Arkadasimda olmustu hamileliginde,bir hormonun fazla calismasindan kaynaklaniyormus.Surme ilac vermiati gecti sonra.Zaten dogum ve emzirme sureci gectikten sonra bi checkup yaptirip rektifiyeye sokmamiz lazim kendimizi anca toparlanirizKızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle
Ben hiç kapıda ödeme bi si almadım zaten iade yok değişim var ama birileri sanki aqua almıştı diye hatırlıyorum beden falan nasildirki bide aklım çelindi şunu da görünce aslında ben haluk bayram ürünletini çok beğeniyorum ama antepte bulamadımcnm kapıda ödeme varsa sorun yaşamazsın. ben de netten almayı düşünüyorum
Kızlar doğum zamanı gelince telaş yapmamak için bi kaç soru sorcam ikinci hamileliği olanlar ve ya bilenlere.. Hepimiz için faydalı olur.. Ben nişan gelmesini ilk hamile kalınca duydum hatta 1 ay felan olmuştur
Nişan gelince acilen hastahaneye mi gitmek lazım yoksa duş almak veya evi toparlamak için vakit oluyor mu?
Nişan mı önce geliyor su mu?
Gecmiş olsun canım...Kızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm
KEYİF canım keyiflerine göre hani su bizden kaçırdıklarıAma yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini aktaramıyorsunuz dediler bana da yaaaAnlamadım ki neye göre yorum yapıyo bu adamlar..
Canım evet aktarılmıyor ama rutin seyler bile okuldan okula fark ediyor belli olmaz ınsallah aktarırsın...ayisigi3434 sorma ya çıldırcam var ya o kadar hesap yaptım hamile kalmadan önce ilk dönemi kapatim diye hamile olduğumu öğrendiğim gün doğum öncesini aktaramıyorsun ki dediler şaka gibi hadiii dedim kaldım öyle halada inanmak istemiyorum
Zeynep ı öp bizim yerime canım iyi olmana sevindim dogum yapanlardan böyle güzel haberler alinca inanin bize de moral oluyor...arada yaz günlerin nasıl geçiyor diye öpüyorum çok...Kızım çok iyi Maaşallah canım. Benim de normal olarak biraz ameliyat bölgem ağrıyor ama olacak o kadar. Kızım yanımda ya o iyi ya ben de yavaş yavaş iyileşeceğim inş. Kızımın adı Zeynep oldusen nasılsın canım?
Gecmiş olsun canım...
harika bir haber tebrikler canım...10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
Canım su son gunlerde bazılarımızda ufak tatsızlıklar olmaya başladı aman dikkat et edelim hepimizin çok az kaldı lütfen dinlen hiçbir şeyi kafana takma sadece oğlunu duşun ... Benim de Çarşamba randevum var gün sayıyorum suyum azaldı mi diye...geçecek ınsallah canım....Saol tatlım eve geldiğimden beri yatıyorum öle dün gecede rahat uyudum oğluşun biraz daha dayanıp kilo alması lazım halbuki yediklerime dikkatte ediyorum ama inş ters bi durum olmaz
Canım yatış yapmaları iyi olmuş takip altinda olman guvenli...bizi de haberdar et Allah'a emanet olun kizinla...Sancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorum
Sağolasın.
Bendenormal dede cilliyim ama şimdi daha da çoğaldı cillerimben zaten çilliyim ama gebelikte çok arttı cnm
Benimde azcik var goz altlarinda tam yanaklarin basladigi yerde.oralar koyu renk olunca sanki goz altlarim zayifliktan cokersin ya oyleymis gibi gorunuyo.halbuki zayiflamiyorum kilo aliyorummKızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle
Canim dün doktora gitmiştim bana artık kasılmalar olabilir arada tatlı tatlı olması sorun değilde 30 dakikada bir olmaya başladığı anda hastane gel canta hazır olsun dedi ve artık doğumun başlarsa durdurmuycam haberin olsun dedi ki ben 34+3um bugün yani şimdi dogursan bile riskli değil artık miyadina girdi sende heralde bana dün artık plasentada leke var yavas yavaş sonlara yaklaşıyoruz dedi)))Kızlar kasılmalarınız basladımı dun gece den berı karnım bır yerdr toplamıp duruyor bebek degıl emınım ılk gebelıgımde yasadım ama bukadar sık degıldı kızımı 39 hafta bıtıgınde dogurmustum bakalım bu nasıl olacak dıye heycanlıyım gece 2 de uyudum kasılmaları takıp edıp heycandan 5 te uyandım uyuyamıyorum.
Çil gibi minik minik ama köyü renkben zaten çilliyim ama gebelikte çok arttı cnm
Ya gecmezse diye korkuyorum valla hadi onu geçtim ya büyürse çoğalırsaArkadasimda olmustu hamileliginde,bir hormonun fazla calismasindan kaynaklaniyormus.Surme ilac vermiati gecti sonra.Zaten dogum ve emzirme sureci gectikten sonra bi checkup yaptirip rektifiyeye sokmamiz lazim kendimizi anca toparlaniriz
Aynısı suan sol taraf biraz daha yoğun amaBenimde azcik var goz altlarinda tam yanaklarin basladigi yerde.oralar koyu renk olunca sanki goz altlarim zayifliktan cokersin ya oyleymis gibi gorunuyo.halbuki zayiflamiyorum kilo aliyorumm
Günaydın canım...Buarada herkese gunayyydinlarrrrrrr yine sıcak bigün.....inşallah günümüz çooook güzel geçer aminnnn
Benim bunlar cikali cok oldu basta esim falan farketmedi dudak ustumde de var gibiydi yaz basinda iste.solenta pregna gunes kremi aldim dudak ustu yokoldu goz altlarim ilerlemedi son bikac haftaya kadar.simdi az daha belirgin.gecer dogumla insallahÇil gibi minik minik ama köyü renk
Ya gecmezse diye korkuyorum valla hadi onu geçtim ya büyürse çoğalırsa
Aynısı suan sol taraf biraz daha yoğun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?