2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok geçmiş olsun canım, inşallah vaktini bekler bebeğin...
Tansiyonun kaça kadar düşüyordu, ben de son 1 htadır tansiyonumu ölçüyorum 9/6 civarında çıkıyor hep.
Yükseği sıkıntıda düşük tansiyonda mı sıkıntı ya ?

Kızlar bu arada ben kese arıyorum hurç gibi nereden bulabilirim fikri olan var mı
Bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs hastane çantasına ayrı ayrı koyabilmek için :)

Insallah belmaakca nin hayirli haberlerini aliriz..bende kontrole geldim hastaneye bebegim 2870 olmus.doktorum 7 eylule kadar beklicez normal dogum icin.gelmezse kendiliğinden sezeryan ozaman dedi..bakalim beklicez :) hepinize mutlu gunler..bu haftada is yerinde son haftam doktor bahanesine bugun gitmedim :) son 4 yarindan itibaren

ayyy herkes benim gibi merak içerisinde, bir an önce haber alalım minik nazlı kızdan ve annesi belmaakca dan.. Sağlıkla olduklarını öğrenelimde, 1 saattir hiç bir iş yapamıyorum aklım onlarda beni bekleyen bir sürü iş var oysa :)

ayy maşallah bebişine hadi hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir meleğin.. bizde bugün sağlık ocağına gittik 2400 gr eymen hemşire gayet normal dedi ilk hafta kilo almazmış zaten umarım kısa zamanda toparlanır kuzum..

cnm katticim, oğluşunla evindesin ya artık toparlarsınız merak etme.. sütün can olsun kan olsun eymen bebeğe

Katticim ilk hafta zaten şişlik iniyor 200 gr falan onu yerine koyuyor kuzucuk gayet normal yani kolla onu bizim yerimiz e de

oskeortmen sana dizi bulma konusunda organize olmuş durumdayız farkindaysan artık seçimini de bildirirsin bize zira bende bir diziye başlamak istiyorum yakinda malum bu dönem evdeyum

Kızlar bu arada ben kese arıyorum hurç gibi nereden bulabilirim fikri olan var mı
Bebeğin kıyafetlerini, bezlerini vs hastane çantasına ayrı ayrı koyabilmek için :)
canım çeyizlik satan yerlerde var.pazarda bile bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…