- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
İlk bolumler de sarsin diye olaylar oldukca ilginc ve igrenc tabi.dogumdan sonra izlersin tabi oglun izin verirsekızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Breaking bad de guzeldir ona bak istersenkızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
The lottary bi kanalda baslayacakmis fragmanini izledim ben de ilginc biseye benziyo.kocama soyliyim de izleyelimEvet aslında çok hamileliğe uygun olmayabilir benimde takip ettiğim bikaç dizi vardı bıraktım (walking dead ve following) forever izleyebilirsin birde ben şimdi yeni bir diziye başladım the lottary diye konusu ilginç bayaa tavsiye ederim
Mrb nst sanci ne demek ?
30 dkda bir miii ne guzelll burda 3 dk ya da 4 dkda bi olmadigi surece yatis yok, eve yolluyolar.Canim dün doktora gitmiştim bana artık kasılmalar olabilir arada tatlı tatlı olması sorun değilde 30 dakikada bir olmaya başladığı anda hastane gel canta hazır olsun dedi ve artık doğumun başlarsa durdurmuycam haberin olsun dedi ki ben 34+3um bugün yani şimdi dogursan bile riskli değil artık miyadina girdi sende heralde bana dün artık plasentada leke var yavas yavaş sonlara yaklaşıyoruz dedi)))
Lost'u izledim canım ya. walking dead e bakayım bi de
Evet canımMehmet tayyar sen kayseride misin
Ay çok teşekkür ederim duaların için hepimizi sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin allah :)Sağol cnm yaaa milli eğitime soriiim ben bizim okul birleştirilmiş olduğu için onlar daha iyi bilir dediğin çok mantıklı fiilen çalşıoz inşallah sen de çok rahat doğum yaparsın çok içten diliyorum canım öptüm seni
ya canım şöyle düşünmek lazım bir de. sen hem yaz tatilinde evdesin çalışmıyorsun. hem de doğum sonrasına aktarıyorsun. bu da çalışanlara haksızlık. bence yapılacak tek şey doğum sonrası izin süresini arttırmak. o zaman kimsenin sesi çıkmaz zaten.
sendika için de benim sendikam kendi Çapında bir Şeyler yapıyor. ama Çapı küçükben de yönetimindeyim. şimdi siyaset olmasın burada. büyük sendikaların daha çok yaptırımı oluyor maalesef. bu çok derin bi konu zaten
fiyatı da gayet uygunmuş.. bnm aldığım gecelik sabahlık baya da pahalıydı, ama içime çok sindiektekinin beyazını aldım ben.. buarada hangi beden alman gerektiğini satıcı söylüyor, bn m aldım biraz bol oldu, şimdi sna yazarken bi da deneyeyim dedim bolluğu gitmiş demekki doğuma kdr anca olucak
Tatlım sen kaçıncı hafta nda doğum yapmıştın hatirlayamadim ona göre hemen hesap yapcamda :)Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.
Ama ben basladimmmmmoskeortmen umarım yetismisimdir sana fringeyi izleyemediysen twd seni sarsar başlama bence ama doğumdan sonra mutlaka izle ben son sezonu hamileliligimin başında izledim her pazar akşamı geçmek bilmez bana rüyalarına girer yarın ne olacak diye pazartesi akşam olayları rüyamda bir daha yaşarım öyle bir dizi ama hamileleigin son aylarında başlanacak dizi diil sicrarsin kasarsin dogurursun valla :)
Ben dirençli çıkmışim desene:))) ama severim öyle filmleri gebelikten sonra izle mutlaka ...kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Evet, yanlış yazmışım, denk geldiğinden olacak :)Yaz tatiline denk geldiğinden diyecektiniz sanırım değil mi ? Benim doğum 6 eylül görünüyor ve ne yazık ki öncesinden bir hayır göremeyeceğim söylendi.. Çünkü zaten çalışmıyormuşuz
Benm de aynı ağrı var, 2 dk yürütmüyor, aşağıya korkunç baskı var.. Anlam veremedm, salı doktora sorcam. İlk hamileliğimde hergün yürüyüş yaptm doğuma kadar en az 1 saat, banamısın demezdi! Şimdiki daha 1 ay var görünüyo doğuma, hiç yürüyemiyorum..kızlar merhaba!
Ben son iki haftadır dehşet kasık ağrım var yürüyemiyorum o derece. Son doktor kontrolümden bir kaç gün sonra başladı ve karnımda sürekli oynuyor bebek. Bazen sağda bazen solda toplanıyor sürekli hareket halinde. bazıları kasılma o bebek değil demiş ama anlayamıyorum artık. yarın kontrolüm var ama benim gibi anormal karın hareketlenmesi ve kasık ağrısı çeken var mı? Azıcıkda aşağı indiğini hissediyorum.
İzleyebiliyormusun bari :) fringenin ilk bölümler biraz sarsar ama twd adamı sallar bazı bölümlerinde ben gözümü kapattığını biliyorum erken doğurmak istemiyorsanız baslamayin derim benAma ben basladimmmmm((çok geccc
ben takıntılıyım biraz bu konuda bi diziye başlayınca tüm dünyam o oluyor. Türk dizileri sarmıyor zaten. evlendikten sonra bıraktım dizi izlemeyi. eşimle hiç takılamam diye. ama şimdi tam zamanı :) artık bulaşık makinesine bardak bile koymuyorum o derece boşum eşim de evde olmayınca vakit geçer diye düşündüm. fringe den çok umutluydum ama o benim normalde de izleyebileceğim bir şey değil :) çok etkilenirim. şimdi diğer önerilere bakıcam sağolun hepinizzz :)İzleyebiliyormusun bari :) fringenin ilk bölümler biraz sarsar ama twd adamı sallar bazı bölümlerinde ben gözümü kapattığını biliyorum erken doğurmak istemiyorsanız baslamayin derim ben
Yada imdb en yüksek puanlı dizilere bakarak izleyin zaten konuları yazıyor hem hoşlandığınız şeylere bakarsınız ben o sırayla gidiyorum ha birde dexter polisiye gibi gelebilir ama bence siz şimdilik izlemeyin mucks ay ne çok fikrim varmış hobimi sorunca artık birisi yabancı dizi izlemek de var
3850 olunca nevsehir mi demiştim ama. Ben nevsehirde yim. Sen kime gidiyorsun doğum Nerede olacakEvet canım
Valla kızlar 2-3 haftadır bende de bu toplanıp kasılmalar arttı, magnezyumla biraz azalıyor gibi ama ben de bebek zannediyorum; ilk oğlumda hiç böyle olmazdı o da çok hareket ederdi ama
çok tesekkür ederim cnm bnm doktorum nts sokmuyo hersey yolunda göründüğü için gerek görmüyorum diyoDemekki hazırlıyor kendini yaklaştı bayağı doğumumuz inş bende yarın sorucam bakalım ne dicek. ilk nts öe yarın girerim heralde anlarız sancı mı diilmi. Allah seni de kurtarsın sağ salim bebişinle
aa Tekirdağdan mısın canım , aynı yerdeniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?