2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah şifa versin, bu hafta ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende de.. Ne de güzel son aylara kadar gelmiştim halbuki.. Hayırlısıyla dığursaydık iyiydi

Son haftalar geldikçe uyuyamayan sayısı artıyor sanırım Bebişler bizi hazırlıyor mu ne ? :) Her şeyi kafama takar oldum, biraz da fazla sinirliyim galiba bu günlerde Hep bu hormonlar... Allah'ım kolaylaştırsın son demlerimizi..Allah rahatlık versin canlar <3

Allah şifa versin, bu hafta ne yazık ki idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende de.. Ne de güzel son aylara kadar gelmiştim halbuki.. Hayırlısıyla dığursaydık iyiydi
Allah şifa versin bende saten hamile kaldığım esnada da vardı geçmiyor bir türlü artık yürüyemiyorum ağrıdan buna dayanamazken nasıl doğum yapacağım bilmiyorum

Aminnn aynı durum bende de var zaman su gibi akıp gidiyor bir an önce günü gelse keşke

Canım geçmiş olsun hemeroid kremleri var onlardan kullan bide bildiğin vazelin krem bana oda iyi gelmişti ,idrar yolu içinde basur içinde bol bol su iç kabizda olma ishalde

Sizin de bebişin hareketlerinde artma oldu mu kızlar? Güçlü güçlü oynuyor artık.Bir de hareket ederken karnında minik tepecikler oluşturuyor.Kasılma değildir o değil mi? Bebek oynarken oluyor ama
Oldu canim.artik hareketler tekme olarak degil yer degistirme olarak belli oluyo.birbyerden bir yere donerken veya gerinirken karnimin degisik bolgeleri sisip inio.elleri kollari kafasi poposu nerde henuz cozemedim ben :)

Olabilir ama vucut uretmeye devam eder suyu, suyun tamamen gelse bile uretim devam ediyo nolur nolmaz diye dogurana kadar.

Günaydın minnoş anneler, güzel bir hafta olsun herkese... çok moralim bozuuukk

Cumartesi doktor kontrolüm vardı, 35+3’de bebeğim hala 2.113 olmuş durumda .. 2 haftada 250 gr almış..miniminnacık...
Haftasına göre geri kalıyor. Artık kontroller her hafta olacak. Doktor eğer aradaki makas açılırsa müdahele etmemiz gerekecek dedi,2600’ü görürsek rahatlarız dedi. gelecek haftaki kontrol çok kritik geçecek.duruma göre, az kilo alıyorsa hala acil bir doğum olabilir.
Yapabileceğim bir şey yokmuş, genetik,damarsal vs gibi sebeplerden dolayıymış, ama ben tatmin olamıyorum bu açıklamalardan,acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum kafayı yicem artık..Gayet sağlıklı beslendim, hamurişi tatlıdan gazlı içeceklerden uzak durdum, hep yararlı şeyler tükettim, o yüzden mi kilo almadı ki?
13 hafta öncesine kadar herşey iyiydi oysa.. ooofffsss

inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canımm.. güzel haberlerini bekliyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…