- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
evet evet bizde dün hesapladık öyle bişeye denk geliyordu.benim bu yılki 20 günlük duruyor 8 günde geçen yıldan duruyorducanım benimde tahmini 23 aralıkta bitiyor.seninle bir gün vardı sanırım aramızda.ben o yüzden 8 gün izin bıraktım.
geç doğum yapmadığımız müddetçe yanmaz.
Canim internetim yokdu geldi cok sukur annemde dun geldi diye biraz az giriyorum ama ozluyorummmmm siziicanım sen neredesin yaa. ihmal etme bizi
Belamaaaaa çok heyecanlıyım kim haber verecek bize bu arada etiketleme nasıl oluyor kizlar
maalesef yarıda kesicem çalışabilir raporumu
Canim mrb biri sidelyaydi galibakızlar kim gidecekti ya hastaneye sanki iki kişi gidecem diyordu..
ay bende kim gidecekti diye soruyordum...gittilermi acaba
Ben antibiyotik kullaniyorum sadece ama o bile uzuyor beni. Umarim en kisa zamanda gecer enfeksiyon...Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz
evet canım 5 haftayı aktarıyorum ama dayanmak zor hakkaten şafak sayıyorum :) Allah hepimize kolaylık versin
merhaba kızlar, mutlu pazartesilerbelmaakca nın sezeryanına yarım saat kaldı, dünden beri aklım ondan elimden geldiğince dua ediyorum. İnşallah doğum çok güzel gerçekleşir ve miniğimiz ve güzel annemizin sağlık haberlerini kısa sürede alırız. Sidelya2011 sanırım hastaneye gitmeye çalışacaktın. Bizleri habersiz bırakmazsanız sevinirim. Hiç haber alamazsak birimiz hastaneyi arayıp öğrensek olur mu kızlarcım, ne dersiniz? Biz dün ikea dan dolabımızı aldık, çok gezip yorulduğumuz için bu akşam kurucaz inşallah. Son 3 haftadayız, oğlum son haftaya kadar dursun istiyorum, hem kilo alsın diye iyice gelişsin diye, hemde annesi iyice işlerini bitirsin diye :)
Hemde nasil agriyor.disari cikamaz oldum yurumek cok zorlasti.hele yatakta donmek eziyet ters donmus kaplumbaga gibiyim.esim cok guluyo bu hallerime son ay herekten cok zormus..kızlar ya bu genital bölgemdeli kemiklerim çok acıyor (pelvik ağrısı) var mı benim gibi bu durumu yaşayan
Sanirim benimkide donmedi hala...bebeği hala dönmeyen varmı benimki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?