2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle
Arkadasimda olmustu hamileliginde,bir hormonun fazla calismasindan kaynaklaniyormus.Surme ilac vermiati gecti sonra.Zaten dogum ve emzirme sureci gectikten sonra bi checkup yaptirip rektifiyeye sokmamiz lazim kendimizi anca toparlaniriz

cnm kapıda ödeme varsa sorun yaşamazsın. ben de netten almayı düşünüyorum
Ben hiç kapıda ödeme bi si almadım zaten iade yok değişim var ama birileri sanki aqua almıştı diye hatırlıyorum beden falan nasildirki bide aklım çelindi şunu da görünce aslında ben haluk bayram ürünletini çok beğeniyorum ama antepte bulamadım böyle bişey daha rahat mi olur ki

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-09-00-49-46.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 96

canım ilk hamileliğim ama daha birkaç gün önce yaşadığım için biliyorum. cuma sabah uyandığımda kanlı akıntım geldi. doktorumu aradım nişanmış. su, sancı gelmezse ya da kanama artmazsa gelmene gerek yok dedi. ama ben biraz paniğimdir geleyim yine de dedim. gittim mecbur alttan çatı muayenesi yaptı açılma yokmuş. nst de temiz çıktı. eve gönderdi. boşuna çatı muayenesi olmuş oldum. ki sonrasında kanamam oldu çatı muayenesinden sonra bazen olurmuş. doktorumun söylediği nişan bi belirtiymiş ama doğumun nezaman olacağını net olarak söylemezmiş. 1 gün sonra da olabilir dedi 2-3 haftayı da bulabilir dedi.. ki benim 2 gün geçti her şey eskisi gibi normal

Gecmiş olsun canım...

carnat hayatında olması gereken sana destek çıkmasını beklediğin yegane insan esin değil mi aslında boşver gerisini bebislerin gelmesine yakın böyle derin düşünceler hepimiz yaşıyoruz sanırım sana da günaydın
Ama yaz tatiline denk geldiği için doğum öncesini aktaramıyorsunuz dediler bana da yaaa Anlamadım ki neye göre yorum yapıyo bu adamlar..
KEYİF canım keyiflerine göre hani su bizden kaçırdıkları

Canım evet aktarılmıyor ama rutin seyler bile okuldan okula fark ediyor belli olmaz ınsallah aktarırsın...

Zeynep ı öp bizim yerime canım iyi olmana sevindim dogum yapanlardan böyle güzel haberler alinca inanin bize de moral oluyor...arada yaz günlerin nasıl geçiyor diye öpüyorum çok...

0hatu0 daha cinsiyetini ogrenmemistik rüyamda gördüm ben kızımı yüzünü görmedim ama zeynep diye seslendim ona sabah uyanınca eşime kızımız olursa kulağına zeynep okutucam dedim çok severim bu ismi adıyla yaşasın bebeğin ben kimliğe asya yazditcam ama

Ha
harika bir haber tebrikler canım...

Saol tatlım eve geldiğimden beri yatıyorum öle dün gecede rahat uyudum oğluşun biraz daha dayanıp kilo alması lazım halbuki yediklerime dikkatte ediyorum ama inş ters bi durum olmaz
Canım su son gunlerde bazılarımızda ufak tatsızlıklar olmaya başladı aman dikkat et edelim hepimizin çok az kaldı lütfen dinlen hiçbir şeyi kafana takma sadece oğlunu duşun ... Benim de Çarşamba randevum var gün sayıyorum suyum azaldı mi diye...geçecek ınsallah canım....

Sancım yok canım genel kaşıntı şikayet im vardı karaciğer değerlerinde artış varmış kolestazi diye bir hastalık şimdilik hastahnede yatıyorum
Sağolasın.
Canım yatış yapmaları iyi olmuş takip altinda olman guvenli...bizi de haberdar et Allah'a emanet olun kizinla...

carnat Biz kızoşumuzu bekliyoruz ama eşimin ablası hala ama hala benim içime erkek doğuyor diyor diyorum ayrıntılı usg ile bakıldı heryerini gördük yok rüyasında görmüş erkekmiş. Bizde eşimle çok eğleniyoruz o erkek dedikçe çok takılmamak lazım sen de eğlenmene bak bence onlar desin dursun çok duygusal ve kırılganız şu sıralar insanın neye üzülüleceği belli olmuyor bazen diyorum inşallah bebiş içerde hissetmiyodur bu ani duygu değişimlerini birde artık son haftalar korku panik mutluluk hepsini aynı anda yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun

Kızlar yüzünde leke olan var mı bende minik minik lekeler olmuş göz altlarında özellikle
Benimde azcik var goz altlarinda tam yanaklarin basladigi yerde.oralar koyu renk olunca sanki goz altlarim zayifliktan cokersin ya oyleymis gibi gorunuyo.halbuki zayiflamiyorum kilo aliyorumm

Canim dün doktora gitmiştim bana artık kasılmalar olabilir arada tatlı tatlı olması sorun değilde 30 dakikada bir olmaya başladığı anda hastane gel canta hazır olsun dedi ve artık doğumun başlarsa durdurmuycam haberin olsun dedi ki ben 34+3um bugün yani şimdi dogursan bile riskli değil artık miyadina girdi sende heralde bana dün artık plasentada leke var yavas yavaş sonlara yaklaşıyoruz dedi)))

ben zaten çilliyim ama gebelikte çok arttı cnm
Çil gibi minik minik ama köyü renk
Arkadasimda olmustu hamileliginde,bir hormonun fazla calismasindan kaynaklaniyormus.Surme ilac vermiati gecti sonra.Zaten dogum ve emzirme sureci gectikten sonra bi checkup yaptirip rektifiyeye sokmamiz lazim kendimizi anca toparlaniriz
Ya gecmezse diye korkuyorum valla hadi onu geçtim ya büyürse çoğalırsa
Benimde azcik var goz altlarinda tam yanaklarin basladigi yerde.oralar koyu renk olunca sanki goz altlarim zayifliktan cokersin ya oyleymis gibi gorunuyo.halbuki zayiflamiyorum kilo aliyorumm
Aynısı suan sol taraf biraz daha yoğun ama

Çil gibi minik minik ama köyü renk

Ya gecmezse diye korkuyorum valla hadi onu geçtim ya büyürse çoğalırsa

Aynısı suan sol taraf biraz daha yoğun ama
Benim bunlar cikali cok oldu basta esim falan farketmedi dudak ustumde de var gibiydi yaz basinda iste.solenta pregna gunes kremi aldim dudak ustu yokoldu goz altlarim ilerlemedi son bikac haftaya kadar.simdi az daha belirgin.gecer dogumla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…