- 8 Mart 2015
- 100
- 77
- 98
Ya aynı hastane 3 doktor var hemşiresi dedi yani doktor yönlendirmiş. Araştırdım doktorlar iyi medistate gidiyorum kavacıkta ama yinede endişelendim işte. Sağol canım inşkendi mi önerdi bakacak dr.u? inşallah bekler 40'ı
Ya benim bebeğim çok iri 37 haftadayız 3.600 kilosu 51cm ama kafası 36 cm geçmezse doğurturum dedi doktor. 33cm benimki şu anda. 39 haftalık gibi yani doktorum normal doğuma teşvik ediyor zaten sen ağlasanda normal yaptırırım dedi 36 cm kafa yapısını geçmezse. Sen de neye göre öyle sezeryan demişki. Bana çarı doğuma geldiğinde son hafta bakarım şimdi çok anlaşılmaz dediSlm kızlar cnm sıkkın ;( Dr a gittim hemde iki farklı Dr a.emin olmak için.kndi Dr um sezeryan a gün vermişti 21 ine.ben epidural normal denemek istyrum.buyuzden iki farkı hastt deki Dr a gittim . Dr lardan biri çatı muayenesi yaptıve ccatimin dar olduğunu 3500 u geçerse bebrk doguramayacagimi,bebegin sıkışacgni söyledi.hiç beklemyrdm böyle bisey.10 gün sonra gel be eğin kilosuna bakalm dedi tekrar.ayrıcabi dDr 3300 bi Dr 3200 dedi.hangisine guvencm ben yaa.neye inancm .bu haftada çatı muayenesi olan varmi.şimdiden bilinir mi ki dar olup olmadığı??? Kafamda deli sorularrr
ben weewell alından aldım canımKızlar Braun ateş ölçer alan var mi kulaktan olanı mi yoksa alından temassız olceni mi aldınız...
benim ki de iri maşallah ama sezeryan demedi, bana diet yaptırıyor işte. doğuma karar vermek için erken başka parametrelere de bakmak gerekiyor dedi.Ya benim bebeğim çok iri 37 haftadayız 3.600 kilosu 51cm ama kafası 36 cm geçmezse doğurturum dedi doktor. 33cm benimki şu anda. 39 haftalık gibi yani doktorum normal doğuma teşvik ediyor zaten sen ağlasanda normal yaptırırım dedi 36 cm kafa yapısını geçmezse. Sen de neye göre öyle sezeryan demişki. Bana çarı doğuma geldiğinde son hafta bakarım şimdi çok anlaşılmaz dedi
Kızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu
Cuma günü gelecekti hatta haberlestik çarşamba günü beraber kontrole gideceğiz.bugün ogleden sonra başka bir doktor randevusu vardı ne yaptı bilmiyorum ama.bluebottle canım ne yaptın sen acaba, geldin mi Türkiye'ye doktorla görüşebildin mi, her şey yolunda mı acaba
benim ki de iri maşallah ama sezeryan demedi, bana diet yaptırıyor işte. doğuma karar vermek için erken başka parametrelere de bakmak gerekiyor dedi.
çok saolasın cnm..evet canımoskeortmen
canım babyhope nevresim Takım'ı. odamızda her şey deniz temalı oldu bizim.oskeortmen canım senin geçen beşiğini görmüştüm..deniz temalı nevresimmi uyku setimiydi markası neydi canım.
benim canım.kılzar ya, Deniz Uygar kimin bebeğiydi? yastığını çok beğenmiştim de birşey soracaktım..
niye canım ya. doktor sana korkutacak bir şey söylememiş ki. rahatla artık.kızlar şimdi çıktım doktordan. Uzun uzun inceledi o bölgeyi doktor ve siğil olmadığını o bölgenin kendi dokusunun gebelik hormonlarıyla buyune yaptığını söyledi. Aynı zamanda bir haftadır mantar tedavisi görüyordum. Henüz enfeksiyon tam olarak geçmediği iin o bölgeden alacağımız örnek net sonuç vermez,şuan dedi. Haftaya tekrar gel büyüme var mı diye bakalım dedi. Eğer büyüme vs. Varsa tedbir amaçlı dna testi isteriz hpv var mı yok mu bakarız dedi. Smear testinde kanser riski olup olmadığına bakıyoruz. Şimdi hpv olup olmadığını bilmeden smear testine gerek yok dedi. Ama kafana takma ben siğilli bir,doku değil büyüyen kendi dokunu görüyorum dedi. Ama nedense ben bir oh diyemedim. İçim rahatlamadı.
cnm ya çok hoşuma gitmişti yastığınızda, polar değil mi kumaşı? bir de keçeleri neyle yapıştırdın? sağlam mı? yıkanabilir mi? ben de keçe harflerimi kesmekle meşgulüm şu anda :) bir soru daha, denizci dümenini nasıl yaptın??benim canım.
Çok şükür Allah im öyle mutlu oldum ki gözümden yaşlar akmaya başladı. Çok şükür eğer konusursaniz lütfen çok selam söyleyin bundan sonra da bir sıkıntısı kalmaz inşallahKızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu
Sağol canım. kumaşı polar. silikonla yapıştırdım. kesinlikle sökülmez ama yıkanmaz bence. ben dikilen sıkıldığım için yapıştırdım. vaktin ve sabrın varsa dikersen yıkayabilirsin. dümen Dediğin bu sanırım. beyaz poları simit gibi kesip etrafına kordonu 5 Eşit mesafede yapıştırdım üzerine de o yapıştırdığım yerlere mavi Şerit yapıştırdım. bak bu da kapı süsü fikir olsun.cnm ya çok hoşuma gitmişti yastığınızda, polar değil mi kumaşı? bir de keçeleri neyle yapıştırdın? sağlam mı? yıkanabilir mi? ben de keçe harflerimi kesmekle meşgulüm şu anda :) bir soru daha, denizci dümenini nasıl yaptın??
çok sağol! bu arada harika tasrımlar yapmışsın! kapı süsüne de bayıldım! ama sanırım zamanım ve sabrım olmayacak kapı süsü yapmaya çünkü hem kızıma hem de yeni doğacak oğluma yastık yapıyorum.. malum ablamız biraz kıskanıyo şimdiden, ben de ayırt etmedim. ikisinin ismi de 2 isimli olunca da keçeleri kesip kesip duruyorum :)Sağol canım. kumaşı polar. silikonla yapıştırdım. kesinlikle sökülmez ama yıkanmaz bence. ben dikilen sıkıldığım için yapıştırdım. vaktin ve sabrın varsa dikersen yıkayabilirsin. dümen Dediğin bu sanırım. beyaz poları simit gibi kesip etrafına kordonu 5 Eşit mesafede yapıştırdım üzerine de o yapıştırdığım yerlere mavi Şerit yapıştırdım. bak bu da kapı süsü fikir olsun.
dimi canım rahatlamam gerek artık stres yaptıkça ağrılarım arttı valla 3 gündür. Hani yüreğim oturmadı derler ya öyle işte. Neyse doktor kotu bişey söylemezse Yasin okuyacağım çocuklara şeker dağıtacağım demiştim. Eve gidince,yasini okuyayım. Yarın okul çıkışıda şeker dağıtırım. Kızım da 10 günde 200 gram almış sadece 2700 olmuş. Doktora göre normalmiş. Herkes 3000 den yukarı soyluyor benim kızım minyon olacak heralde doğumda zorlamayacak annesini :)niye canım ya. doktor sana korkutacak bir şey söylememiş ki. rahatla artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?