- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Annem diyo ki dogumda terleyen saclarinla yuzunu silersen gecermis tecrubeyle sabit diyoBen çok fazla dışarıya çıkmıyorum çıktığım da da gözlük krem falan mutlaka kullanıyorum bunu da yeni farkettim çok canım sıkıldı ya
Doğumdan sonra eltimin yüzünde leke kalmıştı annem de terini saçınla silseydin keşke demişti,ben de ilk o zaman duymuştum demek ki anne bilimselliginde test edilip onaylanan bi seyAnnem diyo ki dogumda terleyen saclarinla yuzunu silersen gecermis tecrubeyle sabit diyo
Ay saol ya bi ürün var fiyatı gayet uygun bak fotosunu koyim sabah lik yok ama var da sadece dantel onuda ben istemedim beyaz zaten uydururum herhalde başka bir yerden gecelik 67 pijama 77Canım ben de lohusa gecelik takımımı burdan aldım, gayet memnun kaldım, ücretini gönderdikten ertesi gün hemen kargoya verildi, bi sonraki gün de elimdeydi
Yaz tatiline denk geldiğinden diyecektiniz sanırım değil mi ? Benim doğum 6 eylül görünüyor ve ne yazık ki öncesinden bir hayır göremeyeceğim söylendi.. Çünkü zaten çalışmıyormuşuzÖğretmen arkadaşlara faydalı olabilir diye yazıyorum.. Ben tam gün çalışan bir memurum. 32-37 arası haftaları doğum sonrasına aktarmanın tek yolu mevzuata göre fiilen çalışıyor olmak. Örneğin ben bu haftalar arasında 1 hafta yıllık iznimden aldım, haliyle 5değil 4hafta aktarabiliyorum. Devlet personel başkanlığınca yapılan bir düzenleme bu. Sizlerinde bu 5 hafta yaz tatilinize denk gelmediğinden fiilen çalışıyor olmuyorsunuz malesef..
Ha, bazı müdürler yapıyor olabilir ama mevzuata aykırı işlem yapmış oluyor.. 1 eylülde fiilen çalışmanız başlıyorya, o tarihten sonra hala 37. Haftanız dolmadıysa; 1 eylül ile 37 dolana kadarki süre arasını aktarabilrisiniz :)
Herkese mutlu pazarlar! Şükür 1 gün daha doğurmadık :))
Sağol cnm yaaa milli eğitime soriiim ben bizim okul birleştirilmiş olduğu için onlar daha iyi bilir dediğin çok mantıklı fiilen çalşıoz inşallah sen de çok rahat doğum yaparsın çok içten diliyorum canım öptüm seniaynen öyle şanslısın yani idareye haber vermen yeter onlar napıcanı biliyor yok mok derlerse ek ders aldığım vakit fiilen çalışmış sayılırım de iki gün iki gündür uğraş yani kıskanmadım ama ben ne seni ne de @ayisigi3434 ü
ya canım şöyle düşünmek lazım bir de. sen hem yaz tatilinde evdesin çalışmıyorsun. hem de doğum sonrasına aktarıyorsun. bu da çalışanlara haksızlık. bence yapılacak tek şey doğum sonrası izin süresini arttırmak. o zaman kimsenin sesi çıkmaz zaten.oskeortmen ahh ah bu sendikalar ne ise yarıyor ben anlamıyorum üye toplamaya gelince biz sol e öğretmen haklarını savunuyoruz biz böyle öğretmenin yanındayız hani nerdeler calissinlarda bari belki bize faydası olmaz ama bizden sonrakiler rahat etsin ya da bizim ikinci bebislerde bu zamana gelirse bize de yarar :) belki ödenekle ilgili bisiy vardır gözden kaçırdığımız
Canim hayırlı ugurlu olsun doktorun kimGünaydın mutlu pazarlar herkese.8 eylül doğum tarihi verdi Dr. Epidural sezeryanla olucam inş. Tam 38 haftalik oluyorum. 2 sinde Aspirinin 5 inde de cleaxane kesilecek.geri sayım başladı. Erciyes üniversitende yapıcam yerimizde belli oldu.allah hepimizin yardımcısı olsun.bu sıcaklar en zor Günlerimiz.
Hangi filmBen iki gündür izleyip ağlıyorum ya son zamanlar insan daha da duygusal
Allahım ne kadar güzel birşey mucize resmen..
Bizimki oğlunu gizlice doldurur ama bize çok iyi kaynana görünür. Bana bi gün dedi ki yemeği şöyle yapsan daha iyi olur. Ben de ben annemden böyle öğrendim dedim ama onun dediğini yaptım. İçeri gitmiş eşime Diyor ki annem böyle yapıyor diyo bi de benim dediğim gibi yapsan nolur diyo.. Lafımı çekmem ben de zaten. Yüzüne vurdum bu kez de ağlamaya başladı
Şimdi mesafe koydum anladı zaten
Merhaba kızlar ..cuma akşam nts ye girdim sancım çıktı ..aslında kasılma diye hissettiğim şey meğerse sancıymış ..neyse serum takıldı eve geldik..cumartesi yine gittim bu sefer kendi doktoruma randevum vardı yine nst sancı vardı ama bi gün önceki kadar degildi..serum takıldı bol sıvı ve istirahat ..bende bir hafta onceden doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım...doktorum eğer dogum başlarsa durdurmayız artık dedi..bu haftadan sonra durdurmak teknik olarak iyi degil dedi..bende korktum açıkcası yani en azından 38e kadar beklese bebişim ...dua edıyorum biraz daha kalsın diye şimdiki kilosu 2800gr bakalım artık haktan hayırlısı..
Ay saol ya bi ürün var fiyatı gayet uygun bak fotosunu koyim sabah lik yok ama var da sadece dantel onuda ben istemedim beyaz zaten uydururum herhalde başka bir yerden gecelik 67 pijama 77
Canım geçmiş olsun inşallah 38. Haftayı görürsünüz bişeyi merak ediyorum nstde sancı kaç çıkıyor birde senin hissettiğin nasıl bişey tam olarak bende kasıklarda baskı hissediyorum karınımda kaskatı kesiliyor oda sancımı acaba merak ettimMerhaba kızlar ..cuma akşam nts ye girdim sancım çıktı ..aslında kasılma diye hissettiğim şey meğerse sancıymış ..neyse serum takıldı eve geldik..cumartesi yine gittim bu sefer kendi doktoruma randevum vardı yine nst sancı vardı ama bi gün önceki kadar degildi..serum takıldı bol sıvı ve istirahat ..bende bir hafta onceden doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım...doktorum eğer dogum başlarsa durdurmayız artık dedi..bu haftadan sonra durdurmak teknik olarak iyi degil dedi..bende korktum açıkcası yani en azından 38e kadar beklese bebişim ...dua edıyorum biraz daha kalsın diye şimdiki kilosu 2800gr bakalım artık haktan hayırlısı..
Canim panik yapmani istemem ama ben de senin gibiydim bir de wc ye yetisene kadar kaciriyordum, meger enfeksiyon varmiş. Bir de alt karnimda agri var. Bu belirtiler sende de varsa dr a bir danış mutlaka...kızlar resmen 10 dakikada bir tuvaletim geliyo ya git gel bıktım bu idrar nerden geliyo bu kadar?
bebek aşağı indiyse mesaneye baskı artar sık idrara cıkma olur deniliyo ama o zaman da nefes almada ve midede rahatlama olur deniyo.ama dün aksamdan beri midem de çok fena benimrennie duo içtim hatta az önce. off hepsi bir arada nasıl oluyo ya ne garip bi gebeyim ben
Nst de 60ı görmüştü ..karnım kaskatı oluyor sert ..agrı namına bişi yok..sanki karnımı bişi sıkıştırıyor..işte buna benzer cannım ..ben o sertleşmeleri bebek yapıyor sanıyordumCanım geçmiş olsun inşallah 38. Haftayı görürsünüz bişeyi merak ediyorum nstde sancı kaç çıkıyor birde senin hissettiğin nasıl bişey tam olarak bende kasıklarda baskı hissediyorum karınımda kaskatı kesiliyor oda sancımı acaba merak ettim
İnşallah canımkorkma cnm Rabbim zamanını bilir inşallah sağlıkla vaktinde alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?