Cok dusunme saglıkla kalsında kılo olur ultrasondakı kılo kalsa net oda bıse daha doguma kadarda alır umarrım arayı kapatırsınız ben kızımda hep saglıklı seyler tuketım hamur ısı zararlı seyler asıtler ekmek pırınc makarna hata karpuz bıle yemdedım kızım 2800 dogdu bunda herseyı yıyıp ıctım 2500 bıle gelse razıyım okadar zayıfGünaydın minnoş anneler, güzel bir hafta olsun herkese... çok moralim bozuuukk
Cumartesi doktor kontrolüm vardı, 35+3’de bebeğim hala 2.113 olmuş durumda .. 2 haftada 250 gr almış..miniminnacık...
Haftasına göre geri kalıyor. Artık kontroller her hafta olacak. Doktor eğer aradaki makas açılırsa müdahele etmemiz gerekecek dedi,2600’ü görürsek rahatlarız dedi. gelecek haftaki kontrol çok kritik geçecek.duruma göre, az kilo alıyorsa hala acil bir doğum olabilir.
Yapabileceğim bir şey yokmuş, genetik,damarsal vs gibi sebeplerden dolayıymış, ama ben tatmin olamıyorum bu açıklamalardan,acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum kafayı yicem artık..Gayet sağlıklı beslendim, hamurişi tatlıdan gazlı içeceklerden uzak durdum, hep yararlı şeyler tükettim, o yüzden mi kilo almadı ki?
13 hafta öncesine kadar herşey iyiydi oysa.. ooofffsss
Cok dusunme saglıkla kalsında kılo olur ultrasondakı kılo kalsa net oda bıse daha doguma kadarda alır umarrım arayı kapatırsınız ben kızımda hep saglıklı seyler tuketım hamur ısı zararlı seyler asıtler ekmek pırınc makarna hata karpuz bıle yemdedım kızım 2800 dogdu bunda herseyı yıyıp ıctım 2500 bıle gelse razıyım okadar zayıf
uyarım ben, zaten öyle çok fazla yemiyordum ama ara sıra yapıyordum kaçamaklar. hamileliğin başından beri bir porsiyon tatlıyı bitirmişliğim yoktur. ama ekmek-börek yiyordum yalan söylemeyeyim hepsini kaldırdım şimdi... meyveyi bile azalttım. hiç ekmek, pilav yemedim. protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum şu an. az kaldı zaten dayanırım ben ama bebeğe zararım olduysa diye korkuyorum
Baska sorun yoktur benım dr degısıne gore ne kadar yesem ıcsende yemekle alakalı degıl aıleden genetık bıse eimin tarafı zayıf benım ve 2300 du 34.haftada ve 9 ayını doldurmus bebek 2500 kılo olsa yetermıs kuvesede gırmezacaba başka bir sorun mu var diye endişeleniyorum, bir de düşük kilolu doğunca küvöze alırlarsenin bebişin kaç kg? doktor ne diyor?
n'oluyor bu bebelere anlamadımGünaydın minnoş anneler, güzel bir hafta olsun herkese... çok moralim bozuuukk
Cumartesi doktor kontrolüm vardı, 35+3’de bebeğim hala 2.113 olmuş durumda .. 2 haftada 250 gr almış..miniminnacık...
Haftasına göre geri kalıyor. Artık kontroller her hafta olacak. Doktor eğer aradaki makas açılırsa müdahele etmemiz gerekecek dedi,2600’ü görürsek rahatlarız dedi. gelecek haftaki kontrol çok kritik geçecek.duruma göre, az kilo alıyorsa hala acil bir doğum olabilir.
Yapabileceğim bir şey yokmuş, genetik,damarsal vs gibi sebeplerden dolayıymış, ama ben tatmin olamıyorum bu açıklamalardan,acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum kafayı yicem artık..Gayet sağlıklı beslendim, hamurişi tatlıdan gazlı içeceklerden uzak durdum, hep yararlı şeyler tükettim, o yüzden mi kilo almadı ki?
13 hafta öncesine kadar herşey iyiydi oysa.. ooofffsss
Baska sorun yoktur benım dr degısıne gore ne kadar yesem ıcsende yemekle alakalı degıl aıleden genetık bıse eimin tarafı zayıf benım ve 2300 du 34.haftada ve 9 ayını doldurmus bebek 2500 kılo olsa yetermıs kuvesede gırmez
İnşallah unutmayız paylasirim. Ama annem doğuma gittiğinde doğum anında terlerken saçlarıyla sildirirmis gecermis lekelerSonucu bizlerle paylas mutlaka canim cok merak ettim :)
fringe'in ilk bölümleri zor ama sonra konu belirginleşince alışıyorsun, hatta baya baya merak ediyorsun, o kadar kötü gelmiyor :))ben takıntılıyım biraz bu konuda bi diziye başlayınca tüm dünyam o oluyor. Türk dizileri sarmıyor zaten. evlendikten sonra bıraktım dizi izlemeyi. eşimle hiç takılamam diye. ama şimdi tam zamanı :) artık bulaşık makinesine bardak bile koymuyorum o derece boşum eşim de evde olmayınca vakit geçer diye düşündüm. fringe den çok umutluydum ama o benim normalde de izleyebileceğim bir şey değil :) çok etkilenirim. şimdi diğer önerilere bakıcam sağolun hepinizzz :)
Günaydın kızlarBana gün bayram bugün Oğlumu almaya gidiyorum çok şükür aradılar tüm sonuçlar güzel çıkmış gelin alın bebeğinizi dediler
Ne cok enfeksiyon cikmiş bu hafta, bende de var malesef
Merhabalar gece gece uyuyamayan çok sanırım öncelikle herkesin bebeği hayırlı uğurşu olsun Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip etsin çok aktif bir üye değilim ama bu defa paylaşmadan geçmeyecek sanki acım bu hafta hem hemoroid oldum hem de idrar yollarımı üşüttüm nereye ne yapacağımı şaşırdım geçecek mi bu acılarım die kara kara düşünüyorum çok canım yanıo uyuyamıyorum
Evet canm tekirdagn ilcesindeyim. Sen merkezdemisin ?
seviyorum artık, bebelere yaklaşıyoruz her pazartesi :)
Rabbim seni korktuğundan emin umduğuna nail etsin minnak kızını sana yâr etsinKızlar bu arada hakkınızı da helal edin ne olursa olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?