2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
inşallah benimkide öyle bişeydir. Çok korkuyorum kırmayayım diyoruma sizin yazdıklarınızla biraz rahatlıyorum sonra yine korkular geliyor.
İnsallah benimki gibi duser gider seninki de canim sikma canini.en kotu ihtimali dusunme.hpv virusu olsa bile kanser olacagin anlamina gelmez kesinlikle.hpv virusuyle yasayan insanlar var.hayat kaliteni bozacak bisey deil.dogumda da en kotu ihtimal sezaryen olursun bebegine hic zarar gelmez boylece.ama olmasin bunlar tabi temennimiz o

Kizlar mrb biz donduk doktordan fl 4gun geri ac1hafta geri kilosu da 2200 buarada 34+2 bugun kilosu az ama doktora gore normal kafam cok karisik yine diplerdeyimm ac nin kucuklugu ne anlama geliyo kizlar bilen varmi

Kizlar mrb biz donduk doktordan fl 4gun geri ac1hafta geri kilosu da 2200 buarada 34+2 bugun kilosu az ama doktora gore normal kafam cok karisik yine diplerdeyimm ac nin kucuklugu ne anlama geliyo kizlar bilen varmi
canım fl uyluk kemiği ac de karın Çevresi sanırım. kilosu gayet iyi gibi geldi bana. hem bir hafta sıkıntı değil. zaten öyle olsa doktorun söylerdi. azıcık rahat ol canım.

cnm gunlerimiz ayni sayilir bnm bebis de 3300. Normal dogum icin beklersen bebek nekadar olurmus tahmini bisey dedimi
Canim doktorumun bana ddgi 38.haftada bebek yaklasik 3800 olabilir ddi.. Normal dogum belirtileri olursa olur.Ama 39 40 haftalari beklersek bebek daha cok kilo alir normal dogumda olmaz ddi... Bide suan bebek kanal yakin duruyomus tam girmemis ama girisindeymis.. Bakalim 10 gun sonra tekrar gidicem netlesir bisi ler..Hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun canim..

aynn cnm bana da 21 ine gün verdi sezeryan için.ozamana 3700-800 olur dedi.bide bebek yukarda epey rahim ağzında hiç kısalma yokmus 4 cm.doğum enaz 40.haftayı bulur bnce dedi normal olursa.budabbebeğin 4300 felan olmasi demek.yanı her halükarda normal doguramayacakmism ben

Canım benim yazdıklarını görünce dayanamadım . Öncelikle panik yapma . Doğum haftası ilerledikçe bebekte karın çevresi geriliği olabilir bu normal birşey. Sadece kilosu az olacak demek. Yapı olarak minyon olabilir bebek. Aklına sürekli korkunç senaryolar gelmesin. Gelişimi baş çevresi ve fl kemik boyu haftasıyla uyum ise sorun yok. Erken alma da şöyle ortaya çıkar. Örneğin haftalar ilerler ve bebeğin karın çevresindeki gerilik artmaya başlarsa . Örn 36. Haftada 35 çıkar 37. Haftada 35. Çıkar 38. Haftada hala 35. Çıkıyorsa yani aradaki fark açılmaya başlarsa doktor bebeği erken alalım diyebilir . Bu da yine normal birşey . Öyle hemen bebeği alalım gibi mantalite yok. Ayrıca belki önümüzdeki hafta fark yapar ve arayı kapatabilir. Ama haftalar ilerledikçe karın çevresinde gerilik yaşayan aileler var. Çok anormal bir durum değil, elbetteki tek doktora kalma bir çok doktora sor ama emin ol birçok doktor gerilemeyi normal bulacaktır ki zaten son haftalara geldik. Hiç canını sıkma ultrasonda İnan 1 kg kadar yanılma payı olan bebekler gördüm İnan. Öpüyorum canım seni.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım

Sidelyacım nerelerdesin sen ? Allah razı olsun senden . Herkes de benim dualarımda koca 9 ayı birlikte geçirdik Rabbim tüm meleklerimizi hayırlısı ile gelmesini nasip etsin. Gelmek istersen beklerim tabi medipol megadayım saat 12 de doğum .. Hamilesin yorulmanı da istemem ama gelmek istersen mutlu olurum tabi ki . Çok öpüyorum seni bana her zman yazabilirsin

canım hayırlı haberlerle gel inşallah.

Kızlar bu devlet hastanesi hepsi mi böyle bilemedim sabah acile geldik şikayet imi anlattım test vs aldılar öğleden sonra çıktı testler yatış yaptırılar. Neden yatirdiklarina dair açıklama yok bu gece burdayım galiba refakatçi yok eşim eve gitti bakalım kaç gün yatiracaklar

Canim o kilo ortalamalari +6 gune goreymis uzme kendini. Bebeginin kilosu gayet iyi dogsun her turlu kilo alir

İnşallah tatlım hayırlı olsun. Güzel meleğinde güzel günlere inşallah çok sevindim eve gelmesine

Hayirlisi be canim..sanirim bende normal olmucakmis gb geliyo bende 20sinde randuvu aldim bakalim bana nzmn gun vericek ayy cok heyecanli.. Allahim saglikla yavrularimizi kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah...

Cnm bugun baska doktorda bakti 2 haftaya Yakin fark var Minyon bebek olur dedi, benim cocugumunda 4-5 hafta geriydi karni dedi oyle korkutucu tablo cizmedi AMA nst ye girdim sanci cikti,2. Kez gene sanci cikti serum verildi tekrar nst sanci yukselmis yatis yapildi, bilmiyorum ne olucak insallah bebis uzmez bizi
Seninde rabbin yardimcin olsun saglikla gelir insallah kuzun

Canım bende dün aynı şeyleri aldım :)) prima aldım, göğüs pedi, emzik kordonu, emzik kabı aldım:)
Dün küvet ve file de aldım:)

Canımm benimm dualarımız seninle olacak, sen de kolayca doğum yapacaksın:))
Doğumunu yap sağ salim sonra gel bize anlat kızınla :))
Allahım yardımcınız olsun

hayırlısıyla pazartesi yanında olacak bebeğin dualarımız seninle.Sağlıkla gelsin bebemiz inşallah

Canım benimde yaklaşık 2 hafta geri çıktı bugün karın çevresi
Beni de nst ye bağladılar Allahtan sancı çıkmadı, haftaya tekrar gireceğim nst ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…