2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
belmaakca dan haberi olan var mı? Sezeryan denilen 5 dakikalık işlem demi? Sağlıkla doğmuştur kızı inşallah bu zamana kadar. Haber alan olur da yazarsa beni de etiketlerse çoooook sevinirim

kızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler

Ben yazana kadar senden haber gelmiş bile bi bebeğimiz daha doğdu desene hem de en nazlısı doğdu inşallah sağlıkla önce odalarına sonra da evlerine geçerler.

Bu arada dipnot kızlar doktoru bekliyorum nst sonuç göstermek için bi bebiş doğdu ince bir battaniye ye darmış lar kıyafetlerin üzerine hemşire biraz daha kalın bişey örtün anne karnından yeni çıktı ısı kaybı olmasın dedi bilginize

belmaakca hadi bakalım hayırlı guzel agrısız haberler inşallah biran önce kendıne gelde bıze mutluluğunu yaz bende ıkı gundur kasılmalardan dolayı dra geldım bır bakalım dedım nstye gırdıö beklıyorum

Hastaneden geldim simdi,34+3 itibariyle bebegin kilosu 2350 gr, bebeğin basinin pelvise girdigini ve cumaya kadar 35.hafta dolunca adalati kesecegini,dogumu seyrine birakacagini söyledi, gunde 3 defa sol kasigima bicak gibi saplanan agrinin nedeni kafasiymis meger,ben de bagirsak gaz sancisi zannediyordum, beyaz yogun kivamli akintim artti,rengi pembeye dönerse gelmem soylendi

Bu arada kuvozle ilgili konusulmustu, ek ucret alınıyor mu vs diye, devlet de olsa ozelde olsa ,bebek 3 ayda Kuvozde kalsa ucret alınmiiyormuş.

az önce whatsapp dan yazdım belmaya eşi sanırım cvp veren az önce girdi dedi. ama hastahane daha farklı bilgi verdi doğum gerçekleşti dedi. anne ve bebek gayet iyi dedi cnm
hmm hastane karıştırdımı acaba ? eşi daha iyi bilir olmazsa 1 saat sonra tekrar sorarsın zahmet olmazsa hepimiz çok merak ediyoruz onu.

hmm hastane karıştırdımı acaba ? eşi daha iyi bilir olmazsa 1 saat sonra tekrar sorarsın zahmet olmazsa hepimiz çok merak ediyoruz onu.

hastahane çok detaylı bilgi verdi. -1 de ameliyattan çıktı uyandırılması bekleniyor dedi. ama eşi daha iyi bilir tabi cnm. ben yine en küçük bir bilgide yazarım buraya haberdr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…