2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.

Canım yeni yılınız kızımızla beraber daha da guzelleşsin inş . Allah sağ salim sağlıkla kızını kucağına almayı nasip eder inş. Allah kolaylık versin canım. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Anladim canim teşekkürler çok şükür bi şikayetim yok ama sanirim bnmde hafifte olsa sancilarim oluyor.yarin muanem var zaten inşallah iyi haberlerle gelirim dualariniz bizimle olsun

Allah yardimcin olsun şimdiden ne güzel yavruna kavusuyorsun inşallah. Güzel haberlerle de donersin inşallah dualarimiz seninle

36. Haftadayım artık idrarımı tutamıyorum basında muhakkak kacıyor ve yuruyunce sol kasıgım agrıyor sızde de var mı ?

36. Haftadayım artık idrarımı tutamıyorum basında muhakkak kacıyor ve yuruyunce sol kasıgım agrıyor sızde de var mı ?
canım ben ördeğe bağladım resmen. Yürürken çok ağrım oluyor. yürümekten kastım evin içinde. pek dışarı çıkamıyorum zaten.

Sizin de bebişin hareketlerinde artma oldu mu kızlar? Güçlü güçlü oynuyor artık.Bir de hareket ederken karnında minik tepecikler oluşturuyor.Kasılma değildir o değil mi? Bebek oynarken oluyor ama

Ben de suyum sızıyor olabilir mi diye kafayı çok taktım. Kaybettiğim bebeğimde doğuma girdiğimde suyum tamamen bitmişti ama iki gün önceki muayenede suyum gayet iyiydi. Bu yüzden takıntılıyım galiba bu hafta kontrolde doktoruma da soracağım ama geçen hafta aile hekimliğindeki hemşiremle konuştum. Burada da yazmıştım. Bu haftadan sonra azar azar arada suyunda sızıntı olması problem değil dedi. Ama devamlı ve fazla olursa doğum başlıyor olabilir doktoruna haber vermelisin dedi. Sızıntı ya da suyun gelmesini de çamaşırımızın arka kısmına doğru ıslaklık olmasıyla anlayabilirmişiz. Yani bazen idrar kaçağı ile karıştırıyorlar ama çamaşırın arka kısmını kontrol et dedi. Bir de suyun gelirse anlarsın, akıntıdan farklıymış, tutamazsın ve farklı bi his olduğu için farkedersin dedi.

Annem diyo ki dogumda terleyen saclarinla yuzunu silersen gecermis tecrubeyle sabit diyo
:) annemde öyle dedi. Sanci cekerken terleyeceksin zaten biz ya o esnada yada doğum yaparken silecegiz dedi. Gebelik maskesi denirmis bu lekelere; ) silmezseniz gebertirim sizi dedim inşallah o an unutmazlar

Canim sana ve esine uğur getirsin meleğin.... Sağlıcakla git gel bize de haber vermeyi unutma en musait zamanda...

Korkma gönlünü ferah tut inşallah sağ salim atlatacaksiniz ikinizde.. inşallah hiç bir sorun olmayacaktır Rabbim yar ve yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyoruz hepimiz. Eğer istanbul da olsaydım mutlaka yanında olmak isterdim. Bütün kalbimle dualarım seninle ve minik kuzunla.. Allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…