- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Peki canım ortam ısısından etkileniyor mu acaba...Canım ben temazsız olandan aldım ama braun değil wollex in ateş ölçeri.Su ve ortam sıcaklığıni da ölcuyor diye temazsız aldık. Bakalım memnun kalırız inş.
Konunun başını kaçırdım ara ara bakıyorum haber var mı diyeama sanırım bebeğine kilo aldıracak şeyleri soruyorsun? Patates, eski kaşar, muz, tahin pekmez ve ballı süt en çok bahsedilen yiyecekler. Benim oğlum da eski kaşar, tahin pekmez ve patates yediğim dönemde fazla kilo alıyor gerçekten. Ama doktorum faydası yok diyerek patatesi kısıtladı, tahin pekmez ile süt ürünleri ve et tüketimine dikkat edersen sağlıklı şekilde kilo alır bebeğin dedi. (Süt içemiyorum ben ama günde mutlaka bir kase yoğurt ile bayaa bi peynir tüketiyorum. Haftada 3 gün köfte yada ızgara olarak kırmızı et yiyorum. Tatlı niyetine arada tahin pekmez yiyorum. Çok şükür oğlumun kilosu iyi)
Canım Braun un en son çıkanı temassız olan su sıcaklığını vs. olcuyormus ama senin dedigin kadar kapsamli olcum yapıyor mu bilemiyorum o kadar detayli bilgim yok ama eşim de temassız olanı alalım diyor fakat bazı arkadaşlar temassizin ortam ısısından etkilendiğini yazmıştı kararsız kaldım canım ...
canım kadın doğumcu arkadaşım söylemişti ben muz yiyen biri değilim.Bebeğin kilosu ile ilgili sorunum şimdilik olmadı.yanında bişey daha söylemişti de unuttum öğrenirim gene yazarım. Ama kaçtane bilmiyorum sorarım onudasende işe yaramış mıydı canım? kaç muz yiyebilirim ki günde anca 1 tane di mi?
Teşekkür ederim misk aklım onda. Çok fazla takip edemiyorum nete giremiyorum geçmişi de takip edemiyorum haber alanlar bilgi verir inşallahcanım sidelya hastaneyi aramıştı..iyi çıktı demişler.ama watsaptan biri yazmış sanırım eşi daha yeni girdi diye saat bir gibi falandı sanırım ..katinada aynısını dedi.daha başka haber alamadık..
Canım biz bu ateşölçere karar verirken hastanelerin tercihini gözünüzde bulundurduk; oğlumdan dolayı 3-4 defa ateş için acile gittik 2 defa yatış yaptık hepsinde kulaktan ölçer kullanıyorlardı; üstelik kulak kılıfını herseferinde değiştirmek zorunda kalmalarına rağmen ki alından ölçen daha pratik ama ; maalesef Allah korusun Ateş'in şakası yok, çok yükseldiğinde insan 1 ölçere bile güvenemeyip başkasıyla kontrol ediyorCanım Braun un en son çıkanı temassız olan su sıcaklığını vs. olcuyormus ama senin dedigin kadar kapsamli olcum yapıyor mu bilemiyorum o kadar detayli bilgim yok ama eşim de temassız olanı alalım diyor fakat bazı arkadaşlar temassizin ortam ısısından etkilendiğini yazmıştı kararsız kaldım canım ...
belmadan haber beklerken kaçırmışım bende seni canım..ben bi hafta sürekli karpuz yemiştim baya kilosu artmıştı..tabi ona bağlımı bilmiyorum.şeker sıkıntın yoksa dene derimcanım benim bebeğim 35+3'de hala 2.113 gr, son 1 aydır geriledi yani.çok da az zaman kaldı 4 haftada kaç olur bilmiyorum, dr.um gelecek hafta aradaki fark açılırsa kendi haftamla almamız gerektiğini söyledi. şu an çaresizim anlıcan.
muz her gün 1 tane yiyorum,her gün süt yoğurt peynir tüketiyorum, patates de yerim.her gün ceviz badem kaju fln.haftada 3 -4 kırmızı et.daha ne olsun :) sölediklerinizden tahin pekmez ve eski kaşarı da yiyeceğim bu hafta, bakalım nolcak. herşeyden yiyeyim diye devamlı yiyorum,devamlı tokum.
ben de anlamadım bu işi, kendim de çok almıyorum kilo hatta.bir de seninlkileri deneyeyim.
senin bebişin ne kadar?
canım ben de tahin pekmez
anca çıkmıştır muhtemelen doğumdan.inş sıkıntı yokturTeşekkür ederim misk aklım onda. Çok fazla takip edemiyorum nete giremiyorum geçmişi de takip edemiyorum haber alanlar bilgi verir inşallah
Evet canım yaptıktan sonra bende kapıda Kırılır dedm kıyamadım ve beşiğinin duvarına asmaya karar verdimbrnbrr iyiyiz canım şükür perşembe kontrol var bakalım :) dış kapıya asacaktım ben annem bu kırılır diyo napsam bilemedim :) arkasına sünger yapıştırayım bari. kalan malzemeleri almaya çarşıya inmem lazım canım 1-2 hafta sürünür elimde heralde D
canım kadın doğumcu arkadaşım söylemişti ben muz yiyen biri değilim.Bebeğin kilosu ile ilgili sorunum şimdilik olmadı.yanında bişey daha söylemişti de unuttum öğrenirim gene yazarım. Ama kaçtane bilmiyorum sorarım onuda
Genel anestezi mi verdiler ? İnşallah bir sıkıntı yoktur bugün aklım hiç yerinde değil düşünmektenanca çıkmıştır muhtemelen doğumdan.inş sıkıntı yoktur
Bişey demiyor.inşa Allah normal doğum olucak benimki. Siğilde zaten pek ufak benimki. Doktor önemsemedi bile. Sen doktora gittinmigeçmiş olsun canım. Peki doktor normal doğum için ne diyor.
belmadan haber beklerken kaçırmışım bende seni canım..ben bi hafta sürekli karpuz yemiştim baya kilosu artmıştı..tabi ona bağlımı bilmiyorum.şeker sıkıntın yoksa dene derim
canım benim bebeğim 35+3'de hala 2.113 gr, son 1 aydır geriledi yani.çok da az zaman kaldı 4 haftada kaç olur bilmiyorum, dr.um gelecek hafta aradaki fark açılırsa kendi haftamla almamız gerektiğini söyledi. şu an çaresizim anlıcan.
muz her gün 1 tane yiyorum,her gün süt yoğurt peynir tüketiyorum, patates de yerim.her gün ceviz badem kaju fln.haftada 3 -4 kırmızı et.daha ne olsun :) sölediklerinizden tahin pekmez ve eski kaşarı da yiyeceğim bu hafta, bakalım nolcak. herşeyden yiyeyim diye devamlı yiyorum,devamlı tokum.
ben de anlamadım bu işi, kendim de çok almıyorum kilo hatta.bir de seninlkileri deneyeyim.
senin bebişin ne kadar?
canım ben de tahin pekmez
Benimkide geçen hafta 1800gramdı. Hiç takmıyorum. Kasaba et borcumuzmu var. Doğunca habire yedirriz :)geçen hafta ben 33+3'de 1866 gr dediğimde sen de benimde demiştin ya o yüzden senin de az kilo alıyor sandım.
sağol canım ben bu 5 günde abancam herşeye
Evet canım yaptıktan sonra bende kapıda Kırılır dedm kıyamadım ve beşiğinin duvarına asmaya karar verdim
Doktorum senle denk hamilelerle konuşup bebeğinin kilosunu karşılaştırma dedi bana, senin de aklında olsun :) belli bi aralığı varmış, bu haftada şu kilo şu haftada bu kilo olmalı diye birşey yokmuş. Sıkma canını :) benimki az tombalak bi kuzucuk32.haftanın sonunda 2.500ü görmüştü beni de bu hızla kilo alırsa nasıl doğurcam telaşı sardı
Benimkide geçen hafta 1800gramdı. Hiç takmıyorum. Kasaba et borcumuzmu var. Doğunca habire yedirriz :)
doktor herşeyi normal dedi.Kilo normal dedi bana haftaya kontrolüm var.Ben çok kilolu olması taraftarı değilim çocuğun sorun oluyor diye normal seyrinde bırakıyorum.Yani doğumda 2,600 den az olmasında oda bu gidişle 3 kiloyu bulur dedi doktor ben haftaya bakacağım duruma.geçen hafta ben 33+3'de 1866 gr dediğimde sen de benimde demiştin ya o yüzden senin de az kilo alıyor sandım.
Benimde hiç iştahım yok 31+0 da 1732 gramdı 35 haftada gidicem haftaya bakalım bu ay kg almış hiç saglıklı beslenmıyorumgeçen hafta ben 33+3'de 1866 gr dediğimde sen de benimde demiştin ya o yüzden senin de az kilo alıyor sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?