2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim dualarim seninle insallah kuzucuguna saglicakla kavusursunn )

Kızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm

Belmacim senin de sinavin yavrunu kucagina alincaya kadardir umarim.yavrun ve esinle birlikte hayatinizin en guzel gunu pazartesi gunu olsun insallah.sen cok agla pazartesi gunu ama mutluluktan agla insallah.seni cok merak edicez hepimiz.forumdan birilerinde cep numaran falan var mi senin ve bebeginin nasil oldugunu buraya yazip bize haber verebilecek?

Cok gecmis olsun canim.dogum cantani falan hazir et nolur nolmaz mesaj gondermeye baslamis senin yavru

çok geçmiş olsun.Bende erken doğumların sıcaklıkla alakası olduğunu düşünüyorum.Umarım daha fazla sıcak olmaz hava da sağlıcakla zamanında gelir bebeklerimiz.

ayisigi3434 sorma ya çıldırcam var ya o kadar hesap yaptım hamile kalmadan önce ilk dönemi kapatim diye hamile olduğumu öğrendiğim gün doğum öncesini aktaramıyorsun ki dediler şaka gibi hadiii dedim kaldım öyle halada inanmak istemiyorum

Canım sen nasılsın kizin nasıl isim ne koydunuz...
Kızım çok iyi Maaşallah canım. Benim de normal olarak biraz ameliyat bölgem ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım yanımda ya o iyi ya ben de yavaş yavaş iyileşeceğim inş. Kızımın adı Zeynep oldu sen nasılsın canım?

Canım çok geçmiş olsun umarım bebişin sabırla bekler inşallah. Sende bol bol dinlen moralini hep yüksek tut ne kadar güzel meleğinin kollarına gelmesine ne kadar az kaldı :))

Canım benimde yaklaşık 2 hafta geri çıktı bugün karın çevresi
Beni de nst ye bağladılar Allahtan sancı çıkmadı, haftaya tekrar gireceğim nst ye

Galiba surekli karsilanan bir durum benim doktor beni gerekaiz korkuttu belkide. Simdiye kadar sanci benimde cikmamisti cnm dun biraz temizlik yordum sanirim kendimi aman kimse kendini yormasin son zamanlarimiz dikkat etmek lazim

Sağlıkla gelsin minik kızçe

ay ben nasıl istedim bu iki gün görev çıksında doğum sonrasına atim diye ama benim yerime eşime çıktı işte doğum sonrasına ekletmeyi unutma sınav gününü
Aaa bana da çıktı görev ,nasıl yani sonraya ekleticez ilk kez duydum! Kaç gun görev aldıysak gun olarak mı ekleticez canım?

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bizler de heyecanla bekliyoruz minik kızını

Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Dualarımdasın..

Canım geçmiş olsun sancınmı vardı şikayetin neydi inş sabaha çıkarsın

zaman geçtikçe ağrılar çoğalıyor çok fazla sancı giriyo kasıklarıma ve kuyruk kemiğim çok acıyo zaman çabuk geçse de kavuşsak kuzuklara

Aaa bana da çıktı görev ,nasıl yani sonraya ekleticez ilk kez duydum! Kaç gun görev aldıysak gun olarak mı ekleticez canım?
aynen öyle şanslısın yani idareye haber vermen yeter onlar napıcanı biliyor yok mok derlerse ek ders aldığım vakit fiilen çalışmış sayılırım de iki gün iki gündür uğraş yani kıskanmadım ama ben ne seni ne de ayisigi3434 ü

bağcılarda sanırım cnm yarın saat 12 demi yoksa bu gece mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…