2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz
canım 31. haftamda kullandım adalatı. enfeksiyondan dolayı sancı çıkmıştı nstde. damardan antibiyotik ve adalat veriyorlardı.

Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz

canım ben daha 22. haftada hem antibiyotik hem adalat hem progestan hem de demir ve vitamin ilaçları kullandım. şu an bir tek antibiyotik kullanmıyorum hepsine devam ediyorum. adalat kan basıncını, tansiyonu dengeliyor diye biliyorum.

canım 31. haftamda kullandım adalatı. enfeksiyondan dolayı sancı çıkmıştı nstde. damardan antibiyotik ve adalat veriyorlardı.

Aynen canım serumla bir damardan verdiler hastanedeyken evdede hap olarak devam ediyorum ama içim rahat etmedi bebeğe zihinsel bi zararı olur mu die ama doktorun vardır bi bildiği herhalde

O kadar ilaç içseydim inme inerdi herhalde düşünmekten bana allaha emanet bebişlerimiz

Aynen canım serumla bir damardan verdiler hastanedeyken evdede hap olarak devam ediyorum ama içim rahat etmedi bebeğe zihinsel bi zararı olur mu die ama doktorun vardır bi bildiği herhalde
canım serumun dışında 5 gün sabah akşam damardan iğne yapıldı bana. 3-4 kere olmuştur enfeksiyon ilk aylarda. zaten ben çok sık olurdum önceleri de tuvaletimi tuttuğum için maalesef.

O kadar ilaç içseydim inme inerdi herhalde düşünmekten bana allaha emanet bebişlerimiz
progestan da kullanıyorum 4. aydan itibaren 200lük günde iki tane kullandığım zamanlar da oldu. sarhoş yapıyordu resmen. şimdi bir tane fitil olarak kullanıyorum

benim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4
erken pes ettin :)) herkesi doğurtup öyle , ben haftaya da buradayım umarım... hatta belki sonuna kadar gelirim. yoksa seneye yaz başı başlamam gerekecek ki bizim işlerin en yoğun olduğu dönem, hiç çekemem... ama giderek zorlaşıyor işe gelmem ayaklarım beni taşımıyor artık

kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Canim konu öğrencilik üzerine değil aslında öyle devam etmiyor yani ama being human da izleyebilirsin söylemiştin daha önce de yer yer komik yer yer heyecanli oluyor
Canim onlar zaten 36.5 dereceden çıkıyor olacaklar uzun kollu ve ince battaniye normal olur diye düşünüyorum daha azı ince olmaz mi
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
O yüzden işte canım 5 hafta erken doğum 8 hafta da analık iznini toplamış lar allah analı babalı büyütsun
günaydın cadiiiii ben okurum Belma için bu arada

kızlar üzgünüm ben fringe izleyemiyorum. ilk bölümü izledim de 2.de ilk beş dakika bıraktım. içim kaldırmıyor ;(
Canim konu öğrencilik üzerine değil aslında öyle devam etmiyor yani ama being human da izleyebilirsin söylemiştin daha önce de yer yer komik yer yer heyecanli oluyor
Canim onlar zaten 36.5 dereceden çıkıyor olacaklar uzun kollu ve ince battaniye normal olur diye düşünüyorum daha azı ince olmaz mi
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, erken doğum oldu benim.
O yüzden işte canım 5 hafta erken doğum 8 hafta da analık iznini toplamış lar allah analı babalı büyütsun
günaydın cadiiiii ben okurum Belma için bu arada

benim inş iş yerimdeki son pazartesim olacak hamile olarak :)))))))) bu günü saymazsam son 4

canım sanırım benimde :) idareden sıkıntı çıkmazsa yıllık izinlerimi kullanıcam 2 hafta sonra nasipse 3 eylülde raporrrr :)) gerçi 31-1-2 çalışcam

canım Allah yardımcınız olsun.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın.

canım gözün aydın.İnşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder.

günaydın bayanlar
catdog canım bende aynı şeyi düşünüyorum.acaba yazın doğum yapan anneler ne giydiriyor.
bana da kalın gibi geldi.hastaneler sıcak oluyor.gerçi yazın odaların sıcaklık ayarını yaparlar sanırım.
hemşireler ona göre giydirir sanırım.

kızlar ya bu genital bölgemdeli kemiklerim çok acıyor (pelvik ağrısı) var mı benim gibi bu durumu yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…