2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben artık yürümekte ve oturmakta çok zorlanıyorum..ağustos ayı hiç çekilmiyor..bide sezeryan olduğum için erken olucak doğum .normal olsa 3 hafta evde kalır dinlenirdim ama ...

canım sanırım benimde :) idareden sıkıntı çıkmazsa yıllık izinlerimi kullanıcam 2 hafta sonra nasipse 3 eylülde raporrrr :)) gerçi 31-1-2 çalışcam
benimde yanacak 8 günlük iznim var ama personel işleri kabul etmez.pis herif...sanırım tam aralığın son haftasında sıkıntı olmazsa kullanabilicem

ben artık yürümekte ve oturmakta çok zorlanıyorum..ağustos ayı hiç çekilmiyor..bide sezeryan olduğum için erken olucak doğum .normal olsa 3 hafta evde kalır dinlenirdim ama ...

günaydın canım bizim oğlan maşşalllahh hiç durmuyor oturuyorum vuruyo yatıyorum vuruyo bi de öyle yerleri buluyo ki bazen boş bulunuyorum ofiste bi çığlık herkes bana bakıyoo sen haftaya gidiyomuşşsun ben daha 3 hafta burdayımm ..

Gunaydin kizlar.
Dunden beri karnim surekli kasiliyo
Yani bu kasilma heralde dimi bilmiyorum ki sagda bi tepe ortada bi tepe gobek deligim yirtilcak gibi oluyo.agrim yok ama bu sertlikle olurken karnimin ici aciyo canim yaniyo cok

benimde yanacak 8 günlük iznim var ama personel işleri kabul etmez.pis herif...sanırım tam aralığın son haftasında sıkıntı olmazsa kullanabilicem
canım benimde tahmini 23 aralıkta bitiyor.seninle bir gün vardı sanırım aramızda.ben o yüzden 8 gün izin bıraktım.
geç doğum yapmadığımız müddetçe yanmaz.

Evet galiba bu ara çok duygusalım en küçücük laf bile canımı çok yakıyor.Ama gittikçe o insanlardan bazen eşimden bile uzaklaşıyorum yalnızlık daha iyi diyorum.Benimkisi alınmaktan çok gerçekleri görmek gibi bişey oluyor.Sadece bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.Sonrasında sadece o ve ben.. Teşekkür ederim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Bu sözü de üniv.den bir arkadaşım çok kullanırdı yapıştı dilime Allah'ın '' yar ''olması ( dost arkadaş sevgili olması , eşlik eden olması )

Tekmeler iyidir bence aksine seni yalnız bırakmadığını yanında olduğunu söylüyor bebişin.Uyuyamamak ortak derdimiz yinede ben şifayı bebişimde arıyorum.Vücudumun tüm dengesizlikleri guatr ve benzeri tüm rahatsızlıklarım düzene girdi hamilelikle beraber bebiş bana sağlık getirdi.Bi de bu açıdan bak..Etrafımdaki herşey bana karşı duruyorsada bebişim yanımda Allah yanımda..

günaydınlar güzel annelerrr
hayırlı musssmutlu bi hafta olsuunnn
cuma kontrolüm vardı benim.. 2 hafta önce bebişim baş aşağı dönmüş diye seviniyodumya, geri dönmüş Kararsız Tossbaa ne güzel doğum pozisyonu almıştı, yine ayakları aşağı sallamış
37 ye kadar döndüüü döndü diyo doktorcum

benimde hala dönmedi , cumartesi günü kontrolde iki eliyle yüzünü kapattı yüzünüde göstermiyor hiç çok inatçı çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…