2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu arada fringe deyince siz, izleyeyim dedm, tırstım gece gece uyuyamadm :) çok korkağımdır da :))

Yabanci dizi olarak game of trhones.the orjinals. Lost. Supernatural.the wampire diares. arrow. Doktor who. Dexter.gibi bir çok diziyi izledim hamileyken izlenebilcek bir dizi olarak game of trhones izleyebilirsin etkileyici 7 krallik arasnda gecen bir dizi digerleri biraz mide bulandirici olabilir canm

iyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?

Hep aksiyon dizileri önerilmiş.. Böyle dha sakin komik eğlenceli bişiler istersen how i met your mother ve modern family i öneririm

belmaakca canm yarın minik melegini kucağına aliyormussun allah yardimcn olsun. Sonunda bebeğine kavusucaksn bütün çektiğin sıkıntıların gecicek inşallah. Sen çok güçlü birisin bebeginde senin gibi güçlü ne zorluklar atlattiniz dualarm sizinle

Aynı canım bu ikincilerde niye böyle ben de anlamadım; ilkinde penguen gibi bile yürümedim; yürüyüş yapardım; hergün işte 7 defa 4 kat merdiven çıkar inerdim sınıfım en üst kattaydı; şimdi evden zor çıkıyorum iki adım atıyorum bebek baskı yapıyor oturmam gerekiyor hiç anlamadım

Son düzenleme:
Kızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .

Kızlar aklıma şu takıldı; şimdi bizim hastane çıkışları kalın olmasa da uzun kollu; hastaneler çok sıcak oluyor zaten bu sıcaklarda bebekler napıcak alttan çıtçıtlı body üstüne kıyafet bebek isilik çıkarır; tek çıtçıtlı giydirmek hastanede oda olur mu ki bilemedim

Belmacım ne güzel bi güne denk gelmiş maşallah bi de ilk yılınız çok güzel bi hediye Rabbim bundan sonra da nicelerini kutlamayı nasip etsin kızınla eşinle beraber canım, yarın akşam güzel haberlerini bekliyoruz; bu arada bizim de dündü yıldönümümüz biz de 11. Yılımızı doldurduk Rabbim hepimize eşlerimizle evlatlarımızla yaşalmayı nasip etsin canım

Evet bende öyle düşünüyordum canm ama bebeğin vücut sıcaklığına göre giydiriliyor genelde anne karnindaki ısıya uygun olmasi gerekmis akrabamiz dogum yaptı 5 gün önce bebeği battaniyeye sardı doktor bizde şaşırdık 1 hafta böyle olucak dedi.

Dogumlarımız artmaya başlamış bile normal doguran henüz yok galiba.
Doktora sordum ilki normaldi bunda normale karşı bıraz korkularım var dedim korkularının olması cok normal ikinci üçüncüler daha kolay oluyor diyolar dedi. Ben halen ne istediğimi bilmiyorum akışına bırakıcam galiba

iyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
Benim gitiigim bir hastane almadı diğeri 10 lira aldı hastaneye göre yani

Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah güzel haberlerini bekliyoruz

@cryofangel canım how i met Your motherı izledim. diğerini izlemedim. Sağol canım
.
The big bang theoryi dene o zaman güzel bilimsel komedi

Herkese iyi geceler hanımlar. Bebişler yavaş yavaş gelmeye başlamış maşallah, sağlıkla sıhhatle gelsinler :)
Birkaç gündür akıntılarım arttı, karnımda da bebek hareketlerini daha net hissediyorum. Acaba suyumuz yavaştan boşaltıyor olabilir mi diye merak ediyorum. Bu konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
Öyle azar azar gider mi su?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…