2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Onlar için dayanmak lazim artik napalim :) az kaldi zaten sikicaz artik biraz disimizi.d bazen bnada öyle oluyor sonra basliyoruz babasiyla oynasin DİE bi ton ugrasmaya.d oynuyunca rahatliyorum:)

Benim bunlar cikali cok oldu basta esim falan farketmedi dudak ustumde de var gibiydi yaz basinda iste.solenta pregna gunes kremi aldim dudak ustu yokoldu goz altlarim ilerlemedi son bikac haftaya kadar.simdi az daha belirgin.gecer dogumla insallah
Ben çok fazla dışarıya çıkmıyorum çıktığım da da gözlük krem falan mutlaka kullanıyorum bunu da yeni farkettim çok canım sıkıldı ya

Amin hepimizinkine inş saol tatmin :)

Bak gordunmu rabbım duyuyor sesini :)ne gozel bir haber nbu boyle :)demekki zamanı gelmiş :)

AllAh allah demekkı zamanı geldı bende dıyorum bRı salı gunu 37.hafta bıteceek dursun salıya kadar benım kızımda zayıf kılosu neydı senın canım kac gram

Günaydın tatlı annisler ve kuzucuklari nasilsnz .bugun bana biseyler olmus..sanki bi enerji patlamasi yasyrm .normalde yerimden kalkmam bi olaydi.bugun maşallah im var.sabahtan beri fir donyrm evinicinde buarada bazi arkdslae bebek hareketlerinin azaldigndan bahsetmis.benim bebisde anca poposu ve ayagini oynatiyo azcik.yeri cok daralmis belli.kiyamam kuzuma

AllAh allah demekkı zamanı geldı bende dıyorum bRı salı gunu 37.hafta bıteceek dursun salıya kadar benım kızımda zayıf kılosu neydı senın canım kac gram
Canim benim dun 34+2-2200gram yani kilosu az sen artik 37haftasin hiccc korkutma kendini doktor dedi dogsa bile bu haftalarda dogumu durdurtmam yani dogurturum dedi hiiic stres olma hatta dediki bana gore dedi normal dogumun en guzel zamani 38haftaya kadar 38dahil sonra arti sanci suresi artiyo normal dogum riskleri artiyo ve anne zorlaniyo

Kizlar ya bu aralar özelliklede son bi kaç gün sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum herşey hakkında kendimi bunalima sokuyorum üzülüyorum .elimde değil nie sürekli kotu olumsuz şeyler geliyor aklima .iki gundurde geceleri uyku problemi yasiyorum hic yoktu boyle şeyler normalmidir acaba sizde oluyormu ?

doğumdan hemen önce anneye yuva kurma içgüdüsü gelirmiş cnm. o yüzden böyle enerji patlaması yaşıyor olabilirsin :)

Günaydın mutlu pazarlar herkese.8 eylül doğum tarihi verdi Dr. Epidural sezeryanla olucam inş. Tam 38 haftalik oluyorum. 2 sinde Aspirinin 5 inde de cleaxane kesilecek.geri sayım başladı. Erciyes üniversitende yapıcam yerimizde belli oldu.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu sıcaklar en zor Günlerimiz.

Ben kızımda sunı sancı ıle dogurdum zaten 39 bıtmıstı dogurdugumda dr erken dogurdun bebegın gec dolenmıstı 15gun daha durabılırdı demıstı her dr farklı ıste sagol canım hayırlısıyla doguralım ınsallah

E="pinar_pnr, post: 42079250, member: 408733"]Kızlar doktorum kan ve idrar tahlili istemişti ve idrar yolu enfeksiyonu cıktı bu haftaya kadar o kadar dikkat ettim ilaç kullanmamak icin malesef antibiyotige basladım. Monurol ve cefax, umarım bebegime bir zararı olmaz. Karın agrım vardı meger iltihaptanmış...[/QUOTE]
Canim üzme kendini bisey olmaz insallah.bende uzun suredir cikiyor enfeksiyon ve malesef defalarca ilac kullandim.Ama her seferinde tekrarliyor.Enfeksiyon daha zararli bebis icin oyle dusun ilacin bi zararini gormedim simdilik

Bebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
Canim benim inşallah sağlıcakla hiç kuvoze gerek kalmadan koynunda olur kuzucuk un dualarim seninle
canım sen kaydedersin mebbisten. o çıkartır senin yerine imzalar gerisi onda zaten . ama eşin ne iş yapıyor o da önemli. öğretmen değilse evrak gerekir. onları da taratır mail atarsın ya da Fax çekersin.
İnşallah hiç sıkıntı olmadan hallederim bi de oralara gidemem çünkü 11 saat yol
kızlar izlediğiniz güzel yabancı dizi var mı ? şuan izlediğim bitmek üzere.
Tam yerine geldin canım supernatural izliyorum ben ama sarmayabilir gerilim çünkü Arrow sevebilirsin being human çok tatlı bir dizidir bi de tek geçerim fringe
Günaydın kızlar Bana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Maşallah size inşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursunuz
pazartesi minik prensesimiz geliyor yani oyyy Kıyamam kuzuma sakin ol duayı bırakma ve nasil haber verirsin bilmem ama hemen haber ver bize öpüyorum canım seni

Canım ben de lohusa gecelik takımımı burdan aldım, gayet memnun kaldım, ücretini gönderdikten ertesi gün hemen kargoya verildi, bi sonraki gün de elimdeydi

Öğretmen arkadaşlara faydalı olabilir diye yazıyorum.. Ben tam gün çalışan bir memurum. 32-37 arası haftaları doğum sonrasına aktarmanın tek yolu mevzuata göre fiilen çalışıyor olmak. Örneğin ben bu haftalar arasında 1 hafta yıllık iznimden aldım, haliyle 5değil 4hafta aktarabiliyorum. Devlet personel başkanlığınca yapılan bir düzenleme bu. Sizlerinde bu 5 hafta yaz tatilinize denk gelmediğinden fiilen çalışıyor olmuyorsunuz malesef..
Ha, bazı müdürler yapıyor olabilir ama mevzuata aykırı işlem yapmış oluyor.. 1 eylülde fiilen çalışmanız başlıyorya, o tarihten sonra hala 37. Haftanız dolmadıysa; 1 eylül ile 37 dolana kadarki süre arasını aktarabilrisiniz :)
Herkese mutlu pazarlar! Şükür 1 gün daha doğurmadık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…