Nst de 60ı görmüştü ..karnım kaskatı oluyor sert ..agrı namına bişi yok..sanki karnımı bişi sıkıştırıyor..işte buna benzer cannım ..ben o sertleşmeleri bebek yapıyor sanıyordum
Agri falan yok bende.sadece sik sik idrara cikma istegi var.idrar rengi de acik. Su da iciyorum elimden geldigince.enfeksiyon da hic olmadi simdiye kadar amaCanim panik yapmani istemem ama ben de senin gibiydim bir de wc ye yetisene kadar kaciriyordum, meger enfeksiyon varmiş. Bir de alt karnimda agri var. Bu belirtiler sende de varsa dr a bir danış mutlaka...
Mehmet tayyar sen kayseride misinCanim hayırlı ugurlu olsun doktorun kim
kızlar merhaba!
Ben son iki haftadır dehşet kasık ağrım var yürüyemiyorum o derece. Son doktor kontrolümden bir kaç gün sonra başladı ve karnımda sürekli oynuyor bebek. Bazen sağda bazen solda toplanıyor sürekli hareket halinde. bazıları kasılma o bebek değil demiş ama anlayamıyorum artık. yarın kontrolüm var ama benim gibi anormal karın hareketlenmesi ve kasık ağrısı çeken var mı? Azıcıkda aşağı indiğini hissediyorum.
Ben de bebek biyerde toplanıyor diye düşünüyodum ama bende nst sancı çıkmadı en Fazla 30 gördüm kendimi dinlemekten yoruldum sağlıkla bir kucağımıza alsaydık başka bişey istemiyorumNst de 60ı görmüştü ..karnım kaskatı oluyor sert ..agrı namına bişi yok..sanki karnımı bişi sıkıştırıyor..işte buna benzer cannım ..ben o sertleşmeleri bebek yapıyor sanıyordum
Evet aslında çok hamileliğe uygun olmayabilir benimde takip ettiğim bikaç dizi vardı bıraktım (walking dead ve following) forever izleyebilirsin birde ben şimdi yeni bir diziye başladım the lottary diye konusu ilginç bayaa tavsiye ederimkızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Çok tşk ederIm canım. Öperim elbetteZeynep ı öp bizim yerime canım iyi olmana sevindim dogum yapanlardan böyle güzel haberler alinca inanin bize de moral oluyor...arada yaz günlerin nasıl geçiyor diye öpüyorum çok...
Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.kızlar 23 temmuzda okuldan arkadaş doğum yaptı. hem öncesi yAndı hem sonrası. işlemleri ben yaptığım için biliyorum. 21 Eylül'de göreve Başlaması gerekiyor. @okim in de dediği gibi fiilen çalışılmadığı sürece aktarılmıyor maalesef. aktarabilen de yasal olmayan bir iş yapıyor.
Valla kızlar 2-3 haftadır bende de bu toplanıp kasılmalar arttı, magnezyumla biraz azalıyor gibi ama ben de bebek zannediyorum; ilk oğlumda hiç böyle olmazdı o da çok hareket ederdi amabende de aynı sertleşme oluyo taş gibi ben bebek zannediyorum ama :)
sonuç olarak 8 hafta kullanmış oluyorsun.erken doğum Yaptığın için eklemişler sanırım.Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.
Supermis canım ne güzel sıkıntı çıkarmamışlar...Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.
Maşallah uslu kızına zor süreçleri yavaş yavaş atlattın canım darısı bize ınsallah... Bizim de az kaldı çok heyecanlıyım gün sayıyorum kızıma:)Çok tşk ederIm canım. Öperim elbettegünlerim şimdilik gayet güzel geçiyor. Kızım maaşallah uslu bi çocuk. Çok yormuyor beni. Annemler de Yanımda olunca yardımcı oluyorlar. Ilk günler mecburen biraz mama verdik ama şimdi memeyi çok güzel emdiğinden rahatız şükür. Rabbim ona sağlık sıhhat versin de nasıl olsa 1 yıl kızımla vakit geçireceğim inş. Allah'ım hepimizin evladına sağlık versin .
Mrb nst sanci ne demek ?Merhaba kızlar ..cuma akşam nts ye girdim sancım çıktı ..aslında kasılma diye hissettiğim şey meğerse sancıymış ..neyse serum takıldı eve geldik..cumartesi yine gittim bu sefer kendi doktoruma randevum vardı yine nst sancı vardı ama bi gün önceki kadar degildi..serum takıldı bol sıvı ve istirahat ..bende bir hafta onceden doğum iznine ayrılmış bulunmaktayım...doktorum eğer dogum başlarsa durdurmayız artık dedi..bu haftadan sonra durdurmak teknik olarak iyi degil dedi..bende korktum açıkcası yani en azından 38e kadar beklese bebişim ...dua edıyorum biraz daha kalsın diye şimdiki kilosu 2800gr bakalım artık haktan hayırlısı..
Demekki hazırlıyor kendini yaklaştı bayağı doğumumuz inş bende yarın sorucam bakalım ne dicek. ilk nts öe yarın girerim heralde anlarız sancı mı diilmi. Allah seni de kurtarsın sağ salim bebişinlekaburgalarımda hareket ediyordu bebek ama suan karnımda hissediyorum ve ağrı oluyo sürekli sertlesme oluyo zaten bende tam olarak anlamıs değilim ama doktora sordugumda yalancı doğum sancıları diyo
Hm :)walkıng dead ,lost ,a bir baksana :)kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Ayyt çok etkilendim inşallah tamamına ersin Kucaginada sağlıkla almak nasip olsun çok sevindim Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla sinamasin10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
Lost'u izledim canım ya. walking dead e bakayım bi deHm :)walkıng dead ,lost ,a bir baksana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?