2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım benimde tahmini 23 aralıkta bitiyor.seninle bir gün vardı sanırım aramızda.ben o yüzden 8 gün izin bıraktım.
geç doğum yapmadığımız müddetçe yanmaz.
evet evet bizde dün hesapladık öyle bişeye denk geliyordu.benim bu yılki 20 günlük duruyor 8 günde geçen yıldan duruyordu

elim işte gözü oynaşta..işleri bitirmeye çalışıyorum bi yandan burayı okumaya çalışıyorum..tabi sürekli yat yat işleri biriktir burda çene çal sonum böyle olacaktı belli yanii

Aynı şekilde bende de az bişe çıktı doktorum hemen ilaca başla dedi birde sancılarımı kessin die adalat die bi hap verdi var mı aranızda kullanan son aylarda hem antibiyotik hem ilaç bilemedim korkuttu biraz
Ben antibiyotik kullaniyorum sadece ama o bile uzuyor beni. Umarim en kisa zamanda gecer enfeksiyon...

evet canım 5 haftayı aktarıyorum ama dayanmak zor hakkaten şafak sayıyorum :) Allah hepimize kolaylık versin

ben çalışabilir raporunu yeni aldım daha. sat ı da bir hafta ileri aldık. mecburi izin 38. haftamda başlıycak yani. planlı doğum olcak bebiş erken gelmeye kalkmazsa. işten çıkıp doğuma gitcem galiba

aynen cnm eşime söyledim beni götürsün diye, iş çıkışında götürmeye çalışırım dedi akşam için. inş giderim çok istiyorum gidersem haber veririm cnm mutlaka.

ECEONUR adalati gunde 3 defa sekizer saat arayla atiyorum,kasilmalarim arttigi icin 1 gunde 90 mg kullaniuorum,en buyuk yan etkisi carpinti ve nefes darlığını dibine kadar yasiyorum,bu cuma 35.haftamda kesilecek ilac,bebek ne zaman gelirse gelsin dendi bana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…