oskeortmen dimi?ösgenin canım
Hiç bilmiyorum canım evde birkaç deneme yaptık ama uzun süreli kullanmak gerekiyor sanırım anlamak için.bizde bir de bu kol altına konulandan var ikisini birlikte kullanırız garanti olur demiştik.Bebekler bazen kulaktan ölçtürmüyomus huysuzlanıp.yada uykudan uyanıyormuş falan o yüzden temazsız tercih ettik.Peki canım ortam ısısından etkileniyor mu acaba...
Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorumun izne ayrılıcağını öğrendim 17sinde ve 1 eylülde dönücek. Başka bir doktor bakıcak eğer doğum olursa. Normalde 4 eylül 40. Hafta ama 37 haftalık olmama rağmen kızım 3.600 51 cm ve 39 haftalık gibi iri. Sanki 40ı beklemicek erken glcek gibi hissediyorum ve tabi doktorumuz tatilde olcak çok panik oldum ve kaygılıyım
Hımm sağlık olsun ben de 10-11 arası gidip geliyorumTabi bu arada bende 19 kilo aldım :)
Kızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
cnm çok şükür düzene girdik ev haklı olarakLarimar canım normal düzene girmenize çok sevindim canım aman emsin uyusun kuzucuk; gazlar da uzak olsun Eymen den :) evde nasıl giydiriyorsun canım bizim hastane çıkışları uzun kollu ya kalın gelmez mi diye bilemedim; canım bi de bizim hastanenin yenidoğanın da yer mi yoktu Eymeni küvez için başka yere sevkettiler; nereye gönderdiler bende merak ediyorum canım, küveze ek Ücret alıyorlar mı
cnm çok şükür düzene girdik ev haklı olarakbizim hastanede yeni doğan bakımı var ama yeni doğan yoğun bakımı yok.. zaten her hastanede olmuyor o anlaşmalı olduğu hastane seçenekleri var bizi özel haliç hastanesine sevk ettiler ordan ambulans gelip aldı bebeği herhangi bir ücret ödemedik çünkü balatta doğum paketinin içinde hepsi dahilmiş bende bilmiyordum öyle olduğunu anlaşmalı olmadan o hastanede yatsa günlüğü 280 tl ymiş ama balattan sevk olduğu için hiç para ödemedik çok şükür ve çok temiz bakıldı o hastanede hergün yıkamışlar içerside çok sterildi zaten.. yani korkma aksi bi durum olsa anlaşman dahilinde oluyor ek ücret yok ve tertemiz bakılıyor ilgili alakalı davranıyorlar..
maş kuzuma çok güzel kilosu gerçi 3 aşağı 5 yukarı bu kilolar ama :)Kızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
Canim benimde ayni seninki.gb.20sinde kontrolum var. Acaba benim doktordami tarih verir ayy cok heyecanlandimm.. Ben normal dog.istiyodum ama olmucak sanirim bu gidisle,senin dogum seklindemi sezeryan cnmKızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
Genel anestezi mi verdiler ? İnşallah bir sıkıntı yoktur bugün aklım hiç yerinde değil düşünmekten
Maşallah darısı bize canım.Allah analı babalı büyütsün paşanıcnm çok şükür düzene girdik ev haklı olarakbizim hastanede yeni doğan bakımı var ama yeni doğan yoğun bakımı yok.. zaten her hastanede olmuyor o anlaşmalı olduğu hastane seçenekleri var bizi özel haliç hastanesine sevk ettiler ordan ambulans gelip aldı bebeği herhangi bir ücret ödemedik çünkü balatta doğum paketinin içinde hepsi dahilmiş bende bilmiyordum öyle olduğunu anlaşmalı olmadan o hastanede yatsa günlüğü 280 tl ymiş ama balattan sevk olduğu için hiç para ödemedik çok şükür ve çok temiz bakıldı o hastanede hergün yıkamışlar içerside çok sterildi zaten.. yani korkma aksi bi durum olsa anlaşman dahilinde oluyor ek ücret yok ve tertemiz bakılıyor ilgili alakalı davranıyorlar..
bebekler atak yaptı, bir ben önden gidiyorum derken.. hadi hayırlısı olsun canım...Kızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
Sezeryan olcak canım benim isteğe bağlı ama zaten istemesemde sezeryan olurmuş yada 40 a kadar beklemezmis çünkü haftada 250 300 gr aliyolar e 4 hafta sonra 1500 gr almış olur 5 kiloya yakın olur dedi Dr herseyin hayırlısıCanim benimde ayni seninki.gb.20sinde kontrolum var. Acaba benim doktordami tarih verir ayy cok heyecanlandimm.. Ben normal dog.istiyodum ama olmucak sanirim bu gidisle,senin dogum seklindemi sezeryan cnm
Canim herseyin hayirlisi üzme kendini lutfen.. Tamam normal dogum guzel ama bizim icin hangisi saglikliysa hayirli ise onun icin duamizi edelim..Bende cmtesi gunu cati muanesi oldum normal kilodaki bebegi dogurabilirsin ddi. Ama iri bebeklerde sıkınti olabilir diyede ekledi..10gun sonra gel tekrar bakalim bebek kilo almazsa iyi ddi., Bence kilo alir bebis haftada250 gr aliyolarmis. 38.haftada 3800 felan oluyo ..Bana sezer olucam gb geliyoo..Slm kızlar cnm sıkkın ;( Dr a gittim hemde iki farklı Dr a.emin olmak için.kndi Dr um sezeryan a gün vermişti 21 ine.ben epidural normal denemek istyrum.buyuzden iki farkı hastt deki Dr a gittim . Dr lardan biri çatı muayenesi yaptıve ccatimin dar olduğunu 3500 u geçerse bebrk doguramayacagimi,bebegin sıkışacgni söyledi.hiç beklemyrdm böyle bisey.10 gün sonra gel be eğin kilosuna bakalm dedi tekrar.ayrıcabi dDr 3300 bi Dr 3200 dedi.hangisine guvencm ben yaa.neye inancm .bu haftada çatı muayenesi olan varmi.şimdiden bilinir mi ki dar olup olmadığı??? Kafamda deli sorularrr
Canim ben aldim kulakdan olcer aldim temassiz ortamin isisi etkiliyomusKızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?