2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
The lottary bi kanalda baslayacakmis fragmanini izledim ben de ilginc biseye benziyo.kocama soyliyim de izleyelim

Mrb nst sanci ne demek ?

Nst hastanede karnına bağladıkları bi alet cnm bebeğin kalp atışlarına hareketlerine ve senin doğum sancılarının başlayıp başlamadığına bakıyolar korkulcak bişe değil yattığın yerden bebeğin kalp atışlarını dinliosun genelde 35 36. Haftadan sora bakıolar senin için hemüz erken olabilir eğer bi şikayetin yoksa

30 dkda bir miii ne guzelll burda 3 dk ya da 4 dkda bi olmadigi surece yatis yok, eve yolluyolar.

Lost'u izledim canım ya. walking dead e bakayım bi de

Canım hit the floor , the flash , arrow , the originals , game of thrones a bakabilirsin hepsi güzel bide her akşam trt hd de genelde saat 10 civarı kriminal minds dizisi vr polisiye çok sevdiğim bi dizi tavsiye ederim :)

oskeortmen umarım yetismisimdir sana fringeyi izleyemediysen twd seni sarsar başlama bence ama doğumdan sonra mutlaka izle ben son sezonu hamileliligimin başında izledim her pazar akşamı geçmek bilmez bana rüyalarına girer yarın ne olacak diye pazartesi akşam olayları rüyamda bir daha yaşarım öyle bir dizi ama hamileleigin son aylarında başlanacak dizi diil sicrarsin kasarsin dogurursun valla :)

Ay çok teşekkür ederim duaların için hepimizi sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin allah :)

Ben sadece bebegimle geçireceğim zamanı düşünüyorum canım ya o bana daha büyük haksızlık geliyor sendika falan evet siyasi geliyor adı gecincede keşke çalışsalar demekten başka çare yok yaz tatilinde sen müdürlük yaptın ayisigi kurs açtı ben özel egitimciyim zihin engelliler ogretmeniyim benim yaz tatilinde yapabileceğim bir şey yok ki sonra raporla dönem yıl kapatan öğretmene sürat aşan idareciler ya ben işimi o kadar seviyorum özveriyle yapıyorum ama böyle şeyler olunca bebegim söz konusu olunca çok kızıyorum

Bu arada bende dagiye gittim 38 denedim gayet iyi oldu ama saticiyla görüştüğümde 40 beden önerdi kararsız kaldım dagidekide hemen hemen aynı fiyata gelecek sabah ligi yok onunda giyinip almak mi net ten almak mi çünkü bu daha güzel duruyor sanki bilemedim

Canım ben de 31 temmuzda Yaptım Doğumu. Eşim milli eğitime gitti. Doğum öncesi 5 hafta, doğum sonrası 8 hafta olmak üzere toplam iznim 13 hafta oldu ve 30 Ekim e kadar rapor vermişler.
Tatlım sen kaçıncı hafta nda doğum yapmıştın hatirlayamadim ona göre hemen hesap yapcamda :)

Ama ben basladimmmmm((çok geccc

Yaz tatiline denk geldiğinden diyecektiniz sanırım değil mi ? Benim doğum 6 eylül görünüyor ve ne yazık ki öncesinden bir hayır göremeyeceğim söylendi.. Çünkü zaten çalışmıyormuşuz
Evet, yanlış yazmışım, denk geldiğinden olacak :)

Benm de aynı ağrı var, 2 dk yürütmüyor, aşağıya korkunç baskı var.. Anlam veremedm, salı doktora sorcam. İlk hamileliğimde hergün yürüyüş yaptm doğuma kadar en az 1 saat, banamısın demezdi! Şimdiki daha 1 ay var görünüyo doğuma, hiç yürüyemiyorum..

Ama ben basladimmmmm((çok geccc
İzleyebiliyormusun bari :) fringenin ilk bölümler biraz sarsar ama twd adamı sallar bazı bölümlerinde ben gözümü kapattığını biliyorum erken doğurmak istemiyorsanız baslamayin derim ben
Yada imdb en yüksek puanlı dizilere bakarak izleyin zaten konuları yazıyor hem hoşlandığınız şeylere bakarsınız ben o sırayla gidiyorum ha birde dexter polisiye gibi gelebilir ama bence siz şimdilik izlemeyin mucks ay ne çok fikrim varmış hobimi sorunca artık birisi yabancı dizi izlemek de var

ben takıntılıyım biraz bu konuda bi diziye başlayınca tüm dünyam o oluyor. Türk dizileri sarmıyor zaten. evlendikten sonra bıraktım dizi izlemeyi. eşimle hiç takılamam diye. ama şimdi tam zamanı :) artık bulaşık makinesine bardak bile koymuyorum o derece boşum eşim de evde olmayınca vakit geçer diye düşündüm. fringe den çok umutluydum ama o benim normalde de izleyebileceğim bir şey değil :) çok etkilenirim. şimdi diğer önerilere bakıcam sağolun hepinizzz :)

çok tesekkür ederim cnm bnm doktorum nts sokmuyo hersey yolunda göründüğü için gerek görmüyorum diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…