- 5 Haziran 2011
- 87
- 128
- 43
Allah şifa versin, bu hafta ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende de.. Ne de güzel son aylara kadar gelmiştim halbuki.. Hayırlısıyla dığursaydık iyiydiMerhabalar gece gece uyuyamayan çok sanırım öncelikle herkesin bebeği hayırlı uğurşu olsun Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin çok aktif bir üye değilim ama bu defa paylaşmadan geçmeyecek sanki acım bu hafta hem hemoroid oldum hem de idrar yollarımı üşüttüm nereye ne yapacağımı şaşırdım geçecek mi bu acılarım die kara kara düşünüyorum çok canım yanıo uyuyamıyorum
Canim bende duydugumda anlam veremedim ama takintili bi doktor yarim saatde bir bile devamli sertlesmen varsa hemen hastaneye gel dedi30 dkda bir miii ne guzelll burda 3 dk ya da 4 dkda bi olmadigi surece yatis yok, eve yolluyolar.
Allah şifa versin bende saten hamile kaldığım esnada da vardı geçmiyor bir türlü artık yürüyemiyorum ağrıdanAllah şifa versin, bu hafta ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende de.. Ne de güzel son aylara kadar gelmiştim halbuki.. Hayırlısıyla dığursaydık iyiydi
Aminnn aynı durum bende de var zaman su gibi akıp gidiyor bir an önce günü gelse keşkeSon haftalar geldikçe uyuyamayan sayısı artıyor sanırımBebişler bizi hazırlıyor mu ne ? :) Her şeyi kafama takar oldum, biraz da fazla sinirliyim galiba bu günlerde Hep bu hormonlar... Allah'ım kolaylaştırsın son demlerimizi..Allah rahatlık versin canlar <3
Ne cok enfeksiyon cikmiş bu hafta, bende de var malesefAllah şifa versin, bu hafta ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende de.. Ne de güzel son aylara kadar gelmiştim halbuki.. Hayırlısıyla dığursaydık iyiydi
Canım geçmiş olsun hemeroid kremleri var onlardan kullan bide bildiğin vazelin krem bana oda iyi gelmişti ,idrar yolu içinde basur içinde bol bol su iç kabizda olma ishaldeMerhabalar gece gece uyuyamayan çok sanırım öncelikle herkesin bebeği hayırlı uğurşu olsun Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin çok aktif bir üye değilim ama bu defa paylaşmadan geçmeyecek sanki acım bu hafta hem hemoroid oldum hem de idrar yollarımı üşüttüm nereye ne yapacağımı şaşırdım geçecek mi bu acılarım die kara kara düşünüyorum çok canım yanıo uyuyamıyorum
Oldu canim.artik hareketler tekme olarak degil yer degistirme olarak belli oluyo.birbyerden bir yere donerken veya gerinirken karnimin degisik bolgeleri sisip inio.elleri kollari kafasi poposu nerde henuz cozemedim ben :)Sizin de bebişin hareketlerinde artma oldu mu kızlar? Güçlü güçlü oynuyor artık.Bir de hareket ederken karnında minik tepecikler oluşturuyor.Kasılma değildir o değil mi? Bebek oynarken oluyor ama
Sonucu bizlerle paylas mutlaka canim cok merak ettim :):) annemde öyle dedi. Sanci cekerken terleyeceksin zaten biz ya o esnada yada doğum yaparken silecegiz dedi. Gebelik maskesi denirmis bu lekelere; ) silmezseniz gebertirim sizi dediminşallah o an unutmazlar
Modern family ye ben de bayiliyorummmmHep aksiyon dizileri önerilmiş.. Böyle dha sakin komik eğlenceli bişiler istersen how i met your mother ve modern family i öneririm
Olabilir ama vucut uretmeye devam eder suyu, suyun tamamen gelse bile uretim devam ediyo nolur nolmaz diye dogurana kadar.Herkese iyi geceler hanımlar. Bebişler yavaş yavaş gelmeye başlamış maşallah, sağlıkla sıhhatle gelsinler :)
Birkaç gündür akıntılarım arttı, karnımda da bebek hareketlerini daha net hissediyorum. Acaba suyumuz yavaştan boşaltıyor olabilir mi diye merak ediyorum. Bu konuda bilgisi ya da fikri olan var mı?
Öyle azar azar gider mi su?
Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?