- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Canım bende dün aynı şeyleri aldım :)) prima aldım, göğüs pedi, emzik kordonu, emzik kabı aldım:)
Dün küvet ve file de aldım:)
10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
Ben iki gündür izleyip ağlıyorum ya son zamanlar insan daha da duygusalN e v a paylaşın böle şeyleri ağlaya ağlaya doğuralım hep beraber zaten duygusaldım bugün anlatamam nasıl olduğumu üstüne bide bu film
10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
hayırlı olsun canım. Allah hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin. hepimiz sağsalim kavuşalım bebişlerimize inşallah.10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
umudum ol umutlarının hepsi gerçekleşsin dilerim hayırlı olsun çok sevindim bugun konunun ilk sayfalarına bakmıştım bende 25 aralıktaki yazını okudum gerisini boşverdim kötü haber alanlar vardır etkilenmiyim diye en son senin mesajını okudum hatta çok sevindim dualarımda olacaksınız
Sancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorumCanım geçmiş olsun sancınmı vardı şikayetin neydi inş sabaha çıkarsın
Doğum cantasina ekleneceklere bir rulo kagit havlu da eklemem lazım
Ben normalde hiç ağlayamam içimden ağlarım ama sanırım sel olacak ortalık ufaklık geldiğinde :)Doğum cantasina ekleneceklere bir rulo kagit havlu da eklemem lazımya ben çok ağlarım
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun ama bu kaşıntı çok sık görülüyor hamilelikte sanırım bende olmadı ama bir arkadaşım fena halde kaşınıyodu onda safra kesesi taşı çıkmıştıinş ciddi bişey değildir geçmiş olsun tekrarSancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorum
Sağolasın.
Ben çok duygusalim ya cok çabuk aglarim ama birinin yaninda da kolay kolay aglamam mesela kina gecesinde canlari cikti kizlarin da sonunda annen ağlıyor dediler zorla bir damla yas geldiBen normalde hiç ağlayamam içimden ağlarım ama sanırım sel olacak ortalık ufaklık geldiğinde :)
Kınada ben de anlamadım. Düğünden 1 gün sonra ağlamaya başladım millet düğünde ağlar ben de anca idrak ettim durumu sanırımBen çok duygusalim ya cok çabuk aglarim ama birinin yaninda da kolay kolay aglamam mesela kina gecesinde canlari cikti kizlarin da sonunda annen ağlıyor dediler zorla bir damla yas geldiamaa doğumda elleşmesinler kesin fena zirlarim
Bende bir gün sonra ağladım hemde ne ağlama bir de esimin izni olmamisti lap diye yalnız kaldim evde tutabilene ask olsunKınada ben de anlamadım. Düğünden 1 gün sonra ağlamaya başladım millet düğünde ağlar ben de anca idrak ettim durumu sanırımama bu bambaşka birşey
Düğünde bu kadar heyecanlanmadım :))
Benim annem yok yanımda bir deÇok ağlarım kesin..
Doktor ikidir catlamissin diyo zaten kocamdan çok doktordan utanıyorum aç bakim sende catlak yok mu yani diyecem sonunda...Ay karnım acaip kaşınıyor yaw. Yırtıldın zaten yırtılacağı kadar daha ne kaşınıyorsun demi
Ben FransadayımBende bir gün sonra ağladım hemde ne ağlama bir de esimin izni olmamisti lap diye yalnız kaldim evde tutabilene ask olsunben Düzce'deyim annem Gölcükte gelip gelemeyecegi meçhul bende yalnız olacagim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?