Canim dualarim seninle insallah kuzucuguna saglicakla kavusursunn )Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Belmacim senin de sinavin yavrunu kucagina alincaya kadardir umarim.yavrun ve esinle birlikte hayatinizin en guzel gunu pazartesi gunu olsun insallah.sen cok agla pazartesi gunu ama mutluluktan agla insallah.seni cok merak edicez hepimiz.forumdan birilerinde cep numaran falan var mi senin ve bebeginin nasil oldugunu buraya yazip bize haber verebilecek?Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Cok gecmis olsun canim.dogum cantani falan hazir et nolur nolmaz mesaj gondermeye baslamis senin yavruKızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm
çok geçmiş olsun.Bende erken doğumların sıcaklıkla alakası olduğunu düşünüyorum.Umarım daha fazla sıcak olmaz hava da sağlıcakla zamanında gelir bebeklerimiz.Kızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm
Kızım çok iyi Maaşallah canım. Benim de normal olarak biraz ameliyat bölgem ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım yanımda ya o iyi ya ben de yavaş yavaş iyileşeceğim inş. Kızımın adı Zeynep olduCanım sen nasılsın kizin nasıl isim ne koydunuz...
Kızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm
Canım benimde yaklaşık 2 hafta geri çıktı bugün karın çevresi
Beni de nst ye bağladılar Allahtan sancı çıkmadı, haftaya tekrar gireceğim nst ye
Sağlıkla gelsin minik kızçeKızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Aaa bana da çıktı görev ,nasıl yani sonraya ekleticez ilk kez duydum! Kaç gun görev aldıysak gun olarak mı ekleticez canım?ay ben nasıl istedim bu iki gün görev çıksında doğum sonrasına atim diye ama benim yerime eşime çıktı işte doğum sonrasına ekletmeyi unutma sınav gününü
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Bizler de heyecanla bekliyoruz minik kızınıKızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Canım geçmiş olsun sancınmı vardı şikayetin neydi inş sabaha çıkarsınKızlar bu devlet hastanesi hepsi mi böyle bilemedim sabah acile geldik şikayet imi anlattım test vs aldılar öğleden sonra çıktı testler yatış yaptırılar. Neden yatirdiklarina dair açıklama yok bu gece burdayım galiba refakatçi yok eşim eve gitti bakalım kaç gün yatiracaklar
aynen öyle şanslısın yani idareye haber vermen yeter onlar napıcanı biliyor yok mok derlerse ek ders aldığım vakit fiilen çalışmış sayılırım de iki gün iki gündür uğraş yani kıskanmadım ama ben ne seni ne deAaa bana da çıktı görev ,nasıl yani sonraya ekleticez ilk kez duydum! Kaç gun görev aldıysak gun olarak mı ekleticez canım?
Sidelyacım nerelerdesin sen ? Allah razı olsun senden . Herkes de benim dualarımda koca 9 ayı birlikte geçirdik Rabbim tüm meleklerimizi hayırlısı ile gelmesini nasip etsin. Gelmek istersen beklerim tabi medipol megadayım saat 12 de doğum .. Hamilesin yorulmanı da istemem ama gelmek istersen mutlu olurum tabi ki . Çok öpüyorum seni bana her zman yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?