hay allah razı olsun canım..sanırım genel anestezi olmuş..şükür rabbimekızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
kızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
bebişi de sordunmu o nasılmış ?kızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
Günaydın kızlar Aranızda sezeryan günü alan var mı genelde kaÇıncı haftaya gün veriliyor
Canım 14 eylül pazartesi dedi dr 38 haftalıkkwn alınacakGünaydın kızlar Aranızda sezeryan günü alan var mı genelde kaÇıncı haftaya gün veriliyor
Merak merak merakkkkkkkkkkk icindeyimmmm
Canim bebiş nasılmış kuvoze almışlar mikızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
bebişi de sordunmu o nasılmış ?
tebrikler
bebişi de sordunmu o nasılmış ?
Sağ ol canım bilgi verdiğin ıcın gözümüz aydin dogum olmuş...kızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
hmm hastane karıştırdımı acaba ? eşi daha iyi bilir olmazsa 1 saat sonra tekrar sorarsın zahmet olmazsa hepimiz çok merak ediyoruz onu.az önce whatsapp dan yazdım belmaya eşi sanırım cvp veren az önce girdi dedi. ama hastahane daha farklı bilgi verdi doğum gerçekleşti dedi. anne ve bebek gayet iyi dedi cnm
hmm hastane karıştırdımı acaba ? eşi daha iyi bilir olmazsa 1 saat sonra tekrar sorarsın zahmet olmazsa hepimiz çok merak ediyoruz onu.
Merak merak merakkkkkkkkkkk icindeyimmmm
Canim bebiş nasılmış kuvoze almışlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?