2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım normal artık bebeğin yeri daraldı baskı yapıyor bazen. Korkma bende de oluyor. Genelde idrara sıkışık olunca çok oluyor o.

Bebis hareketinden oluyor o sanırım bana da öyle oluyor bazen hatta canim yanıyor baya ama geçiyor

canım kasılmada Ağrı olmuyor.karnının bi tarafı toplanıyor yükseliyor. sonra geri iniyor.

Senin bayaaa uzakmis kv dense yalnız kalabilirim yani no problem :-/
Ben de öyle düşünüyorum ama gelme diyemezsin ki. Benim çocuk 3 sene olmadı tedavi gördüm. Bu sürede hep bunun oldu, bu hamile, neden olmuyor Allah neden vermiyor başkasına veriyor da... Diyip durdu..Gına geldi. Dolayısıyla hiç bir hakkı yok çocuğum üzerinde. Ben 10 gün yatarım o da ilgilensin kendi oğluyla

Ya gecen catlamissin dedi bu sefer baya catlamissin dedi denir mi öyle esim gibisi var mi ya aşkım kırmızı damarlar çıkmış neden diyo dedim ne kadar saf temizsin sennn
Doktora ne yahu.. Doktorum bana hiç demedi öyle. Utanmana gerek yok cilt kalitesiyle alakalı bu dedi. Sadece sen değilsin dedi. Deseydin bebeğin imzası diye :))
Eşime diyorum beni sever misin yine? Niye dedi.. Karnım çatladı ya ondan dedim
Bilmem seviyim mi sence diyo

Kizlarrr bayadir canim cekiyodu artik dayanamadim ve lohisa serbeti yaptim yalniz ben icine biraz eksi olsun diye baharatlarinin haricinde limon ve kizilcik da koydum cokkk guzel olduuu. Sogusun icine buz atip hepsini icmeyi planliyorum
Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun :) Canım çekti bak şimdi :)

Benimki de aynı kafada 3 kaybim var eylülde evleneli 3 yil olacak canim çıktı doktordan doktora koşa koşa zorla Hamile kaldım yok kiz olaydi yok adi su bu olaydi öncesinde Allah kime vereceğini biliyor laflari... en olmadi gelirse devirir totoyu yatarim oğluşla ama kocami da vermem ya benim o benim

Ellerine sağlık canım. Afiyet şifa olsun :) Canım çekti bak şimdi :)
Sagolasin kuzummmm, ya inanir misin bilmiyorum ama ben hayatimda ilk defa ictim bundan ama hic denememis olmama ragmen canim cekiyodu. Evde her hangi bir meyve ve tarcin varsa ya da karanfil kaynat seker ekle sogut ic hakkini helal et canini cektirdim.

Aşkım çatlamişim eee ya karnim çatlamis iste yaa yani karnimda izler kalacak yani e nolmus benden baska biri mi görüyor taam ya dedim artık

Bizimki oğlunu gizlice doldurur ama bize çok iyi kaynana görünür. Bana bi gün dedi ki yemeği şöyle yapsan daha iyi olur. Ben de ben annemden böyle öğrendim dedim ama onun dediğini yaptım. İçeri gitmiş eşime Diyor ki annem böyle yapıyor diyo bi de benim dediğim gibi yapsan nolur diyo.. Lafımı çekmem ben de zaten. Yüzüne vurdum bu kez de ağlamaya başladı
Şimdi mesafe koydum anladı zaten

Estağfurullah canım benim ne hakkı iç afiyetle :)
Güzel görünüyor ama kalkıp yapmaya üşenirim şimdi. Daha doğrusu şalgam suyu gibi görünüyor canım ekşi çekti :) Boğazıma çok düşkün değilim ben bütün hamileliği domates ve peynirle geçirdim :))

Kızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle

Ayy ne güzel ben halen yiyorum yemedigim kalmadı keşke şöyle ıstahim kapalı olsaydı az yeseydim bende kilo verseydim diye düşünüyorum hep :)

Sancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorum
Sağolasın.
Canını sikmamaya çalış yalnız bırakmayız biz seni sıkıldıkça yaz biz sana döneriz sağlıkla evine son inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…