2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Valla cnm yatış verdiğinde 10a 6 ydı ama bnm sancımda çoktu

Kızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...
Canım ben temazsız olandan aldım ama braun değil wollex in ateş ölçeri.Su ve ortam sıcaklığıni da ölcuyor diye temazsız aldık. Bakalım memnun kalırız inş.

brnbrr canım nasılsın bebiş nasıl ? çerçevem çok şükür geldi :) ama içi boş seninde öylemiydi ? ve bu bildiğin baya ağır seninkide öyle mi merak ettim...

daha yok canım..enson doğuma girdi diye haber aldık..iş çıkışı sidelayayı eşi götürecekmiş belmanın yanına..artık ozamn haber alırız sanırım net olarak

sağol canım elim yüreğimde benimde güzel bir haber gelse de hepimiz derin bir oh çeksek ...

Çok iyi ya bayıldım :)
Hayırlısıyla büyüsün bebisin inşallah :)

brnbrr canım nasılsın bebiş nasıl ? çerçevem çok şükür geldi :) ama içi boş seninde öylemiydi ? ve bu bildiğin baya ağır seninkide öyle mi merak ettim...[/QUOTE]
Iyiz şükür canım szde iyisinizdir umarım ... Banada öyle geldi gönderdikleri kutunun üstüne koyup çizdim ve arka kapak yaptım :)))) benimkide baya agırdı canım ama dikkat et çok narin yapınca paylaş merak ettim bende

Kızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...

cnm eşim yurtdışından almış değişik bi marka ama temassız biz evde denedik, vucut ısısı, ortam ısısı, sıvıların ısısı herşeyi ölçüyor, gayet de güzel sonuç veriyor.. böyle hem banyo suyunu ölçebilcek, hem süt mama ısısı ölçeblcek hem de bebişin vucut ısısını ölçebilecek bi cihaz bulursan bence ondan al

tamam onu da deniyim, çok huzursuzum yarın başka bir dr.a daha gidicem

Konunun başını kaçırdım ara ara bakıyorum haber var mı diye ama sanırım bebeğine kilo aldıracak şeyleri soruyorsun? Patates, eski kaşar, muz, tahin pekmez ve ballı süt en çok bahsedilen yiyecekler. Benim oğlum da eski kaşar, tahin pekmez ve patates yediğim dönemde fazla kilo alıyor gerçekten. Ama doktorum faydası yok diyerek patatesi kısıtladı, tahin pekmez ile süt ürünleri ve et tüketimine dikkat edersen sağlıklı şekilde kilo alır bebeğin dedi. (Süt içemiyorum ben ama günde mutlaka bir kase yoğurt ile bayaa bi peynir tüketiyorum. Haftada 3 gün köfte yada ızgara olarak kırmızı et yiyorum. Tatlı niyetine arada tahin pekmez yiyorum. Çok şükür oğlumun kilosu iyi)

Ben bu egzersizleri yapıyorum sabahları yarım saat. 45 dk da yürüyüş akşama doğru. Rahim kemiğimdeki ağrılara çok iyi geldi bu hareketler..
Eki Görüntüle 1602722

ayyy tatlım sen bu hareketleri yapabiliosan bravo
ben özellikle son 1 haftadır yere oturup kalkmaya çalışırken bile zorlandığımı farkettim.. sadece yüzerken rahat ediyorum, kendimi kasmıyorum.. onun dışında 15 dk yürüyünce bile her tarafım ağrıyo, bırakıyorum..
annem ben de doğum yaklaştığında bu haldeydim, senin doğum yakın deyip duruyor :) bakalım inş vakitlice gelir bebişler :)

Ben bu egzersizleri yapıyorum sabahları yarım saat. 45 dk da yürüyüş akşama doğru. Rahim kemiğimdeki ağrılara çok iyi geldi bu hareketler..
Eki Görüntüle 1602722

Oy maşallah sana, ben bu hareketleri yapsam akşama doğururum herhalde secdeye gidemiyorum ben, çömelsem bile oğlumun alttan çok baskı yaptığını hissediyorum. Sanki böyle pıt diye çıkacakmış gibi geliyor o hareketlerden tek yapabildiğim bağdaş kurup oturmak sanırım, ağrılarıma çok iyi geliyor gerçekten inanılmaz derecede rahatlatıyor :)

@kattina canım normal düzene girmenize çok sevindim canım aman emsin uyusun kuzucuk; gazlar da uzak olsun Eymen den :) evde nasıl giydiriyorsun canım bizim hastane çıkışları uzun kollu ya kalın gelmez mi diye bilemedim; canım bi de bizim hastanenin yenidoğanın da yer mi yoktu Eymeni küvez için başka yere sevkettiler; nereye gönderdiler bende merak ediyorum canım, küveze ek Ücret alıyorlar mı

brnbrr iyiyiz canım şükür perşembe kontrol var bakalım :) dış kapıya asacaktım ben annem bu kırılır diyo napsam bilemedim :) arkasına sünger yapıştırayım bari. kalan malzemeleri almaya çarşıya inmem lazım canım 1-2 hafta sürünür elimde heralde D

Canım Braun un en son çıkanı temassız olan su sıcaklığını vs. olcuyormus ama senin dedigin kadar kapsamli olcum yapıyor mu bilemiyorum o kadar detayli bilgim yok ama eşim de temassız olanı alalım diyor fakat bazı arkadaşlar temassizin ortam ısısından etkilendiğini yazmıştı kararsız kaldım canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…