2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet canım ateş isi sıkıntılı durum ne bileyim en son çıkan temassız olunca insan onu almak istiyor ama neticede kulaktan kullanıp memnun kalan çok temassizla ilgili çok yorum okumadım...esime de bu malzemeleri satan yerde biri temassizin ortamdan etkilendiğini söylemiş sanırım riske atmayıp kulaktan almak canım...

benim bebe de öyle 32+4'de 2400 oldu, sonra doktor beni diete soktu. sana bişey demedi mi ? şimdi nasıl kilosu...

ooo canım maaşallah size :) tosun bebekleri çok seviyorummm

haftasına göre geri kalmasa karşılaştırmam aslında da 2 hafta geri oldu

Uykuna dikkat ediyormusun? Ben bi ara çok uykusuz kalmıştım, çok çok yorgun hissediyordum kendimi de. Oğlumun kilo alması o ara çok yavaşlamıştı. Baştan beri 10 gün önde gidiyoruz ama o ara fark azalmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam 5 yada 6 güne düşmüştü. (Aylık değişim değil bu, ben baştan beri 15 te bir gidiyorum kontrole) Sonradan dinlenmeye çalıştım ve gene 10 gün farkla geldik bugüne, sadece beslenmeyle alakalı değil sanırım. Bir de vitamin kullanıyormusun? Ben halen vitamin kullanıyorum, vitamin almak bebeğe kilo aldırırmış diyeni duydum ne kadar doğrudur bilmiyorum tabii.

anladım canım, hakkımızda hayırlısı olsun :)

günde 6 ya da 7 saat uyuyorum geceleri, hala çalıştığımdan gündüz vs uyumuyorum. demir ilacı, elevit ve suda eriyen kalsiyum kullanıyorum.
benim çok yoğun geçti hep ailede nişan söz düğün etkinlik vardı, bir de taşındık o arada. yani hiç dinlenmedim. bir tek dün boştum aylar sonra...ne yapacağımızı şaşırdık eşimle resmen

:))) evet o da doğru, tuttum bu mantığı
Tut sakın bırakma sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar. Doğunca anne sütü ve ek gıda hemen toparlanır yavrum ni iznillah. Dert etmeyin.keyfini çıkarın. Sonra kilo alıp aldığınız kilolarla uğraşacaksınız bu sefer

tabi ben bilmiyorum aldırıyormu ama bi ara sabah kahvaltısında karpuz peynir,akşam yemeğinden sonra karpuz yiyordum her gün tabak tabak :)))

benim bebe de öyle 32+4'de 2400 oldu, sonra doktor beni diete soktu. sana bişey demedi mi ? şimdi nasıl kilosu...

Yok diyete falan sokmadı, gerekli mi ki? Oğlumu diyete soktum ama. Zor olsa da patates ve tahin pekmezi yasakladım kendimize sen kendin kaç kilo aldın toplamda? Ben toplam 10 kilo aldım bugüne kadar, o yüzden diyet vermemiş olabilir mi? Oğlumun şimdiki kilosunu bilemiyorum çünkü kontrolüm bu hafta.
Şimdi konuşunca baktım da ben 33+2 de gitmiştim en son kontrole. 2.550 çıkmış o gün. Sonra benim işim vardı, sonra doktorum tatile çıktı derken bu haftaya kaldı kontrolümüz..

tabi ben bilmiyorum aldırıyormu ama bi ara sabah kahvaltısında karpuz peynir,akşam yemeğinden sonra karpuz yiyordum her gün tabak tabak :)))

karpuza yatılıya giderim resmen tüm gün sadece karpuzla beslenebilirim ki öyle bir dönemim olmuştur tabak tabak yiyorum valla izne çıkınca naparım bilmem 10 kilo karpuz 1 günde biter heralde DD

valla bu gidişle öle olcak gibi, son ayda kilo alıp çatlıcam :))

Allah yardımcın olsun canım ya. İzne ne zaman ayrılacaksın?

karpuza yatılıya giderim resmen tüm gün sadece karpuzla beslenebilirim ki öyle bir dönemim olmuştur tabak tabak yiyorum valla izne çıkınca naparım bilmem 10 kilo karpuz 1 günde biter heralde DD

SUHAN karpuz çekti canım yaa, aşermeler bu ayda da devam ediyodu di mii :)))

soğuk soğuk dımı...bayramdan beri çok yemedim ama

soğuk soğuk dımı...bayramdan beri çok yemedim ama

ohhhhhhhh mis gibi soğuk soğuk bende bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum açıkçası. çokda irdelemedim bebeğin kilo almasını sağlayan şeyleri. birazda bünye meselesi. hep sağlıklı olsun kilosu mühim değil az da olsa inşallah sütüm olur toparlar dedim halada öyle düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…