Bu arada fringe deyince siz, izleyeyim dedm, tırstım gece gece uyuyamadm :) çok korkağımdır da :))
Her hastane farklı sanırım benım hastame almıyor hataydaiyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
ben takıntılıyım biraz bu konuda bi diziye başlayınca tüm dünyam o oluyor. Türk dizileri sarmıyor zaten. evlendikten sonra bıraktım dizi izlemeyi. eşimle hiç takılamam diye. ama şimdi tam zamanı :) artık bulaşık makinesine bardak bile koymuyorum o derece boşum eşim de evde olmayınca vakit geçer diye düşündüm. fringe den çok umutluydum ama o benim normalde de izleyebileceğim bir şey değil :) çok etkilenirim. şimdi diğer önerilere bakıcam sağolun hepinizzz :)
Sağol canım inş hepimizin öyledirAllahım hayırlısını versin inşallah çoğu gitti azı kaldı inşallah hersey yolundadır
Benim gittiğim hastane ek ücret alıyor..iyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
iyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
Cnbce de başlıcak ama ben bekleyemedim netten başladım izlemeye hamile hamile iyi geldi :))The lottary bi kanalda baslayacakmis fragmanini izledim ben de ilginc biseye benziyo.kocama soyliyim de izleyelim
Aynı canım bu ikincilerde niye böyle ben de anlamadım; ilkinde penguen gibi bile yürümedim; yürüyüş yapardım; hergün işte 7 defa 4 kat merdiven çıkar inerdim sınıfım en üst kattaydı; şimdi evden zor çıkıyorum iki adım atıyorum bebek baskı yapıyor oturmam gerekiyorBenm de aynı ağrı var, 2 dk yürütmüyor, aşağıya korkunç baskı var.. Anlam veremedm, salı doktora sorcam. İlk hamileliğimde hergün yürüyüş yaptm doğuma kadar en az 1 saat, banamısın demezdi! Şimdiki daha 1 ay var görünüyo doğuma, hiç yürüyemiyorum..
Gel canım beklerim.Belmacim bir aksilik olmazsa ben de orada olacağım insallah
Sidelyacım gelebilirsen beklerim tabi ki ... Nasip herşey çok heyecanlıyım umarım herşey güzel olur öpüyorum seni ..şimdi gördüm cnm pazartesiymiş. eşime söyledim götürmeye çalışırım seni dedi. inş kırmaz beni. çok gelmek istiyorum.
Belmacım ne güzel bi güne denk gelmiş maşallah bi de ilk yılınız çok güzel bi hediye Rabbim bundan sonra da nicelerini kutlamayı nasip etsin kızınla eşinle beraber canım, yarın akşam güzel haberlerini bekliyoruz; bu arada bizim de dündü yıldönümümüz biz de 11. Yılımızı doldurduk Rabbim hepimize eşlerimizle evlatlarımızla yaşalmayı nasip etsin canımKızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
Kızlar aklıma şu takıldı; şimdi bizim hastane çıkışları kalın olmasa da uzun kollu; hastaneler çok sıcak oluyor zaten bu sıcaklarda bebekler napıcak alttan çıtçıtlı body üstüne kıyafet bebek isilik çıkarır; tek çıtçıtlı giydirmek hastanede oda olur mu ki bilemedim
Benim gitiigim bir hastane almadı diğeri 10 lira aldı hastaneye göre yaniiyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
.@cryofangel canım how i met Your motherı izledim. diğerini izlemedim. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?