2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

canım benim bebeğim 35+3'de hala 2.113 gr, son 1 aydır geriledi yani.çok da az zaman kaldı 4 haftada kaç olur bilmiyorum, dr.um gelecek hafta aradaki fark açılırsa kendi haftamla almamız gerektiğini söyledi. şu an çaresizim anlıcan.

muz her gün 1 tane yiyorum,her gün süt yoğurt peynir tüketiyorum, patates de yerim.her gün ceviz badem kaju fln.haftada 3 -4 kırmızı et.daha ne olsun :) sölediklerinizden tahin pekmez ve eski kaşarı da yiyeceğim bu hafta, bakalım nolcak. herşeyden yiyeyim diye devamlı yiyorum,devamlı tokum.
ben de anlamadım bu işi, kendim de çok almıyorum kilo hatta.bir de seninlkileri deneyeyim.

senin bebişin ne kadar?

canım ben de tahin pekmez

evet cnm etkilendiğini söylüyorlardı ama allah korusun ateşli huysuz bebeğin de orasına burasına ateşölçer sokmak da zor oluyormuş.. özellikle uyurken ölçmek istersen, temassız ii oluyormu, bebişi rahatsız etmeden ölçüveriyormuş..
ben temassızı denicem, en kötü memnun kalmazsam klasik koltukaltı ateş ölçer var evde, onu kullanırım diorum :)

sende işe yaramış mıydı canım? kaç muz yiyebilirim ki günde anca 1 tane di mi?
canım kadın doğumcu arkadaşım söylemişti ben muz yiyen biri değilim.Bebeğin kilosu ile ilgili sorunum şimdilik olmadı.yanında bişey daha söylemişti de unuttum öğrenirim gene yazarım. Ama kaçtane bilmiyorum sorarım onuda

Teşekkür ederim misk aklım onda. Çok fazla takip edemiyorum nete giremiyorum geçmişi de takip edemiyorum haber alanlar bilgi verir inşallah

Canım biz bu ateşölçere karar verirken hastanelerin tercihini gözünüzde bulundurduk; oğlumdan dolayı 3-4 defa ateş için acile gittik 2 defa yatış yaptık hepsinde kulaktan ölçer kullanıyorlardı; üstelik kulak kılıfını herseferinde değiştirmek zorunda kalmalarına rağmen ki alından ölçen daha pratik ama ; maalesef Allah korusun Ateş'in şakası yok, çok yükseldiğinde insan 1 ölçere bile güvenemeyip başkasıyla kontrol ediyor

belmadan haber beklerken kaçırmışım bende seni canım..ben bi hafta sürekli karpuz yemiştim baya kilosu artmıştı..tabi ona bağlımı bilmiyorum.şeker sıkıntın yoksa dene derim

Evet canım yaptıktan sonra bende kapıda Kırılır dedm kıyamadım ve beşiğinin duvarına asmaya karar verdim

geçen hafta ben 33+3'de 1866 gr dediğimde sen de benimde demiştin ya o yüzden senin de az kilo alıyor sandım.
sağol canım ben bu 5 günde abancam herşeye

belmadan haber beklerken kaçırmışım bende seni canım..ben bi hafta sürekli karpuz yemiştim baya kilosu artmıştı..tabi ona bağlımı bilmiyorum.şeker sıkıntın yoksa dene derim

dr.um da özellikle dedi ki kilo aldırcam diye karpuz fln yeme alakası yok :)) ama ben yiyorum tabii, haftada 3 kere falan...onu da arttırayım bakalım nolcak, hiç haftaya doğum yapasım yok , elimden geleni yapayım da inş. olur

Doktorum senle denk hamilelerle konuşup bebeğinin kilosunu karşılaştırma dedi bana, senin de aklında olsun :) belli bi aralığı varmış, bu haftada şu kilo şu haftada bu kilo olmalı diye birşey yokmuş. Sıkma canını :) benimki az tombalak bi kuzucuk 32.haftanın sonunda 2.500ü görmüştü beni de bu hızla kilo alırsa nasıl doğurcam telaşı sardı

geçen hafta ben 33+3'de 1866 gr dediğimde sen de benimde demiştin ya o yüzden senin de az kilo alıyor sandım.
Benimkide geçen hafta 1800gramdı. Hiç takmıyorum. Kasaba et borcumuzmu var. Doğunca habire yedirriz :)

Evet canım yaptıktan sonra bende kapıda Kırılır dedm kıyamadım ve beşiğinin duvarına asmaya karar verdim

hay Allah napsak ki süngerle falan sabitlicem artık ben kesin kapı süsü olarak kullanıcam

ooo canım maaşallah size :) tosun bebekleri çok seviyorummm

haftasına göre geri kalmasa karşılaştırmam aslında da 2 hafta geri oldu

doktor herşeyi normal dedi.Kilo normal dedi bana haftaya kontrolüm var.Ben çok kilolu olması taraftarı değilim çocuğun sorun oluyor diye normal seyrinde bırakıyorum.Yani doğumda 2,600 den az olmasında oda bu gidişle 3 kiloyu bulur dedi doktor ben haftaya bakacağım duruma.

Benimde hiç iştahım yok 31+0 da 1732 gramdı 35 haftada gidicem haftaya bakalım bu ay kg almış hiç saglıklı beslenmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…