2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

şimdi gördüm cnm pazartesiymiş. eşime söyledim götürmeye çalışırım seni dedi. inş kırmaz beni. çok gelmek istiyorum.

10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

umudum ol umutlarının hepsi gerçekleşsin dilerim hayırlı olsun çok sevindim bugun konunun ilk sayfalarına bakmıştım bende aralıktaki yazını okudum gerisini boşverdim kötü haber alanlar vardır etkilenmiyim diye en son senin mesajını okudum hatta çok sevindim dualarımda olacaksınız

hayırlı olsun canım. Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin. hepimiz sağsalim kavuşalım bebişlerimize inşallah.

cherrphe ve yazımı görenlere çok teşekkür ederim şimdiden :) sana da ayrıca teşekkür ederim canım mağlum olmuş heralde :) hepimiz güzel mutlu huzurlu günler görelim inşallah :) Allah razı olsun :)

Sancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorum
Sağolasın.
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun ama bu kaşıntı çok sık görülüyor hamilelikte sanırım bende olmadı ama bir arkadaşım fena halde kaşınıyodu onda safra kesesi taşı çıkmıştıinş ciddi bişey değildir geçmiş olsun tekrar

Ben normalde hiç ağlayamam içimden ağlarım ama sanırım sel olacak ortalık ufaklık geldiğinde :)
Ben çok duygusalim ya cok çabuk aglarim ama birinin yaninda da kolay kolay aglamam mesela kina gecesinde canlari cikti kizlarin da sonunda annen ağlıyor dediler zorla bir damla yas geldi amaa doğumda elleşmesinler kesin fena zirlarim

Kınada ben de anlamadım. Düğünden 1 gün sonra ağlamaya başladım millet düğünde ağlar ben de anca idrak ettim durumu sanırım ama bu bambaşka birşey

Düğünde bu kadar heyecanlanmadım :))
Benim annem yok yanımda bir de Çok ağlarım kesin..

Ay karnım acaip kaşınıyor yaw. Yırtıldın zaten yırtılacağı kadar daha ne kaşınıyorsun demi

Bende bir gün sonra ağladım hemde ne ağlama bir de esimin izni olmamisti lap diye yalnız kaldim evde tutabilene ask olsun ben Düzce'deyim annem Gölcükte gelip gelemeyecegi meçhul bende yalnız olacagim sanırım

Canlar iyigeceler umarım Online biri vardır aksam hicbiseyim yokken birden sol kasığıma çok ciddi acı girdi üstüne basamadım 2 dk sonra geçti bir süre sonra bebeğimde sola geçti kasığıma doğru vurdu ve yine acı girdi şuan hala devam ediyor. Ama bebeğim sağ tarafa geçti şuan. Sizce kasılma bu mu oluyor ?

Bende bir gün sonra ağladım hemde ne ağlama bir de esimin izni olmamisti lap diye yalnız kaldim evde tutabilene ask olsun ben Düzce'deyim annem Gölcükte gelip gelemeyecegi meçhul bende yalnız olacagim sanırım
Ben Fransadayım Annem gelemez zaten ama kayınvalidem gelecek haftaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…