2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben beslendim de noldu ki senin iyi canım, iyi çıkar merak etme
O zamanlar dikkat ediyordum canım hergün yumurta yoğurt süt ama son zamanlarda günde 2 öğün desem yeri var bakalım sıcak stres sıkıntı yüzünden inşallah Bebişim etkilenmez haftaya bakıcaz kg ya inş tüm bebeişlerimiz sağlıkla gelir

ben 13 kilo aldım ama diyet konusunu benim kilomu ölçmeden söyledi. yaşıtlarının önüne geçmiş biraz dedi şeker karbonhidrat yok diye ekledi. asistanı çok mu meyve yediniz ondan kaynaklanabilir dedi, böyle giderse 4 ü geçersin ki bu senin açısından doğumda sıkıntı olur dedi. 1 haftadır ne tatlı ne ekmek sadece protein ve sebze ile besleniyorum. benim kontroller 2 haftada 1 e düştü şimdi haftaya gideceğim tekrar merakla bekliyorum

belmaakca inş iyidir ,buraya anca yazar zaten yarın falan haberimiz olurda,ama sidelyaddan alırız haberlerı :)yaaaa çok doğurasım var ben kafayı sıyırdırm he :)
Budün çarşıda işim vardı onu hallettım geldım ,iç çamaşırımda avuç içinden buyuk su vardı ,yanı baya ıslanmış ,bende suyum sandım ,ya nasıl korktum ama bıyandanda saf saf guluyorum yahu 1hafta daha dursa karnımda çok rısk kalmıyormuş :)ama nbıleyım ya ,çoo merake diyorum valla

Kızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu

bende aynı kafadayım

ohhh beee..belmanın sesi nasıldı..mutlumu

oskeortmen canım senin geçen beşiğini görmüştüm..deniz temalı nevresimmi uyku setimiydi markası neydi canım.

çoooooooooooooooook teşekkürler arkadaşım çok sevindik güzel habere. maşallah prensesimize :))) inşallah eymen gibi oda bi kaç güne annesine kavuşur :)

ohhh beee..belmanın sesi nasıldı..mutlumu
Canım yazıstık arrayıp belkı musaıt olamaz agrısı vardır dıye aramadım musait oldugunda yazar dıye dusundum iyi cok sukur mutlu bebekde bende cok iyiyiz dedi hemen sıze haber vermek ıstedım herkes cok merakda cunku bılıyorum

Allah razı olsun, düşünüp haber verdiğin için çoooooook teşekkürler

çok tşk ederiz özgecim..vallaha sabahtan beri içim bi tuhaf...aklımız hep onda naptı diye..çok şükür çok güzel haber verdin bizee

İnş canıö bu arada belma en fazla 1800 dogar diyordu bak kızımız herkesı sasırttı kılosuda iyi dogdu cok sukur

evet canım zaten hep iyi olacağına inanıyordum hep en kötü ihitmal üzerinden değerlendirdi ama çok şükür prenses yanılttı annesini :)))

Tabi bu arada bende 19 kilo aldım :)

kılzar ya, Deniz Uygar kimin bebeğiydi? yastığını çok beğenmiştim de birşey soracaktım..

ay çok şükür rabbim hepimizin güzel haberlerini almak nasip etsin böyle
2100gr doğmuş maş rabbim dualarımızı kabul etti evet 18oo anca doğar diyordu dru ama kızımız minik prensesimiz hepimizi şaşırttı demek inş. biran önce toparlar anneciğinin kollarına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…