- 2 Ocak 2015
- 128
- 135
- 53
Canım beğendin türlerin ne oldugunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk ben bu günlerde suits ve the good wife izliyorum avukat dizilerini cok severim tıp seversen house izlemediysen tavsiye ederim tercihin polisiye ise the mentalist ve rizzoli and isles olabilir mesela birazda gizem ve bbilim kurguda olsun diyorsan person of interest ide tavsiye ederimkızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
devious maid izle kafan dağılır eğlenirsin :) fosters diye bir dizi var o da güzel. Benim gpz bebeğim dexter vardı ama final yaptı. Eğer maslları seversen fantastik bişey olsun dersen kesinlikle önce upon a time izle.Canım beğendin türlerin ne oldugunu bilsek daha iyi yardımcı olurduk ben bu günlerde suits ve the good wife izliyorum avukat dizilerini cok severim tıp seversen house izlemediysen tavsiye ederim tercihin polisiye ise the mentalist ve rizzoli and isles olabilir mesela birazda gizem ve bbilim kurguda olsun diyorsan person of interest ide tavsiye ederim
Allah yardımcın olsun canım, hayirlisiyla hersey güzel olacak yarın inşallah: )Kızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
Hersey gonlunce olsun.evlilik yil donumu hediyen dunyanin en guzel hediyesi olacak .dualarimiz seninle....Kızlar hayırlı akşamlar
Yarın 12 de doğumum var sağlıklı gelir kızım umarım. Herşeyden çok korkuyorum . Ve şunu farkettim yarın 10 Ağustos ve bizim evlilik yıldönümümüz . 1.yılımızı kutlayacaktık şimdi kızımla kutlayacağım . Herşey çok güzel olur umarım. Sizleri çok seviyorum hepinizi çok öpüyorum .
yastığım sırılsıklam olmuş. ben yıllarca Mersin'de böyle olmamıştım. uyandım sabah oldu sandım saat 2 bile değildi. Allah yardımcımız olsun. nasıl geçecek bu günler. bir de eşim bana Kafayı yedirecek. her uyandığımda sancın mı var diyor. zaten sinirliyim. en sonunda payladım olsa ondan mı saklıcam yaa. Allah'ımmmmYine uyku haram oldu. Hiç birşekilde yatamıyorum ağrısız
Ah kızlar ne olacak bu halimiz bir umutla saate bakıyorum en azından 5 olsun diye ama yokyastığım sırılsıklam olmuş. ben yıllarca Mersin'de böyle olmamıştım. uyandım sabah oldu sandım saat 2 bile değildi. Allah yardımcımız olsun. nasıl geçecek bu günler. bir de eşim bana Kafayı yedirecek. her uyandığımda sancın mı var diyor. zaten sinirliyim. en sonunda payladım olsa ondan mı saklıcam yaa. Allah'ımmmm
Ayları devirdik bir bir şu son haftalar geçmiyoryastığım sırılsıklam olmuş. ben yıllarca Mersin'de böyle olmamıştım. uyandım sabah oldu sandım saat 2 bile değildi. Allah yardımcımız olsun. nasıl geçecek bu günler. bir de eşim bana Kafayı yedirecek. her uyandığımda sancın mı var diyor. zaten sinirliyim. en sonunda payladım olsa ondan mı saklıcam yaa. Allah'ımmmm
Sağa sola dönerken acı çekiyorum kalktım oturma odasına geldim bende. Kızım da anne sakin ol der gibi nasıl hareketliSağa dön yok sola dön yokoturuyorum kalkıyorum yok of uyumam lazım
Benimki de öyle bıdır bıdır dolanıyor yavrum dönmekten onu da uyutmuyorum galiba Kıyamam yavrımaSağa sola dönerken acı çekiyorum kalktım oturma odasına geldim bende. Kızım da anne sakin ol der gibi nasıl hareketli
Yarın sabah kontrolum var ve cok heyecanlıyım :) şu kuyruk sokumu ağrısı nasıl bir ağrı imiş ya hayattan tat almaz oldumBenimki de öyle bıdır bıdır dolanıyor yavrum dönmekten onu da uyutmuyorum galiba Kıyamam yavrıma
Ben cuma gittim en son bir daha ay sonunda atik :) kuyruk sokumu agrisi bi ara bende de oldu oturulmuyor acıyor ağrıyor kötü bir durumYarın sabah kontrolum var ve cok heyecanlıyım :) şu kuyruk sokumu ağrısı nasıl bir ağrı imiş ya hayattan tat almaz oldum
Yarından sonra haftada bir kontroller benim diğer hafta da çatı muayenesi varBen cuma gittim en son bir daha ay sonunda atik :) kuyruk sokumu agrisi bi ara bende de oldu oturulmuyor acıyor ağrıyor kötü bir durum
Saatler kaldı yavrunun kucaklamaya en mutlu günümüzde en guzel hediye daha nice yillatinizi sağlıkla kızımla koca la mutlu gecirisun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?