O zamanlar dikkat ediyordum canım hergün yumurta yoğurt süt ama son zamanlarda günde 2 öğün desem yeri var bakalım sıcak stres sıkıntı yüzünden inşallah Bebişim etkilenmez haftaya bakıcaz kg ya inş tüm bebeişlerimiz sağlıkla gelirben beslendim de noldu kisenin iyi canım, iyi çıkar merak etme
ben 13 kilo aldım ama diyet konusunu benim kilomu ölçmeden söyledi. yaşıtlarının önüne geçmiş biraz dedi şeker karbonhidrat yok diye ekledi. asistanı çok mu meyve yediniz ondan kaynaklanabilir dedi, böyle giderse 4 ü geçersin ki bu senin açısından doğumda sıkıntı olur dedi. 1 haftadır ne tatlı ne ekmek sadece protein ve sebze ile besleniyorum. benim kontroller 2 haftada 1 e düştü şimdi haftaya gideceğim tekrar merakla bekliyorumYok diyete falan sokmadı, gerekli mi ki?Oğlumu diyete soktum ama. Zor olsa da patates ve tahin pekmezi yasakladım kendimize sen kendin kaç kilo aldın toplamda? Ben toplam 10 kilo aldım bugüne kadar, o yüzden diyet vermemiş olabilir mi? Oğlumun şimdiki kilosunu bilemiyorum çünkü kontrolüm bu hafta.
Şimdi konuşunca baktım da ben 33+2 de gitmiştim en son kontrole. 2.550 çıkmış o gün. Sonra benim işim vardı, sonra doktorum tatile çıktı derken bu haftaya kaldı kontrolümüz..
bende aynı kafadayımohhhhhhhh mis gibi soğuk soğukbende bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum açıkçası. çokda irdelemedim bebeğin kilo almasını sağlayan şeyleri. birazda bünye meselesi. hep sağlıklı olsun kilosu mühim değil az da olsa inşallah sütüm olur toparlar dedim halada öyle düşünüyorum :)
Kızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu
Kızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu
Canım yazıstık arrayıp belkı musaıt olamaz agrısı vardır dıye aramadım musait oldugunda yazar dıye dusundum iyi cok sukur mutlu bebekde bende cok iyiyiz dedi hemen sıze haber vermek ıstedım herkes cok merakda cunku bılıyorumohhh beee..belmanın sesi nasıldı..mutlumu
İnş canıö bu arada belma en fazla 1800 dogar diyordu bak kızımız herkesı sasırttı kılosuda iyi dogdu cok sukurçoooooooooooooooook teşekkürler arkadaşım çok sevindik güzel habere. maşallah prensesimize :))) inşallah eymen gibi oda bi kaç güne annesine kavuşur :)
Canım yazıstık arrayıp belkı musaıt olamaz agrısı vardır dıye aramadım musait oldugunda yazar dıye dusundum iyi cok sukur mutlu bebekde bende cok iyiyiz dedi hemen sıze haber vermek ıstedım herkes cok merakda cunku bılıyorum
çok tşk ederiz özgecim..vallaha sabahtan beri içim bi tuhaf...aklımız hep onda naptı diye..çok şükür çok güzel haber verdin bizeeCanım yazıstık arrayıp belkı musaıt olamaz agrısı vardır dıye aramadım musait oldugunda yazar dıye dusundum iyi cok sukur mutlu bebekde bende cok iyiyiz dedi hemen sıze haber vermek ıstedım herkes cok merakda cunku bılıyorum
İnş canıö bu arada belma en fazla 1800 dogar diyordu bak kızımız herkesı sasırttı kılosuda iyi dogdu cok sukur
Tabi bu arada bende 19 kilo aldım :)Sağlıkla kucağına al inş.canım.Ben geçen ay pek dikkat etmedim yediklerime beklediğimden az almış benimki.doktor haftasına göre iyi dese de biraz önde çıksın istiyor insan annelik iştebu ay kilo almayı göze alarak tıkıncam biraz bakalım ise yarayacak mı
Ohh cok aukur sabahtan beri hep aklimda.bende aynı kafadayım
ösgenin canımkılzar ya, Deniz Uygar kimin bebeğiydi? yastığını çok beğenmiştim de birşey soracaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?