2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merhaba kızlar, mutlu pazartesiler belmaakca nın sezeryanına yarım saat kaldı, dünden beri aklım ondan elimden geldiğince dua ediyorum. İnşallah doğum çok güzel gerçekleşir ve miniğimiz ve güzel annemizin sağlık haberlerini kısa sürede alırız. Sidelya2011 sanırım hastaneye gitmeye çalışacaktın. Bizleri habersiz bırakmazsanız sevinirim. Hiç haber alamazsak birimiz hastaneyi arayıp öğrensek olur mu kızlarcım, ne dersiniz? Biz dün ikea dan dolabımızı aldık, çok gezip yorulduğumuz için bu akşam kurucaz inşallah. Son 3 haftadayız, oğlum son haftaya kadar dursun istiyorum, hem kilo alsın diye iyice gelişsin diye, hemde annesi iyice işlerini bitirsin diye :)

Bendede 3aydır var. Tahlilim temiz çıktı. Doğumla geçer inşa Allah

Artık geceleri uyuyamıyorum aksam olmasınıstemiyorummm biri beni bayıltsın o arada vücudum dinlenirrrrr

kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlar ALLAH yavrunuzu bağışlasın hepinize.... henüz beklemede olan arkadaşlarada sağlıkla yavrularına kavuşmalarını nasip etsin RABBİM....size bişey danışmak istiyorum bu ikinci bebeğim 34+3 günlük ve sabah idrardan sonra peçeteye çok az kahverengimsi ama koyu değil bir akıntı silik vaziyette gördüm.....ağrım yok bebeğim hareketli böyle bişey yaşayan varmı kontrol perşembe günü acaba doktora gitmelimiyim...........

maalesef yarıda kesicem çalışabilir raporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…