2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok güzelmiş böyle bişey bulsam bende alırım.

çok sevindim canım.Doya doya öp bebişi ay içim bir garip oldu heyecanlandım :)

canım hangi blogdu okudugun hatırlıyorsan yazarsan çok sevinirim.

valla hangi blogdu ismini hatırlamıyorum desem ingilizce bi blogdu. Taa geçen sene yazın okumuştum. 26temmuzda doğum yapmıştım ben, 28inde sütüm gelmişti. Biz de o zaman araştırmıştık sütü durdurmak için napılır diye, o esnada sütü azaltmak için bayanın yazdığı yazıya denk gelmiştik. Bakınayım bir görsem hatırlarım, eğer denk gelirsem paylaşırım burada da.

Kötü olmuş canım 1 tane bile çıksa yeterdi aslında(

çok güzelmiş böyle bişey bulsam bende alırım.
teşekkür ederim, inşallah gönlüne göre birşey bulabilirsin. Bursada yaşıyorum ben, beşik sarayından aldık kapalı çarşının alt tarafından. Yurt dışına bile gönderim yapıyorlarmış. İstersen iletişim bilgilerini iletebilirim

yinede sağolasın canım, blog okumayı çok seviyorum. Acemice olsa bende bir blog yazıyorum. Dur bende bir araştırayım bakayım. Zaten ingilizce bloglarda daha fazla ve güzel bilgiye ulaşabiliyoruz

@kattina canım gözümüz aydınnnnn :))) gülerek büyüt evladını çok sevindim yüzümde güller açıyor :))))

belmaakca canım herşey çok güzel olucak bebeğini sağlıkla kucakla sende inşallah güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar doktorum kan ve idrar tahlili istemişti ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu haftaya kadar o kadar dikkat ettim ilaç kullanmamak icin malesef antibiyotige basladım. Monurol ve cefax, umarım bebegime bir zararı olmaz. Karın agrım vardı meger iltihaptanmış...

Hey hey biraz sakin ol once!!! Bende de bikac ay once cikti ayni seyi internetten arastirip bi halt sandik.normal dogum sansimi yitirdigimi dusunup nasil uzulmustum anlatamam.bebege bulasmasin diye sezaryen olmam gerekecek diye.cinsel yolla da bulasiyomus iste esime de bulastirmis olabilirdim yada bundan sonra korunmasiz iliski olamayacakti falan filan.ertesi gun doktora gittik.doktor gormekte bile zorlandi benim elime geliyodu ama kucukmus tabi.bakti hpv virusune benzemiyo dedi.biraz bekleyelim seni cok rahatsiz ederse lokal anestezi ile yakarak aliriz haftaici gel dedi.ertesi gun o et beni siyahlasti siyah normal bene benzedi teharette falan aciyodu ama.veee ustunden bi gun daha gecti baktik yokolmus!! Yeri bile belli deildi yani o derece.biraz uzun oldu ama belki sakinlestirir seni diye yazmak istedim

cnm gunlerimiz ayni sayilir bnm bebis de 3300. Normal dogum icin beklersen bebek nekadar olurmus tahmini bisey dedimi

Gecmis olsun. Su iciniz bol bol

Canım bendede var kaç aydır bende monurol kullandım üç dört defa 15gun onceki randevumda cok yuksek cikmisti idrar kulturu yapacaz bi dakindede cikarsa dedi ginde 3lt su icmeye calisiyorum insallah kalmamistir dicem sma jic sanmiyorum salı tekrar gidecem bakalım kontrole

inşallah benimkide öyle bişeydir. Çok korkuyorum kırmayayım diyoruma sizin yazdıklarınızla biraz rahatlıyorum sonra yine korkular geliyor.

Umarim bebişlere zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…