2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Canım beğendin türlerin ne oldugunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk ben bu günlerde suits ve the good wife izliyorum avukat dizilerini cok severim tıp seversen house izlemediysen tavsiye ederim tercihin polisiye ise the mentalist ve rizzoli and isles olabilir mesela birazda gizem ve bbilim kurguda olsun diyorsan person of interest ide tavsiye ederim

devious maid izle kafan dağılır eğlenirsin :) fosters diye bir dizi var o da güzel. Benim gpz bebeğim dexter vardı ama final yaptı. Eğer maslları seversen fantastik bişey olsun dersen kesinlikle önce upon a time izle.

Allah yardımcın olsun canım, hayirlisiyla hersey güzel olacak yarın inşallah: )

Iyi geceler arkadaşlar belki önceki mesajımda okumuşsunuzdur ben yeni evime taşınıyorum ve gidecegim evime buzdolabım maalesef enden sığmıyor benim dolabım 76 cm mutfakta buzdolabına ait olan yer ise 74 cm şimdi güzelim buzdolabını degistirmek zorunda kalacagım ki canavar gibiydi.İki gündür buzdolabı araştırmasındayım sizlerin önerilerini de bilmek isterim.Birde aranızda lg yada samsung buzdolabı kullanan var mı varsa memnun mu paylasirsanız çok memnun olurum

Hersey gonlunce olsun.evlilik yil donumu hediyen dunyanin en guzel hediyesi olacak .dualarimiz seninle....

Yine uyku haram oldu. Hiç birşekilde yatamıyorum ağrısız
yastığım sırılsıklam olmuş. ben yıllarca Mersin'de böyle olmamıştım. uyandım sabah oldu sandım saat 2 bile değildi. Allah yardımcımız olsun. nasıl geçecek bu günler. bir de eşim bana Kafayı yedirecek. her uyandığımda sancın mı var diyor. zaten sinirliyim. en sonunda payladım olsa ondan mı saklıcam yaa. Allah'ımmmm

Ah kızlar ne olacak bu halimiz bir umutla saate bakıyorum en azından 5 olsun diye ama yok 2 bile olmamıştı

Ayları devirdik bir bir şu son haftalar geçmiyor Koskoca yatağa sığmıyorum az kıpırdasam eşim uyanıyor hemen
Salona geldim ama çok uykum var yatamıyorum

Ayy bi doğursaydım Kaynana gelecek başıma bi de

Adriana Lima bacağı ve sarışın abla topuğunu görmekten gina geldi nefret ettim yahu cinsimden hem gece gece bu kadar reklam mı verilir

Benimki de öyle bıdır bıdır dolanıyor yavrum dönmekten onu da uyutmuyorum galiba Kıyamam yavrıma
Yarın sabah kontrolum var ve cok heyecanlıyım :) şu kuyruk sokumu ağrısı nasıl bir ağrı imiş ya hayattan tat almaz oldum

Yarın sabah kontrolum var ve cok heyecanlıyım :) şu kuyruk sokumu ağrısı nasıl bir ağrı imiş ya hayattan tat almaz oldum
Ben cuma gittim en son bir daha ay sonunda atik :) kuyruk sokumu agrisi bi ara bende de oldu oturulmuyor acıyor ağrıyor kötü bir durum

Ben cuma gittim en son bir daha ay sonunda atik :) kuyruk sokumu agrisi bi ara bende de oldu oturulmuyor acıyor ağrıyor kötü bir durum
Yarından sonra haftada bir kontroller benim diğer hafta da çatı muayenesi var nasıl geçer bilmiyorum bu ağrı yarın doktora soracağım

Senin agrin artık agirlastigi icindir sanırım benim de ay sonundan sonra haftada bir ya disim ağrıyor benim öf Y ysmn1096

Son düzenleme:
Merhabalar gece gece uyuyamayan çok sanırım öncelikle herkesin bebeği hayırlı uğurşu olsun Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin çok aktif bir üye değilim ama bu defa paylaşmadan geçmeyecek sanki acım bu hafta hem hemoroid oldum hem de idrar yollarımı üşüttüm nereye ne yapacağımı şaşırdım geçecek mi bu acılarım die kara kara düşünüyorum çok canım yanıo uyuyamıyorum

Saatler kaldı yavrunun kucaklamaya en mutlu günümüzde en guzel hediye daha nice yillatinizi sağlıkla kızımla koca la mutlu gecirisun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…