2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cok dusunme saglıkla kalsında kılo olur ultrasondakı kılo kalsa net oda bıse daha doguma kadarda alır umarrım arayı kapatırsınız ben kızımda hep saglıklı seyler tuketım hamur ısı zararlı seyler asıtler ekmek pırınc makarna hata karpuz bıle yemdedım kızım 2800 dogdu bunda herseyı yıyıp ıctım 2500 bıle gelse razıyım okadar zayıf

acaba başka bir sorun mu var diye endişeleniyorum, bir de düşük kilolu doğunca küvöze alırlar senin bebişin kaç kg? doktor ne diyor?

olmaz canım sonuçta aç kalmıyorsun ki, gerekli şeyleri yiyorsun ne güzel işte, zaten beslenmeden kaynaklanmıyordur , düzgün beslenmişsin çünkü, bebişin uzun yapılı olacaktır :))

acaba başka bir sorun mu var diye endişeleniyorum, bir de düşük kilolu doğunca küvöze alırlar senin bebişin kaç kg? doktor ne diyor?
Baska sorun yoktur benım dr degısıne gore ne kadar yesem ıcsende yemekle alakalı degıl aıleden genetık bıse eimin tarafı zayıf benım ve 2300 du 34.haftada ve 9 ayını doldurmus bebek 2500 kılo olsa yetermıs kuvesede gırmez

n'oluyor bu bebelere anlamadım biri çok büyüyor, biri az büyüyor!!! sağ salim alacağız kucağımıza inşallah

benim o kadar değil canım, o yüzden 2.500ü geçeceğinden şüpheliyim.ama seninki muhakkak geçer.
benim eşimin tarafı da benim tarafım da öle zayıf değildir ama ben kendim zayıfım, belki de ondandır.ama ben 3.650 doğmuşum, nasıl oluyorsa.

fringe'in ilk bölümleri zor ama sonra konu belirginleşince alışıyorsun, hatta baya baya merak ediyorsun, o kadar kötü gelmiyor :))

Ne cok enfeksiyon cikmiş bu hafta, bende de var malesef

Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz

canım geçmiş olsun bende yaşadım aynısını hemoroid için proctolog diye krem var onu kullandım geçti şuan acım yok. doktoruna danış bence ve kullan yok başka çaresi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…