedi teharette falan aciyodu ama.veee ustunden bi gun daha gecti baktik yokolmus!! Yeri bile belli deildi yani o derece.biraz uzun oldu ama belki sakinlestirir seni diye yazmak istedimkızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
Ben demist fringe iAynen öyle canım sen de başla izlemediysen o zaman :))
cnm gunlerimiz ayni sayilir bnm bebis de 3300. Normal dogum icin beklersen bebek nekadar olurmus tahmini bisey dedimiBizimde bugun cati muanesi vardi off kotuyduu yaa biraz canim acidiNormal dogum icin uygun ddi fakat benim bebis iri oldugu icin kaldirmayabilir ddi.Bu arada kizim 3300gr olmus..10gun sonra gel tekrar muane ve dogumun nasil olacagi konusulacak..Ama benim icimden sanki sezeryan olacagim gb geliyor..Ha ayrica spot idrar proteine baktirdim yuksek cikmis doktorum pazartesi testi tekrarlayalim ddi. Haberler boyle
Gecmis olsun. Su iciniz bol bolKızlar doktorum kan ve idrar tahlili istemişti ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu haftaya kadar o kadar dikkat ettim ilaç kullanmamak icin malesef antibiyotige basladım. Monurol ve cefax, umarım bebegime bir zararı olmaz. Karın agrım vardı meger iltihaptanmış...
Canım bendede var kaç aydır bende monurol kullandım üç dört defa 15gun onceki randevumda cok yuksek cikmisti idrar kulturu yapacaz bi dakindede cikarsa dedi ginde 3lt su icmeye calisiyorum insallah kalmamistir dicem sma jic sanmiyorum salı tekrar gidecem bakalım kontroleKızlar doktorum kan ve idrar tahlili istemişti ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu haftaya kadar o kadar dikkat ettim ilaç kullanmamak icin malesef antibiyotige basladım. Monurol ve cefax, umarım bebegime bir zararı olmaz. Karın agrım vardı meger iltihaptanmış...
inşallah benimkide öyle bişeydir. Çok korkuyorum kırmayayım diyoruma sizin yazdıklarınızla biraz rahatlıyorum sonra yine korkular geliyor.Hey hey biraz sakin ol once!!! Bende de bikac ay once cikti ayni seyi internetten arastirip bi halt sandik.normal dogum sansimi yitirdigimi dusunup nasil uzulmustum anlatamam.bebege bulasmasin diye sezaryen olmam gerekecek diye.cinsel yolla da bulasiyomus iste esime de bulastirmis olabilirdim yada bundan sonra korunmasiz iliski olamayacakti falan filan.ertesi gun doktora gittik.doktor gormekte bile zorlandi benim elime geliyodu ama kucukmus tabi.bakti hpv virusune benzemiyo dedi.biraz bekleyelim seni cok rahatsiz ederse lokal anestezi ile yakarak aliriz haftaici gel dedi.ertesi gun o et beni siyahlasti siyah normal bene benzedi teharette falan aciyodu ama.veee ustunden bi gun daha gecti baktik yokolmus!! Yeri bile belli deildi yani o derece.biraz uzun oldu ama belki sakinlestirir seni diye yazmak istedim
Umarim bebişlere zararı olmazCanım bendede var kaç aydır bende monurol kullandım üç dört defa 15gun onceki randevumda cok yuksek cikmisti idrar kulturu yapacaz bi dakindede cikarsa dedi ginde 3lt su icmeye calisiyorum insallah kalmamistir dicem sma jic sanmiyorum salı tekrar gidecem bakalım kontrole
Su an 5. Bölümdeyim kalkamiyorum başından :)))Ben demist fringe i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?