Onlar için dayanmak lazim artik napalim :) az kaldi zaten sikicaz artik biraz disimizi.d bazen bnada öyle oluyor sonra basliyoruz babasiyla oynasin DİE bi ton ugrasmaya.d oynuyunca rahatliyorum:)Aaahhhhh ben hamile kalmadan once kola bagimlisiydim resmen. Icememk okdar zor geliyor ki. Dogumdan sonra ne istiyorsun diyorlar kolaaa diyorum. Ama bu sefer de sutume gecermis yine icemeyecegim heralde.
Gecen ksam bizim kizda korkuttu beni oynamadi hic. Ben durte durte 20 dk falan ugrastim anca uyandi hanfendi. Sonra da o beni uyutmadi :)
Ben çok fazla dışarıya çıkmıyorum çıktığım da da gözlük krem falan mutlaka kullanıyorum bunu da yeni farkettim çok canım sıkıldı yaBenim bunlar cikali cok oldu basta esim falan farketmedi dudak ustumde de var gibiydi yaz basinda iste.solenta pregna gunes kremi aldim dudak ustu yokoldu goz altlarim ilerlemedi son bikac haftaya kadar.simdi az daha belirgin.gecer dogumla insallah
Ben her gün 1 şişe maden suyu içiyorum.
Maden suyu için diolar bi zarari yok sanirin ama cola filan içmemek lazim.bu sicaklardada insanin cani nasil çekiyor
Sağa sola dönebilir sadece, artık çok kısıtlı yerleri kaldı :) Kasılma dedikleri oysa eğer bende çok var. Sol tarafım taş gibi oluyor.
Artık sabırsızlanıyorum kucağıma almak için...
Amin hepimizinkine inş saol tatmin :)Hiçbirsey olmaz, millet neler neler yapıyor , sanki yediklerimiz cok mu sağlıklı ? Benimde canımın çektiği tek şey cola light. Hamilelik öncesi hayatta içmezdim, canım istiyorsa vucudumun ihtiyacı, vardır bir hikmeti. Bismillah de iç, şifa olsun kuzuna
Bak gordunmu rabbım duyuyor sesini :)ne gozel bir haber nbu boyle :)demekki zamanı gelmiş :)10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
AllAh allah demekkı zamanı geldı bende dıyorum bRı salı gunu 37.hafta bıteceek dursun salıya kadar benım kızımda zayıf kılosu neydı senın canım kac gramCanim dün doktora gitmiştim bana artık kasılmalar olabilir arada tatlı tatlı olması sorun değilde 30 dakikada bir olmaya başladığı anda hastane gel canta hazır olsun dedi ve artık doğumun başlarsa durdurmuycam haberin olsun dedi ki ben 34+3um bugün yani şimdi dogursan bile riskli değil artık miyadina girdi sende heralde bana dün artık plasentada leke var yavas yavaş sonlara yaklaşıyoruz dedi)))
Canim benim dun 34+2-2200gram yani kilosu az sen artik 37haftasin hiccc korkutma kendini doktor dedi dogsa bile bu haftalarda dogumu durdurtmam yani dogurturum dedi hiiic stres olma hatta dediki bana gore dedi normal dogumun en guzel zamani 38haftaya kadar 38dahil sonra arti sanci suresi artiyo normal dogum riskleri artiyo ve anne zorlaniyoAllAh allah demekkı zamanı geldı bende dıyorum bRı salı gunu 37.hafta bıteceek dursun salıya kadar benım kızımda zayıf kılosu neydı senın canım kac gram
Günaydın tatlı annisler ve kuzucuklarinasilsnz .bugun bana biseyler olmus..sanki bi enerji patlamasi yasyrm .normalde yerimden kalkmam bi olaydi.bugun maşallah im var.sabahtan beri fir donyrm evinicinde buarada bazi arkdslae bebek hareketlerinin azaldigndan bahsetmis.benim bebisde anca poposu ve ayagini oynatiyo azcik.yeri cok daralmis belli.kiyamam kuzuma
Ben kızımda sunı sancı ıle dogurdum zaten 39 bıtmıstı dogurdugumda dr erken dogurdun bebegın gec dolenmıstı 15gun daha durabılırdı demıstı her dr farklı ıste sagol canım hayırlısıyla doguralım ınsallahCanim benim dun 34+2-2200gram yani kilosu az sen artik 37haftasin hiccc korkutma kendini doktor dedi dogsa bile bu haftalarda dogumu durdurtmam yani dogurturum dedi hiiic stres olma hatta dediki bana gore dedi normal dogumun en guzel zamani 38haftaya kadar 38dahil sonra arti sanci suresi artiyo normal dogum riskleri artiyo ve anne zorlaniyo
Canim benim inşallah sağlıcakla hiç kuvoze gerek kalmadan koynunda olur kuzucuk un dualarim seninleBebek geçen haftadan beri 100 gr almış beklemeyelim yazık bebeğe dedi karnındaki her geçen gün risk dedi ve pazartesiye kadar her gün nst istedi
İnşallah hiç sıkıntı olmadan hallederim bi de oralara gidemem çünkü 11 saat yolcanım sen kaydedersin mebbisten. o çıkartır senin yerine imzalar gerisi onda zaten . ama eşin ne iş yapıyor o da önemli. öğretmen değilse evrak gerekir. onları da taratır mail atarsın ya da Fax çekersin.
Tam yerine geldin canım supernatural izliyorum ben ama sarmayabilir gerilim çünkü Arrow sevebilirsin being human çok tatlı bir dizidir bi de tek geçerim fringekızlar izlediğiniz güzel yabancı dizi var mı ? şuan izlediğim bitmek üzere.
Maşallah size inşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı olursunuzGünaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
pazartesi minik prensesimiz geliyor yani oyyy Kıyamam kuzuma sakin ol duayı bırakma ve nasil haber verirsin bilmem ama hemen haber ver bize öpüyorum canım seniKızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
Kızlar cossybyaquabutik instagramdan alışveriş yapan varmı acil dönebilir mi bana bunu almayı düşünüyorum ama nedendi ilgilenmeleriydi kaliteydi işte yorum alım dedim yoksa cesaret edemicem ve burda bi si bulamadım ben malesef
Çok şükür Rabbim ''ol''dedi yine canım :) miniklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah önce siz sonra da biz :))))Bak gordunmu rabbım duyuyor sesini :)ne gozel bir haber nbu boyle :)demekki zamanı gelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?