Ya ben onun fanıyım ,çook güzeldi ,hamileliğimin ilk aylarında izledim ,midemin bulandığı zamanlardı ama yınede bna dokunmuyorduLost'u izledim canım ya. walking dead e bakayım bi de
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.Ay çok teşekkür ederim duaların için hepimizi sağlıkla sihhatle kucagimiza almayı nasip etsin allah :)
Ben sadece bebegimle geçireceğim zamanı düşünüyorum canım ya o bana daha büyük haksızlık geliyor sendika falan evet siyasi geliyor adı gecincede keşke çalışsalar demekten başka çare yok yaz tatilinde sen müdürlük yaptın ayisigi kurs açtı ben özel egitimciyim zihin engelliler ogretmeniyim benim yaz tatilinde yapabileceğim bir şey yok ki sonra raporla dönem yıl kapatan öğretmene sürat aşan idareciler ya ben işimi o kadar seviyorum özveriyle yapıyorum ama böyle şeyler olunca bebegim söz konusu olunca çok kızıyorum
Bu arada bende dagiye gittim 38 denedim gayet iyi oldu ama saticiyla görüştüğümde 40 beden önerdi kararsız kaldım dagidekide hemen hemen aynı fiyata gelecek sabah ligi yok onunda giyinip almak mi net ten almak mi çünkü bu daha güzel duruyor sanki bilemedim
Tatlım sen kaçıncı hafta nda doğum yapmıştın hatirlayamadim ona göre hemen hesap yapcamda :)
Canım yeni yılınız kızımızla beraber daha da guzelleşsin inş . Allah sağ salim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder inş. Allah kolaylık versin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
Anladim canim teşekkürler çok şükür bi şikayetim yok ama sanirim bnmde hafifte olsa sancilarim oluyor.yarin muanem var zaten inşallah iyi haberlerle gelirim dualariniz bizimle olsunNst hastanede karnına bağladıkları bi alet cnm bebeğin kalp atışlarına hareketlerine ve senin doğum sancılarının başlayıp başlamadığına bakıyolar korkulcak bişe değil yattığın yerden bebeğin kalp atışlarını dinliosun genelde 35 36. Haftadan sora bakıolar senin için hemüz erken olabilir eğer bi şikayetin yoksa
Helal olsun cnm ne hakkı ,sağsağlım gırıp kızınla sağsalim çıkarsın inş merak etme :)Kızlar bu arada hakkınızı da helal edin ne olursa olsun....
Benim gittiğim hastane 40 lira alıyor her seferinde içim gidiyor valaiyi aksamlar kızlar nasıl gıdıyor ? bu çarsamba nst ye girecegm galiba nst icin ek ücret alınıyormu ?
Allah yardimcin olsun şimdiden ne güzel yavruna kavusuyorsun inşallah. Güzel haberlerle de donersin inşallah dualarimiz seninleKızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
canım işte o 5 hafta eklenmiş. erken doğum olduğu için. 40 tan önce yapılan doğumdan sonra kaç gün varsa ekleniyor.Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
canım ben ördeğe bağladım resmen. Yürürken çok ağrım oluyor. yürümekten kastım evin içinde. pek dışarı çıkamıyorum zaten.36. Haftadayım artık idrarımı tutamıyorum basında muhakkak kacıyorve yuruyunce sol kasıgım agrıyor sızde de var mı ?
Herkese iyi geceler hanımlar. Bebişler yavaş yavaş gelmeye başlamış maşallah, sağlıkla sıhhatle gelsinler :)
Birkaç gündür akıntılarım arttı, karnımda da bebek hareketlerini daha net hissediyorum. Acaba suyumuz yavaştan boşaltıyor olabilir mi diye merak ediyorum. Bu konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
Öyle azar azar gider mi su?
canım ben ördeğe bağladım resmen. Yürürken çok ağrım oluyor. yürümekten kastım evin içinde. pek dışarı çıkamıyorum zaten.
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
:) annemde öyle dedi. Sanci cekerken terleyeceksin zaten biz ya o esnada yada doğum yaparken silecegiz dedi. Gebelik maskesi denirmis bu lekelere; ) silmezseniz gebertirim sizi dedimAnnem diyo ki dogumda terleyen saclarinla yuzunu silersen gecermis tecrubeyle sabit diyo
Doktorum hastane değiştirdi şimdilik acibadem gibi görünüyor ama emin değilim cuma günü kontrolüm var karar verecegim3850 olunca nevsehir mi demiştim ama. Ben nevsehirde yim. Sen kime gidiyorsun doğum Nerede olacak
Canim sana ve esine uğur getirsin meleğin.... Sağlıcakla git gel bize de haber vermeyi unutma en musait zamanda...Kızlar hayırlı akşamlar
Korkma gönlünü ferah tut inşallah sağ salim atlatacaksiniz ikinizde.. inşallah hiç bir sorun olmayacaktır Rabbim yar ve yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz. Eğer istanbul da olsaydım mutlaka yanında olmak isterdim. Bütün kalbimle dualarım seninle ve minik kuzunla.. Allah a emanetsinizKızlar hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?