benim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4seviyorum artık, bebelere yaklaşıyoruz her pazartesi :)
benim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4
canım 31. haftamda kullandım adalatı. enfeksiyondan dolayı sancı çıkmıştı nstde. damardan antibiyotik ve adalat veriyorlardı.Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz
Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz
anca 3 hafta dayanabildim ben..sen sanırım 5 haftanın hepsini aktarıyorsunhehe aynen benimde son 4
canım 31. haftamda kullandım adalatı. enfeksiyondan dolayı sancı çıkmıştı nstde. damardan antibiyotik ve adalat veriyorlardı.
canım ben daha 22. haftada hem antibiyotik hem adalat hem progestan hem de demir ve vitamin ilaçları kullandım. şu an bir tek antibiyotik kullanmıyorum hepsine devam ediyorum. adalat kan basıncını, tansiyonu dengeliyor diye biliyorum.
anca 3 hafta dayanabildim ben..sen sanırım 5 haftanın hepsini aktarıyorsun
canım serumun dışında 5 gün sabah akşam damardan iğne yapıldı bana. 3-4 kere olmuştur enfeksiyon ilk aylarda. zaten ben çok sık olurdum önceleri de tuvaletimi tuttuğum için maalesef.Aynen canım serumla bir damardan verdiler hastanedeyken evdede hap olarak devam ediyorum ama içim rahat etmedi bebeğe zihinsel bi zararı olur mu die ama doktorun vardır bi bildiği herhalde
progestan da kullanıyorum 4. aydan itibarenO kadar ilaç içseydim inme inerdi herhalde düşünmekten bana allaha emanet bebişlerimiz
çalışanlara Allah kolaylık versin çok zorrevet canım 5 haftayı aktarıyorum ama dayanmak zor hakkaten şafak sayıyorum :) Allah hepimize kolaylık versin
erken pes ettin :)) herkesi doğurtup öylebenim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4
Canim konu öğrencilik üzerine değil aslında öyle devam etmiyor yani ama being human da izleyebilirsin söylemiştin daha önce de yer yer komik yer yer heyecanli oluyorkızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Canim onlar zaten 36.5 dereceden çıkıyor olacaklar uzun kollu ve ince battaniye normal olur diye düşünüyorum daha azı ince olmaz miKızlar aklıma şu takıldı; şimdi bizim hastane çıkışları kalın olmasa da uzun kollu; hastaneler çok sıcak oluyor zaten bu sıcaklarda bebekler napıcak alttan çıtçıtlı body üstüne kıyafet bebek isilik çıkarır; tek çıtçıtlı giydirmek hastanede oda olur mu ki bilemedim
O yüzden işte canım 5 hafta erken doğum 8 hafta da analık iznini toplamış lar allah analı babalı büyütsunCanım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
günaydın cadiiiii ben okurum Belma için bu arada
Canim konu öğrencilik üzerine değil aslında öyle devam etmiyor yani ama being human da izleyebilirsin söylemiştin daha önce de yer yer komik yer yer heyecanli oluyorkızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Canim onlar zaten 36.5 dereceden çıkıyor olacaklar uzun kollu ve ince battaniye normal olur diye düşünüyorum daha azı ince olmaz miKızlar aklıma şu takıldı; şimdi bizim hastane çıkışları kalın olmasa da uzun kollu; hastaneler çok sıcak oluyor zaten bu sıcaklarda bebekler napıcak alttan çıtçıtlı body üstüne kıyafet bebek isilik çıkarır; tek çıtçıtlı giydirmek hastanede oda olur mu ki bilemedim
O yüzden işte canım 5 hafta erken doğum 8 hafta da analık iznini toplamış lar allah analı babalı büyütsunCanım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
günaydın cadiiiii ben okurum Belma için bu arada
benim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4
canım Allah yardımcınız olsun.Kızlar tek tek alıntı yapamadım ama Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok çok seviyorum , biz bugün Pazartesi için saat aldık saat 12:00 de bebeğimiz gelecek. Anestezi doktoruyla da konuştuk spinal tavsiye etti spinal olacağım. Tahlillerimizi yaptırdık şimdi hastane çıkışı hazırlığındayım. Çok heyecanlıyım korkuyorum bebeğim Doğunca onu ilk ben göreceğim Rabbim hayırlısı ile gelmesini nasip etsin . Hepinize kolay doğumlar nasip etsin . Hakkınızı helal edin çok duygusalım
canım gözün aydın.İnşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder.10 şubatta yazmıştım bu mesajı.. gözyaşlarım eşliğinde.. şimdi 15 haftalık hamileyim ve bir kızım olacağını öğrendim bugün.. sizinle de paylaşmak istedim bu mutluluğumu güzel anneler :) inşallah hepiniz iyisinizdir doğumlarınıza az bir zaman kaldı. Rabbim yardımcınız olsun.dualarım sizinle :) siz de dualarınıza bizleri de katın olur mu? Allaha emanet olun :)
olmaz mı canım kemiklerim kırılmış gibi ağrıyor. yatarken dönmek işkence gibi hele.kızlar ya bu genital bölgemdeli kemiklerim çok acıyor (pelvik ağrısı) var mı benim gibi bu durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?