Evet canım ateş isi sıkıntılı durum ne bileyim en son çıkan temassız olunca insan onu almak istiyor ama neticede kulaktan kullanıp memnun kalan çok temassizla ilgili çok yorum okumadım...esime de bu malzemeleri satan yerde biri temassizin ortamdan etkilendiğini söylemiş sanırım riske atmayıp kulaktan almak canım...Canım biz bu ateşölçere karar verirken hastanelerin tercihini gözünüzde bulundurduk; oğlumdan dolayı 3-4 defa ateş için acile gittik 2 defa yatış yaptık hepsinde kulaktan ölçer kullanıyorlardı; üstelik kulak kılıfını herseferinde değiştirmek zorunda kalmalarına rağmen ki alından ölçen daha pratik ama ; maalesef Allah korusun Ateş'in şakası yok, çok yükseldiğinde insan 1 ölçere bile güvenemeyip başkasıyla kontrol ediyor
benim bebe de öyle 32+4'de 2400 oldu, sonra doktor beni diete soktu. sana bişey demedi mi ? şimdi nasıl kilosu...Doktorum senle denk hamilelerle konuşup bebeğinin kilosunu karşılaştırma dedi bana, senin de aklında olsun :) belli bi aralığı varmış, bu haftada şu kilo şu haftada bu kilo olmalı diye birşey yokmuş. Sıkma canını :) benimki az tombalak bi kuzucuk32.haftanın sonunda 2.500ü görmüştü beni de bu hızla kilo alırsa nasıl doğurcam telaşı sardı
ooo canım maaşallah size :) tosun bebekleri çok seviyorummm
haftasına göre geri kalmasa karşılaştırmam aslında da 2 hafta geri oldu
doktor herşeyi normal dedi.Kilo normal dedi bana haftaya kontrolüm var.Ben çok kilolu olması taraftarı değilim çocuğun sorun oluyor diye normal seyrinde bırakıyorum.Yani doğumda 2,600 den az olmasında oda bu gidişle 3 kiloyu bulur dedi doktor ben haftaya bakacağım duruma.
Uykuna dikkat ediyormusun? Ben bi ara çok uykusuz kalmıştım, çok çok yorgun hissediyordum kendimi de. Oğlumun kilo alması o ara çok yavaşlamıştı. Baştan beri 10 gün önde gidiyoruz ama o ara fark azalmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam 5 yada 6 güne düşmüştü. (Aylık değişim değil bu, ben baştan beri 15 te bir gidiyorum kontrole) Sonradan dinlenmeye çalıştım ve gene 10 gün farkla geldik bugüne, sadece beslenmeyle alakalı değil sanırım. Bir de vitamin kullanıyormusun? Ben halen vitamin kullanıyorum, vitamin almak bebeğe kilo aldırırmış diyeni duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabii.
Tut sakın bırakma:))) evet o da doğru, tuttum bu mantığı
tabi ben bilmiyorum aldırıyormu ama bi ara sabah kahvaltısında karpuz peynir,akşam yemeğinden sonra karpuz yiyordum her gün tabak tabak :)))dr.um da özellikle dedi ki kilo aldırcam diye karpuz fln yeme alakası yok :)) ama ben yiyorum tabii, haftada 3 kere falan...onu da arttırayım bakalım nolcak, hiç haftaya doğum yapasım yok , elimden geleni yapayım da inş. olur
Benimde hiç iştahım yok 31+0 da 1732 gramdı 35 haftada gidicem haftaya bakalım bu ay kg almış hiç saglıklı beslenmıyorum
benim bebe de öyle 32+4'de 2400 oldu, sonra doktor beni diete soktu. sana bişey demedi mi ? şimdi nasıl kilosu...
tabi ben bilmiyorum aldırıyormu ama bi ara sabah kahvaltısında karpuz peynir,akşam yemeğinden sonra karpuz yiyordum her gün tabak tabak :)))
Tut sakın bırakmasağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar. Doğunca anne sütü ve ek gıda hemen toparlanır yavrum ni iznillah. Dert etmeyin.keyfini çıkarın. Sonra kilo alıp aldığınız kilolarla uğraşacaksınız bu sefer
günde 6 ya da 7 saat uyuyorum geceleri, hala çalıştığımdan gündüz vs uyumuyorum. demir ilacı, elevit ve suda eriyen kalsiyum kullanıyorum.
benim çok yoğun geçti hep ailede nişan söz düğün etkinlik vardı, bir de taşındık o arada. yani hiç dinlenmedim. bir tek dün boştum aylar sonra...ne yapacağımızı şaşırdık eşimle resmen
karpuza yatılıya giderim resmen tüm gün sadece karpuzla beslenebilirim ki öyle bir dönemim olmuşturtabak tabak yiyorum valla izne çıkınca naparım bilmem 10 kilo karpuz 1 günde biter heralde DD
Allah yardımcın olsun canım ya. İzne ne zaman ayrılacaksın?
gelecek hafta salı, ama yöneticimle konuşup bu cuma ayrılmak isytediğimi sölicem bakalım ne dicek
SUHAN karpuz çekti canım yaa, aşermeler bu ayda da devam ediyodu di mii :)))
soğuk soğuk dımı...bayramdan beri çok yemedim amakarpuza yatılıya giderim resmen tüm gün sadece karpuzla beslenebilirim ki öyle bir dönemim olmuşturtabak tabak yiyorum valla izne çıkınca naparım bilmem 10 kilo karpuz 1 günde biter heralde DD
ayy benimde çekti...aşermeler kalmamış diye rahat rahat yazıyorum ama bildiğin benimde canım çekti :))))SUHAN karpuz çekti canım yaa, aşermeler bu ayda da devam ediyodu di mii :)))
soğuk soğuk dımı...bayramdan beri çok yemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?