Benimki de donmedi malesefSanirim benimkide donmedi hala...
Canım özel birsey yemiyorum baştan bu yana hep ileriydi bebiş bu aralar çok da dikkat etmiyorum önce ev yoğurdu ceviz muhakkak yemeye çalışıyordum da şimdi dikkat etmiyorum vücut ile alakali herhaldeMaşallah bebişin canımhakikaten neyle besleniyosun merak ettim
mz ye canım bebeğin kilo almasını sağlıyo başka şeylerde vardı ama aklıma gelen bu oldu aklıma gelince yazarım ama muz bayağı işeyarıyo.Sıkma canını dene bakalım bi gelişme olacak mı.
Cok sukurrr...insallah kuzusuda iyidirkızlar şimdi hastahaneyi aradım doğumu gerçekleşmiş. hastahanenin -1 katındaymış. uyandırılması bekleniyormuş. bilginiz olsun. hiçbir terslik yok dediler
canım sidelya hastaneyi aramıştı..iyi çıktı demişler.ama watsaptan biri yazmış sanırım eşi daha yeni girdi diye saat bir gibi falandı sanırım ..katinada aynısını dedi.daha başka haber alamadık..Belma dan haber alan var mı ? Bana da haber verin lütfen alintilayin etiketleyin bişey yapın dün geceden beri aklım onda iyi haberleri gelsin inşallah
Inan okadar duygulandim ki insallah kuzusuda iyidir Allahm diye dua ediyorum sabahdanbelmaakca canım hadi hayırlı uğurlu olsun. bebişten de haber alırsak hepimiz rahatlıcazz
bi de eski kaşar diyorlardı, onu da dene istersen.sende işe yaramış mıydı canım? kaç muz yiyebilirim ki günde anca 1 tane di mi?
bi de eski kaşar diyorlardı, onu da dene istersen.
Hadi bakalım haber ver bize de, ben de mi gitsem acaba bilemedim, kime gideceksin yazsana özelden sakıncası olmazsa..tamam onu da deniyim, çok huzursuzum yarın başka bir dr.a daha gidicem
Canım sağolsun kızlar da yazmışlar 36,5 dereceden çıkacak fazla gelmez diye ama hastanenin 35 dereceden soğuk olacağını sanmıyorum; biz kışın bile yanmıştık, zaten bizim ev şu havalarda klimasız 38-39 U rahat Görüyor, durulmuyor; neyse bakalım belki havalar biraz serinler, dediğin gibi hemşirelerde bi ayar yaparlar herhalde canımcanım Allah yardımcınız olsun.
İnşallah sağ salim kucağına alırsın.
canım gözün aydın.İnşallah Rabbim kucağına almayı da nasip eder.
günaydın bayanlar
catdog canım bende aynı şeyi düşünüyorum.acaba yazın doğum yapan anneler ne giydiriyor.
bana da kalın gibi geldi.hastaneler sıcak oluyor.gerçi yazın odaların sıcaklık ayarını yaparlar sanırım.
hemşireler ona göre giydirir sanırım.
Biz kulaktan olanını kullanıyoruz yıllardır memnunum canım kısmetse ona devam edicezKızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...
Aynen sidelya canım çürük gibi ağrıyorkızlar ya bu genital bölgemdeli kemiklerim çok acıyor (pelvik ağrısı) var mı benim gibi bu durumu yaşayan
Sağlıkla kucağına al inş.canım.Ben geçen ay pek dikkat etmedim yediklerime beklediğimden az almış benimki.doktor haftasına göre iyi dese de biraz önde çıksın istiyor insan annelik işteCanım özel biyediklerinde rum baştan bu yana hep ileriydi bebiş bu aralar çok da dikkat etmiyorum önce ev yoğurdu ceviz muhakkak yemeye çalışıyordum da şimdi dikkat etmiyorum vücut ile alakali herhalde
ben kulaktan ölçer alacağım daha doğru olduğu söyleniyor cnm.Kızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?