Bebis hareketinden oluyor o sanırım bana da öyle oluyor bazen hatta canim yanıyor baya ama geçiyor
canım kasılmada Ağrı olmuyor.karnının bi tarafı toplanıyor yükseliyor. sonra geri iniyor.
Aman aynilar ya bazen gülüyorum bazen sinir oluyorum aklıma geldikce. Ama cogunlukla sinir basiyor :-/ benim oglum aci biber yerdi evlendi noldu bilmem evlenen de değişiyor doktoru yasaklamis yemiyormus... 1ay sonra. Salataya aci biber koycam ama aci biber yemiyor artık oğlum nedense ya dedim.ya doktor yasaklamis yok evlenen huy değiştiriyor hep. 1 seneden fazla sürdü bu muhabbet.Bizimki oğlunu gizlice doldurur ama bize çok iyi kaynana görünür. Bana bi gün dedi ki yemeği şöyle yapsan daha iyi olur. Ben de ben annemden böyle öğrendim dedim ama onun dediğini yaptım. İçeri gitmiş eşime Diyor ki annem böyle yapıyor diyo bi de benim dediğim gibi yapsan nolur diyo.. Lafımı çekmem ben de zaten. Yüzüne vurdum bu kez de ağlamaya başladı
Şimdi mesafe koydum alnladı zaten
kızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
Kızlar az önce wc ye gittim 2-3 damla kahverengi akıntı olmuş
Bugün karnım çok ağrıdı adet sancısı gibi fazlalaşırsa doktora gidicem hemen.
Sidelyacım nerelerdesin sen ? Allah razı olsun senden . Herkes de benim dualarımda koca 9 ayı birlikte geçirdik Rabbim tüm meleklerimizi hayırlısı ile gelmesini nasip etsin. Gelmek istersen beklerim tabi medipol megadayım saat 12 de doğum .. Hamilesin yorulmanı da istemem ama gelmek istersen mutlu olurum tabi ki . Çok öpüyorum seni bana her zman yazabilirsin
@ayisigi3434 sorma ya çıldırcam var ya o kadar hesap yaptım hamile kalmadan önce ilk dönemi kapatim diye hamile olduğumu öğrendiğim gün doğum öncesini aktaramıyorsun ki dediler şaka gibi hadiii dedim kaldım öyle halada inanmak istemiyorum
:) ben de son iki aydir yemeye icmeye basladim. Ama istahim iki gundur kotu midem kuculdu snrm bebekten yer yok.Estağfurullah canım benim ne hakkı iç afiyetle :)
Güzel görünüyor ama kalkıp yapmaya üşenirim şimdi. Daha doğrusu şalgam suyu gibi görünüyor canım ekşi çekti :) Boğazıma çok düşkün değilim ben bütün hamileliği domates ve peynirle geçirdim :))
inşallah benimkide öyle bişeydir. Çok korkuyorum kırmayayım diyoruma sizin yazdıklarınızla biraz rahatlıyorum sonra yine korkular geliyor.
Bebiş mi geliyor yoksaaa :) Güzel haberler alırsın inşaAllah...Kızlar az önce wc ye gittim 2-3 damla kahverengi akıntı olmuş
Bugün karnım çok ağrıdı adet sancısı gibi fazlalaşırsa doktora gidicem hemen.
Ama yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini aktaramıyorsunuz dediler bana da yaaaEşim dün ilçe milli eğitimle konuştu elinizde 32.hafta çalışabilir raporunuz varsa aktarabilirsiniz dediler p.tesi okula gidip konuşacam ben de
GünaydııınÇok uyudum sanki bu gece , deliksiz uyudum diyemem ama bir yerden sonra kopmuşum.Baygınlık hali gibi uykularım artık yorgunum sürekli , ayaklarım bile yürümüyor akşam yürüyüşleri daha kısaldı.
Sağlık ocağında ebe hemşire ile konuştuğumdan beri daha iyiyim dr lar bazen gereksiz korkutuyor.Bebişim uyandı kıpırdanmaya başladı çok şükür..
Sokakta hiç dikkat etmediğim kadar dikkat ediyorum artık benim gibi karnı burnunda hatunlara anlıyorum ne zorluklarla bugüne geldiklerini.Ama hiç saygı kalmamış diğer insanlarda hamile bayanlara..Bazen yoruluyorum kendimi karnımı korumaya çalışmaktan diğer insanlardan.
Arkadaşlar arasında bile bi kıskançlık seziyorum bana karşı..Oysa onlara her zamankinden çok ihtiyacım olsada..Eski dostluklar gibisi yok. Bi Nurten'im Bi İlknur'um var yıllardır dost bana uzakta olsada yenilerse cinsiyeti aylardır belli olmasına karşın hala kız olabilir içimden öyle geçiyor diye beni üzmeye çalışıyor.Benim her türlü kabulüm ki zaten bu bebiş..Kız erkek fark etmez ama artık 2 k.doğum dr u 1 üroloji dr u erkek demişken siz neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsunuz ki..Anlamsız..
7 yıllık evliyim ne istediysem Allah'tan istedim başka insanlara özenip kıskançlık fesatlık yapmadım.Ama sanırım hamile kaldığımı öğrenmeden 5 ay önce üniv.deki en yakın arkadaşım hamile kaldı o zaman bi içim burkuldu onun hamile kaldığını kimseye diyemedim.Onun adına çok sevindim ama ne anneme nede kayın valideme diyemedim diyemedim.Kendi adıma içim burkuldu hanii bana dedim sanırım..Çok şükür ki Allah'ım beni duydu.
Uzun uzadıya yazıyorum sanırım konuşmak anlatmak iyi geliyor bana ben ketum biriyim kendim hakkında pek kimselerle konuşmam.O yüzden yazmak içimi boşaltmak iyi geliyor sanırım.
Bebişimi görmek istiyorum artık ama acele etsin de istemiyorum dünyanın bir yere kaçtığı yok bir süre sonra isyan edip geri dönmek istiyor insan bu dünyadan kurtuluş o kadar kolay değil :) Doğum korkusu var içimde bir yerlerde bir yandanda bir huzur sukunet var.Ben kendimi anlayamasken başkalrının anlamasını nasıl bekleyebilirim ki..
Sabahın 6 sı yine derin düşüncelerdeyim.Azıcık daha uyumaya çalışayım barii..
Herkeze Günaydın :) ..
Kızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle
Kızlar cossybyaquabutik instagramdan alışveriş yapan varmı acil dönebilir mi bana bunu almayı düşünüyorum ama nedendi ilgilenmeleriydi kaliteydi işte yorum alım dedim yoksa cesaret edemicem ve burda bi si bulamadım ben malesef
Şaka ay sabah sabah ne güzel bi si bu hangi il ilçe canım referans olsun bizedeEşim dün ilçe milli eğitimle konuştu elinizde 32.hafta çalışabilir raporunuz varsa aktarabilirsiniz dediler p.tesi okula gidip konuşacam ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?