2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim panik yapmani istemem ama ben de senin gibiydim bir de wc ye yetisene kadar kaciriyordum, meger enfeksiyon varmiş. Bir de alt karnimda agri var. Bu belirtiler sende de varsa dr a bir danış mutlaka...
Agri falan yok bende.sadece sik sik idrara cikma istegi var.idrar rengi de acik. Su da iciyorum elimden geldigince.enfeksiyon da hic olmadi simdiye kadar ama

kızlar merhaba!
Ben son iki haftadır dehşet kasık ağrım var yürüyemiyorum o derece. Son doktor kontrolümden bir kaç gün sonra başladı ve karnımda sürekli oynuyor bebek. Bazen sağda bazen solda toplanıyor sürekli hareket halinde. bazıları kasılma o bebek değil demiş ama anlayamıyorum artık. yarın kontrolüm var ama benim gibi anormal karın hareketlenmesi ve kasık ağrısı çeken var mı? Azıcıkda aşağı indiğini hissediyorum.

kaburgalarımda hareket ediyordu bebek ama suan karnımda hissediyorum ve ağrı oluyo sürekli sertlesme oluyo zaten bende tam olarak anlamıs değilim ama doktora sordugumda yalancı doğum sancıları diyo

kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(

Nst de 60ı görmüştü ..karnım kaskatı oluyor sert ..agrı namına bişi yok..sanki karnımı bişi sıkıştırıyor..işte buna benzer cannım ..ben o sertleşmeleri bebek yapıyor sanıyordum
Ben de bebek biyerde toplanıyor diye düşünüyodum ama bende nst sancı çıkmadı en Fazla 30 gördüm kendimi dinlemekten yoruldum sağlıkla bir kucağımıza alsaydık başka bişey istemiyorum

kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Evet aslında çok hamileliğe uygun olmayabilir benimde takip ettiğim bikaç dizi vardı bıraktım (walking dead ve following) forever izleyebilirsin birde ben şimdi yeni bir diziye başladım the lottary diye konusu ilginç bayaa tavsiye ederim

Zeynep ı öp bizim yerime canım iyi olmana sevindim dogum yapanlardan böyle güzel haberler alinca inanin bize de moral oluyor...arada yaz günlerin nasıl geçiyor diye öpüyorum çok...
Çok tşk ederIm canım. Öperim elbette günlerim şimdilik gayet güzel geçiyor. Kızım maaşallah uslu bi çocuk. Çok yormuyor beni. Annemler de Yanımda olunca yardımcı oluyorlar. Ilk günler mecburen biraz mama verdik ama şimdi memeyi çok güzel emdiğinden rahatız şükür. Rabbim ona sağlık sıhhat versin de nasıl olsa 1 yıl kızımla vakit geçireceğim inş. Allah'ım hepimizin evladına sağlık versin .

Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.

bende de aynı sertleşme oluyo taş gibi ben bebek zannediyorum ama :)
Valla kızlar 2-3 haftadır bende de bu toplanıp kasılmalar arttı, magnezyumla biraz azalıyor gibi ama ben de bebek zannediyorum; ilk oğlumda hiç böyle olmazdı o da çok hareket ederdi ama

Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.
sonuç olarak 8 hafta kullanmış oluyorsun.erken doğum Yaptığın için eklemişler sanırım.

Maşallah uslu kızına zor süreçleri yavaş yavaş atlattın canım darısı bize ınsallah... Bizim de az kaldı çok heyecanlıyım gün sayıyorum kızıma:)

Mrb nst sanci ne demek ?

kaburgalarımda hareket ediyordu bebek ama suan karnımda hissediyorum ve ağrı oluyo sürekli sertlesme oluyo zaten bende tam olarak anlamıs değilim ama doktora sordugumda yalancı doğum sancıları diyo
Demekki hazırlıyor kendini yaklaştı bayağı doğumumuz inş bende yarın sorucam bakalım ne dicek. ilk nts öe yarın girerim heralde anlarız sancı mı diilmi. Allah seni de kurtarsın sağ salim bebişinle

Kizlar nst ne ise tariyor ne yapiyolar nst sanci cikti ne demek yarin muanem var.Allah izin verirse banada nst yaparlarmi bi bilgim olsun gitmeden.internetten biraz goz attim ama bide size sormak istedim

Ayyt çok etkilendim inşallah tamamına ersin Kucaginada sağlıkla almak nasip olsun çok sevindim Rabbim kimseyi evlatsizlikla ve evladiyla sinamasin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…