çok güzelmiş canım güzel şeyler doldurmak nasip olsun inşş...haftasonu yapabilirsem bunu denicektim..napsamki acaba..indirime girmiş odaSUHAN cnm geçen anı defteri soruyodun ya, bnm aldığım anı defterlerinden biri şuan unnado da indirimde, hbrin olsun
saol cnm haklısın çok şükür evdeyiz toparlar en kısa sürede inşallah şimdi uyuyor elma kurdumcnm katticim, oğluşunla evindesin ya artık toparlarsınız merak etme.. sütün can olsun kan olsun eymen bebeğe
mz ye canım bebeğin kilo almasını sağlıyo başka şeylerde vardı ama aklıma gelen bu oldu aklıma gelince yazarım ama muz bayağı işeyarıyo.Sıkma canını dene bakalım bi gelişme olacak mı.Günaydın minnoş anneler, güzel bir hafta olsun herkese... çok moralim bozuuukk
Cumartesi doktor kontrolüm vardı, 35+3’de bebeğim hala 2.113 olmuş durumda .. 2 haftada 250 gr almış..miniminnacık...
Haftasına göre geri kalıyor. Artık kontroller her hafta olacak. Doktor eğer aradaki makas açılırsa müdahele etmemiz gerekecek dedi,2600’ü görürsek rahatlarız dedi. gelecek haftaki kontrol çok kritik geçecek.duruma göre, az kilo alıyorsa hala acil bir doğum olabilir.
Yapabileceğim bir şey yokmuş, genetik,damarsal vs gibi sebeplerden dolayıymış, ama ben tatmin olamıyorum bu açıklamalardan,acaba ben mi yanlış bir şey yapıyorum kafayı yicem artık..Gayet sağlıklı beslendim, hamurişi tatlıdan gazlı içeceklerden uzak durdum, hep yararlı şeyler tükettim, o yüzden mi kilo almadı ki?
13 hafta öncesine kadar herşey iyiydi oysa.. ooofffsss
saol miskim çok şükür iyiyiz ikimizde arada gaz sancısı oluyor o da normal olacak artık bol bol rezene içiyorum, bebekten çok bende var gaz sancısı ilk defa yaşıyorum bugün sağlık ocağında hemşireye sordum ikinci doğumlarda 3-4 gün olurmuş normal kendini sıcak tut dedi.. haricinde bir sorun yok miskim.. sen napıyosun ne zaman ayrılıyosun izne..Larimar nasılsın canım..eymen nasıl...
gazlı tosunum yesinler onun popişini...eşin napıyor :) ... kime benziyor kuzucuk..geceleri nasıl...ayy çok merak ediyorum..saol miskim çok şükür iyiyiz ikimizde arada gaz sancısı oluyor o da normal olacak artık bol bol rezene içiyorum, bebekten çok bende var gaz sancısı ilk defa yaşıyorum bugün sağlık ocağında hemşireye sordum ikinci doğumlarda 3-4 gün olurmuş normal kendini sıcak tut dedi.. haricinde bir sorun yok miskim.. sen napıyosun ne zaman ayrılıyosun izne..
eşim çok minik diye tutmaya korkuyor her gören eşime benzetiyor ufak bir kısım da ablasına bana benzeten çıkmadı henüzgazlı tosunum yesinler onun popişini...eşin napıyor :) ... kime benziyor kuzucuk..geceleri nasıl...ayy çok merak ediyorum..
bende bu hafta son inş..işlerimi tamamlıyorum..arkamdan laf söylemesinler ,:))) bi sıkıntı olmazsa sanırım 3 hafta sonrasında da doğum
Masallah eymenede..aceleci cikti seninki.annem babam daha fazla merak etmesin dedi :) biz goremedik yuzunu dogum pozisyonundan..bide ultroson zamani hickiriodu yavrum :) babasi dinene kadar az daha sabretsinde sonra istedigi zaman gelsin :)ayy maşallah bebişine hadi hayırlısı inşallah kendiliğinden gelir meleğin.. bizde bugün sağlık ocağına gittik 2400 gr eymen hemşire gayet normal dedi ilk hafta kilo almazmış zaten umarım kısa zamanda toparlanır kuzum..
oyy kıyamam ben ona yaaaaeşim çok minik diye tutmaya korkuyor her gören eşime benzetiyor ufak bir kısım da ablasına bana benzeten çıkmadı henüzgaliba gerçekten benzemiyor geceleri meme emmek için uyanaıyor gazı yoksa emip uyuyor varsa kızarıp bozarıyor yavrum yapınca rahatlayıp uyuyor 24 saatin büyük çoğunluğu uyumakla geçiyor gününü tamamlasın yaygarayı basar diyor ananesi sende çık artık eve rahatla gerçi sen evdeyken girmiyosun hiç nete merak ederim seni yaa..
çok güzelmiş canım güzel şeyler doldurmak nasip olsun inşş...haftasonu yapabilirsem bunu denicektim..napsamki acaba..indirime girmiş oda Eki Görüntüle 1602643
saol cnm haklısın çok şükür evdeyiz toparlar en kısa sürede inşallah şimdi uyuyor elma kurdumb ende nete gireyim dedim biraz..
Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine canm.Seninle günlerimiz aynı da işinHastaneden geldim simdi,34+3 itibariyle bebegin kilosu 2350 gr, bebeğin basinin pelvise girdigini ve cumaya kadar 35.hafta dolunca adalati kesecegini,dogumu seyrine birakacagini söyledi, gunde 3 defa sol kasigima bicak gibi saplanan agrinin nedeni kafasiymis meger,ben de bagirsak gaz sancisi zannediyordum, beyaz yogun kivamli akintim artti,rengi pembeye dönerse gelmem soylendi
Bu arada kuvozle ilgili konusulmustu, ek ucret alınıyor mu vs diye, devlet de olsa ozelde olsa ,bebek 3 ayda Kuvozde kalsa ucret alınmiiyormuş.
hemde nasıl güzel kokuyor cnm tüm evi sardı bebek kokusu darısı size inşallahYerimben o elma kurdunu masallah. ne güzel kokuyodur eğlendik şimdi mis gibi. Allahım bize de nasip etsin insallah
normalde beceriksizim..hoşuma gidince bari bitane el emeğim olsun dedim ama yüzüme gözüme bulaştırırım kesin benbu da çook güzelmiş canım.. bnm hiiiç böyle hobilerim yoktur, ondan bulaşmıyorum ama snn vaktin varsa, yapabilirsen çok şık olur
aynen canım ya. sanırım buldum açıklıyorummmmm modern familyoskeortmen sana dizi bulma konusunda organize olmuş durumdayız farkindaysan artık seçimini de bildirirsin bize zira bende bir diziye başlamak istiyorum yakinda malum bu dönem evdeyum
Maşallah bebişin canımbelmaakca canım sağlıkla doğmuştur inşallah kuzun rabbim hayırlı evlat eylesin. Kızlar bugün kontrol vardı benim de 34+5 adet tarihine göre 3100 gr olmuş tontiş kızım iki haftada 900 almış doktor şaşırdı neyle besleniyorsun dedi böyle giderse 3 hafta sonra alırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?