ben artık yürümekte ve oturmakta çok zorlanıyorum..ağustos ayı hiç çekilmiyor..bide sezeryan olduğum için erken olucak doğum .normal olsa 3 hafta evde kalır dinlenirdim ama ...erken pes ettin :)) herkesi doğurtup öyle, ben haftaya da buradayım umarım... hatta belki sonuna kadar gelirim. yoksa seneye yaz başı başlamam gerekecek ki bizim işlerin en yoğun olduğu dönem, hiç çekemem... ama giderek zorlaşıyor işe gelmem ayaklarım beni taşımıyor artık
benimde yanacak 8 günlük iznim var ama personel işleri kabul etmez.pis herif...sanırım tam aralığın son haftasında sıkıntı olmazsa kullanabilicemcanım sanırım benimde :) idareden sıkıntı çıkmazsa yıllık izinlerimi kullanıcam 2 hafta sonra nasipse 3 eylülde raporrrr :)) gerçi 31-1-2 çalışcam
ben artık yürümekte ve oturmakta çok zorlanıyorum..ağustos ayı hiç çekilmiyor..bide sezeryan olduğum için erken olucak doğum .normal olsa 3 hafta evde kalır dinlenirdim ama ...
yok canım bende ilçesindeyim Çorluda :)
Benim de oyle yururken agri hissediyorum ve penguen gibi yurumeye basladim iyicekızlar ya bu genital bölgemdeli kemiklerim çok acıyor (pelvik ağrısı) var mı benim gibi bu durumu yaşayan
canım benimde tahmini 23 aralıkta bitiyor.seninle bir gün vardı sanırım aramızda.ben o yüzden 8 gün izin bıraktım.benimde yanacak 8 günlük iznim var ama personel işleri kabul etmez.pis herif...sanırım tam aralığın son haftasında sıkıntı olmazsa kullanabilicem
Ayy yaa izledim ağladım hüngür hüngür
Çok yakınız canm bende Çerkezköy deyim. Hangi hastaneye gidiyorsun corluda ?
carnat Biz kızoşumuzu bekliyoruz ama eşimin ablası hala ama hala benim içime erkek doğuyor diyor diyorum ayrıntılı usg ile bakıldı heryerini gördük yok rüyasında görmüş erkekmiş. Bizde eşimle çok eğleniyoruz o erkek dedikçe çok takılmamak lazım sen de eğlenmene bak bence onlar desin dursun çok duygusal ve kırılganız şu sıralar insanın neye üzülüleceği belli olmuyor bazen diyorum inşallah bebiş içerde hissetmiyodur bu ani duygu değişimlerini birde artık son haftalar korku panik mutluluk hepsini aynı anda yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun
Vatan Hastanesiydi ama doktor Reyap Hast. geçtiği için Reyap Hast. devam ediyorum :)
GünaydııınGüzel bir iç döküş olmuş, yazmak iyi gelir bazen :) Rabbim kolaylaştırsın bu süreçleri hepimiz için, en güzel zamanda kuzucuklarımızı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin. Ben henüz uyuyamadım geceler gündüz oldu bana sanki.. Oğluşum da bu durumdan hoşnut değil sanırım tekmelerini savurup duruyor
Iyi bir hastane olarak duydum orasını akrabam doğum yaptı geçen hafta çok memnun kalmışlar inşallah sende memnun kalirsn canm
günaydınlar güzel annelerrr
hayırlı musssmutlu bi hafta olsuunnn
cuma kontrolüm vardı benim.. 2 hafta önce bebişim baş aşağı dönmüş diye seviniyodumya, geri dönmüş Kararsız Tossbaane güzel doğum pozisyonu almıştı, yine ayakları aşağı sallamış
37 ye kadar döndüüü döndü diyo doktorcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?