Çok geçmiş olsun canım, inşallah vaktini bekler bebeğin...Kızlar bugün hiç bakamadım foruma dün sancım vrdı tansiyonumda çok düşünce acil hastaneye gittik nst de sancı çıkınca doktor acil yatış verdi bütün gece hastanede 2 serum 2 iğne 2 de doğumu geciktirici ilaç verildi sabahki nstde ii çıktı şükür sancı yoktu hastaneden eve döndük şimdi 1 hafta boyunca ilaç kullanıcam doğumu ve sancıyı engelleyici önüöüzdeki hafta kontrole gideceğim bklm ne dicek doğum için % 80 normal olucak dedi çatı muayeneside yapmadığını doğum sancısı geldiği anda yaptığını söyledi sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum çook yorgunum sıcaklardan dolayı oldupu söyledi doktr biçok hastası erken doğum yapmş 2 hafta daha dursun bizim için yeter dedi dayanmaya çalışıcaz bklm
Allah Allah kafamız karıştı şimdi Belma doğum yaptı mı yapmadı mı
Yapmıştır bence 12 de girdiyse ayilmasini bekliyolardir. ..Allah Allah kafamız karıştı şimdi Belma doğum yaptı mı yapmadı mı
3.5 tl ciler var ya orda oluoKızlar bu arada ben kese arıyorum hurç gibi nereden bulabilirim fikri olan var mı
Bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs hastane çantasına ayrı ayrı koyabilmek için :)
ayy maşallah bebişine hadi hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir meleğin.. bizde bugün sağlık ocağına gittik 2400 gr eymen hemşire gayet normal dedi ilk hafta kilo almazmış zaten umarım kısa zamanda toparlanır kuzum..Insallahbelmaakca nin hayirli haberlerini aliriz..bende kontrole geldim hastaneye bebegim 2870 olmus.doktorum 7 eylule kadar beklicez normal dogum icin.gelmezse kendiliğinden sezeryan ozaman dedi..bakalim beklicez :) hepinize mutlu gunler..bu haftada is yerinde son haftam doktor bahanesine bugun gitmedim :) son 4 yarindan itibaren
BBC Sherlock sanırım 1.5 saat dediğine göre :) mükemmel bir dizi bende tavsiye ederim bak :)oskeortmen
Canım ben şimdi sherlock holmes izliyorum, bölümleri biraz uzun 1,5 saat sürüyor, tavsiye ederim. Izlemediysen Mentalist de çok iyi , icini kaldırmaz.
cnm katticim, oğluşunla evindesin ya artık toparlarsınız merak etme.. sütün can olsun kan olsun eymen bebeğeayy maşallah bebişine hadi hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir meleğin.. bizde bugün saplık ocağına gittik 2400 gr eymen hemşire gayet normal dedi ilk hafta kilo almazmış zaten umarım kısa zamanda toparlanır kuzum..
Katticim ilk hafta zaten şişlik iniyor 200 gr falan onu yerine koyuyor kuzucuk gayet normal yani kolla onu bizim yerimiz e deayy maşallah bebişine hadi hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir meleğin.. bizde bugün sağlık ocağına gittik 2400 gr eymen hemşire gayet normal dedi ilk hafta kilo almazmış zaten umarım kısa zamanda toparlanır kuzum..
canım çeyizlik satan yerlerde var.pazarda bile bulabilirsinKızlar bu arada ben kese arıyorum hurç gibi nereden bulabilirim fikri olan var mı
Bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs hastane çantasına ayrı ayrı koyabilmek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?