2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben de lohusa gecelik takımımı burdan aldım, gayet memnun kaldım, ücretini gönderdikten ertesi gün hemen kargoya verildi, bi sonraki gün de elimdeydi
Ay saol ya bi ürün var fiyatı gayet uygun bak fotosunu koyim sabah lik yok ama var da sadece dantel onuda ben istemedim beyaz zaten uydururum herhalde başka bir yerden gecelik 67 pijama 77

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-09-13-18-00.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 97
Yaz tatiline denk geldiğinden diyecektiniz sanırım değil mi ? Benim doğum 6 eylül görünüyor ve ne yazık ki öncesinden bir hayır göremeyeceğim söylendi.. Çünkü zaten çalışmıyormuşuz

Sabrinnisa55 sanki okul var çalışacak is var biz gitmiyoruz onlar bizi zorunlu yıllık izne gönderiyor ben istemedim böyle bir şey off sırf bu yüzden rapor alabilmek için içime sönmeyen bir hastanede doğum yapacağım ben o kadar zor durumda kaldik

kızlar 23 temmuzda okuldan arkadaş doğum yaptı. hem öncesi yAndı hem sonrası. işlemleri ben yaptığım için biliyorum. 21 Eylül'de göreve Başlaması gerekiyor. okim in de dediği gibi fiilen çalışılmadığı sürece aktarılmıyor maalesef. aktarabilen de yasal olmayan bir iş yapıyor.

oskeortmen ahh ah bu sendikalar ne ise yarıyor ben anlamıyorum üye toplamaya gelince biz sol e öğretmen haklarını savunuyoruz biz böyle öğretmenin yanındayız hani nerdeler calissinlarda bari belki bize faydası olmaz ama bizden sonrakiler rahat etsin ya da bizim ikinci bebislerde bu zamana gelirse bize de yarar :) belki ödenekle ilgili bisiy vardır gözden kaçırdığımız

Sağol cnm yaaa milli eğitime soriiim ben bizim okul birleştirilmiş olduğu için onlar daha iyi bilir dediğin çok mantıklı fiilen çalşıoz inşallah sen de çok rahat doğum yaparsın çok içten diliyorum canım öptüm seni

ya canım şöyle düşünmek lazım bir de. sen hem yaz tatilinde evdesin çalışmıyorsun. hem de doğum sonrasına aktarıyorsun. bu da çalışanlara haksızlık. bence yapılacak tek şey doğum sonrası izin süresini arttırmak. o zaman kimsenin sesi çıkmaz zaten.
sendika için de benim sendikam kendi Çapında bir Şeyler yapıyor. ama Çapı küçük ben de yönetimindeyim. şimdi siyaset olmasın burada. büyük sendikaların daha çok yaptırımı oluyor maalesef. bu çok derin bi konu zaten

Canim hayırlı ugurlu olsun doktorun kim

kızlar resmen 10 dakikada bir tuvaletim geliyo ya git gel bıktım bu idrar nerden geliyo bu kadar?
bebek aşağı indiyse mesaneye baskı artar sık idrara cıkma olur deniliyo ama o zaman da nefes almada ve midede rahatlama olur deniyo.ama dün aksamdan beri midem de çok fena benim rennie duo içtim hatta az önce. off hepsi bir arada nasıl oluyo ya ne garip bi gebeyim ben

Merhaba kızlar ..cuma akşam nts ye girdim sancım çıktı ..aslında kasılma diye hissettiğim şey meğerse sancıymış ..neyse serum takıldı eve geldik..cumartesi yine gittim bu sefer kendi doktoruma randevum vardı yine nst sancı vardı ama bi gün önceki kadar degildi..serum takıldı bol sıvı ve istirahat ..bende bir hafta onceden doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım...doktorum eğer dogum başlarsa durdurmayız artık dedi..bu haftadan sonra durdurmak teknik olarak iyi degil dedi..bende korktum açıkcası yani en azından 38e kadar beklese bebişim ...dua edıyorum biraz daha kalsın diye şimdiki kilosu 2800gr bakalım artık haktan hayırlısı..

aynı dert bende de var çok iidir ama az değildir :)

korkma cnm Rabbim zamanını bilir inşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına

Ay saol ya bi ürün var fiyatı gayet uygun bak fotosunu koyim sabah lik yok ama var da sadece dantel onuda ben istemedim beyaz zaten uydururum herhalde başka bir yerden gecelik 67 pijama 77

fiyatı da gayet uygunmuş.. bnm aldığım gecelik sabahlık baya da pahalıydı, ama içime çok sindi ektekinin beyazını aldım ben.. buarada hangi beden alman gerektiğini satıcı söylüyor, bn m aldım biraz bol oldu, şimdi sna yazarken bi da deneyeyim dedim bolluğu gitmiş demekki doğuma kdr anca olucak

Eklentiler

• image.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 81
Canım geçmiş olsun inşallah 38. Haftayı görürsünüz bişeyi merak ediyorum nstde sancı kaç çıkıyor birde senin hissettiğin nasıl bişey tam olarak bende kasıklarda baskı hissediyorum karınımda kaskatı kesiliyor oda sancımı acaba merak ettim

Canim panik yapmani istemem ama ben de senin gibiydim bir de wc ye yetisene kadar kaciriyordum, meger enfeksiyon varmiş. Bir de alt karnimda agri var. Bu belirtiler sende de varsa dr a bir danış mutlaka...

Nst de 60ı görmüştü ..karnım kaskatı oluyor sert ..agrı namına bişi yok..sanki karnımı bişi sıkıştırıyor..işte buna benzer cannım ..ben o sertleşmeleri bebek yapıyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…