en son ben ayrılacağım galibaben artık yürümekte ve oturmakta çok zorlanıyorum..ağustos ayı hiç çekilmiyor..bide sezeryan olduğum için erken olucak doğum .normal olsa 3 hafta evde kalır dinlenirdim ama ...
Bendede 3aydır var. Tahlilim temiz çıktı. Doğumla geçer inşa Allahkızlar çok kotuyum. Resmen dünya başıma yıkıldı. Genital bölgemde et beni benzeri bişey. Dikkatimi çekti temizliğimi yaparken. Aynayla falan baktım sonra internetten baktım genital siğilmiş. Hpv diye bir virüs neden oluyormuş. Normal doğum sırasında bebeğe geçip ses tellerinde kansere sebep oluyormuş. Kadınlardada rahim kanseri yapabiliyormuş. Doktorumu aradım az ınce,çıkmış.,pazartesiye randevu aldım ama bu iki gün nasıl geçicek bilmiyorum. Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım. Bebeğime bişey olursa ben ne yaparım. Ya da bende,kanser varsa bebeğim bensiz ne yapar. Çok korkuyorum.
Ayyyy belma 20dakika sonra bebisini kucagina aliyooo insallah sag salim kucaklar yavrusunu heyecannliii aynennn ozgecimm
canım sen neredesin yaa. ihmal etme biziAyyyy belma 20dakika sonra bebisini kucagina aliyooo insallah sag salim kucaklar yavrusunu heyecannliii aynennn ozgecimm
etiketlemek istediğin ismin başına @ koy canımBelamaaaaa çok heyecanlıyım kim haber verecek bize bu arada etiketleme nasıl oluyor kizlar
etiketlemek istediğin ismin başına @ koy canım
Teşekkürler bakalım yapabilecek miyim
maalesef yarıda kesicem çalışabilir raporumugünaydın canım bizim oğlan maşşalllahh hiç durmuyor oturuyorum vuruyo yatıyorum vuruyo bi de öyle yerleri buluyo ki bazen boş bulunuyorum ofiste bi çığlık herkes bana bakıyoo sen haftaya gidiyomuşşsun ben daha 3 hafta burdayımm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?