2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım kasılmada Ağrı olmuyor.karnının bi tarafı toplanıyor yükseliyor. sonra geri iniyor.

Tamam canım sağol ters hareket yaptım heralde diye düşünüyorum umarım uyuyup uyanınca geçmiş olur yürüyüşümü etkiliyor çünkü

Aman aynilar ya bazen gülüyorum bazen sinir oluyorum aklıma geldikce. Ama cogunlukla sinir basiyor :-/ benim oglum aci biber yerdi evlendi noldu bilmem evlenen de değişiyor doktoru yasaklamis yemiyormus... 1ay sonra. Salataya aci biber koycam ama aci biber yemiyor artık oğlum nedense ya dedim.ya doktor yasaklamis yok evlenen huy değiştiriyor hep. 1 seneden fazla sürdü bu muhabbet.

Kızlar cossybyaquabutik instagramdan alışveriş yapan varmı acil dönebilir mi bana bunu almayı düşünüyorum ama nedendi ilgilenmeleriydi kaliteydi işte yorum alım dedim yoksa cesaret edemicem ve burda bi si bulamadım ben malesef

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-05-01-25-02.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 135
Kızlar az önce wc ye gittim 2-3 damla kahverengi akıntı olmuş

Bugün karnım çok ağrıdı adet sancısı gibi fazlalaşırsa doktora gidicem hemen.

Hemen en kötusunü dusunme. Sanki daha önce forumda da yazılmıştı bunun gibi bir şey. Aynı bölge değil ama benim de gogsumde et beni gibi bisey çıkmıştı ve aciyordu da ben onu doktora gosterene kadar kopmuş. Hala daha soramadim ama sanki hamilelikte vücudumuzun çeşitli bölgelerinde benlerin çıkması normal diye okumuştum bence gebelikle ilgilidir muhtemelen

Belmacim bir aksilik olmazsa ben de orada olacağım insallah

Eşim dün ilçe milli eğitimle konuştu elinizde 32.hafta çalışabilir raporunuz varsa aktarabilirsiniz dediler p.tesi okula gidip konuşacam ben de

:) ben de son iki aydir yemeye icmeye basladim. Ama istahim iki gundur kotu midem kuculdu snrm bebekten yer yok.

missladybird genital sigille ilgili ozelden yazabilirsin bana sorun varsa. En yakin arkadaslarimdan birinde vardi iki ay once dogum yapti. Ozel bazi durumlari var. baya bi arastirmistik biz de. Sorun varsa seve seve cevaparim.

Canim genital sigil deyip gecemez dr. Smear testi yapmasi gerek. Cok kolay bi test. Burda gebeligin basinda yapiyolar. Hpv virusu icin bakicaklar sana. Sakin o test yapilmadan drunun oyununa gelme. Cunku bu virus cinsel yolla buasan bi virus ve cok da kolay bulasmaz. Her hpv virusu kanser yapmaz gerilme. Tek olumsuz yan, bebegi normal yoldan doguramazsin. Ama bakarak anlayamaz, test yapmasi lazim cunku arkadaslarin da dedigi gibi hamilelikte de benler cikiyor. Bende de var gogus bolgesinde minik minik. Ama vajina uzerindeyse ve uc boyutlu buyukse mutlakaaaa gec kalma pzt hemen smear yaptir. Kulak cubuguyla ordan bi doku ornegi alcaklar degdirerek hic canin yanmiyo korkma.
inşallah benimkide öyle bişeydir. Çok korkuyorum kırmayayım diyoruma sizin yazdıklarınızla biraz rahatlıyorum sonra yine korkular geliyor.

Çok uyudum sanki bu gece , deliksiz uyudum diyemem ama bir yerden sonra kopmuşum.Baygınlık hali gibi uykularım artık yorgunum sürekli , ayaklarım bile yürümüyor akşam yürüyüşleri daha kısaldı.
Sağlık ocağında ebe hemşire ile konuştuğumdan beri daha iyiyim dr lar bazen gereksiz korkutuyor.Bebişim uyandı kıpırdanmaya başladı çok şükür..

Sokakta hiç dikkat etmediğim kadar dikkat ediyorum artık benim gibi karnı burnunda hatunlara anlıyorum ne zorluklarla bugüne geldiklerini.Ama hiç saygı kalmamış diğer insanlarda hamile bayanlara..Bazen yoruluyorum kendimi karnımı korumaya çalışmaktan diğer insanlardan.
Arkadaşlar arasında bile bi kıskançlık seziyorum bana karşı..Oysa onlara her zamankinden çok ihtiyacım olsada..Eski dostluklar gibisi yok. Bi Nurten'im Bi İlknur'um var yıllardır dost bana uzakta olsada yenilerse cinsiyeti aylardır belli olmasına karşın hala kız olabilir içimden öyle geçiyor diye beni üzmeye çalışıyor.Benim her türlü kabulüm ki zaten bu bebiş..Kız erkek fark etmez ama artık 2 k.doğum dr u 1 üroloji dr u erkek demişken siz neyin tartışmasını yapmaya çalışıyorsunuz ki..Anlamsız..

7 yıllık evliyim ne istediysem Allah'tan istedim başka insanlara özenip kıskançlık fesatlık yapmadım.Ama sanırım hamile kaldığımı öğrenmeden 5 ay önce üniv.deki en yakın arkadaşım hamile kaldı o zaman bi içim burkuldu onun hamile kaldığını kimseye diyemedim.Onun adına çok sevindim ama ne anneme nede kayın valideme diyemedim diyemedim.Kendi adıma içim burkuldu hanii bana dedim sanırım..Çok şükür ki Allah'ım beni duydu.
Uzun uzadıya yazıyorum sanırım konuşmak anlatmak iyi geliyor bana ben ketum biriyim kendim hakkında pek kimselerle konuşmam.O yüzden yazmak içimi boşaltmak iyi geliyor sanırım.

Bebişimi görmek istiyorum artık ama acele etsin de istemiyorum dünyanın bir yere kaçtığı yok bir süre sonra isyan edip geri dönmek istiyor insan bu dünyadan kurtuluş o kadar kolay değil :) Doğum korkusu var içimde bir yerlerde bir yandanda bir huzur sukunet var.Ben kendimi anlayamasken başkalrının anlamasını nasıl bekleyebilirim ki..
Sabahın 6 sı yine derin düşüncelerdeyim.Azıcık daha uyumaya çalışayım barii..
Herkeze Günaydın :) ..

Günaydııın Güzel bir iç döküş olmuş, yazmak iyi gelir bazen :) Rabbim kolaylaştırsın bu süreçleri hepimiz için, en güzel zamanda kuzucuklarımızı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin. Ben henüz uyuyamadım geceler gündüz oldu bana sanki.. Oğluşum da bu durumdan hoşnut değil sanırım tekmelerini savurup duruyor

Kızlar kasılmalarınız basladımı dun gece den berı karnım bır yerdr toplamıp duruyor bebek degıl emınım ılk gebelıgımde yasadım ama bukadar sık degıldı kızımı 39 hafta bıtıgınde dogurmustum bakalım bu nasıl olacak dıye heycanlıyım gece 2 de uyudum kasılmaları takıp edıp heycandan 5 te uyandım uyuyamıyorum.

cnm kapıda ödeme varsa sorun yaşamazsın. ben de netten almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…