2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bnm çatı muayenesi yaptı ona gore söyledi haftaya tekrar yapcm dedi

belmaakca canım güzel haberlerini aldık çok mutlu oldum valla maşallah kızımıza... Hayırlısıyla evinize de geçin inşallahhh

whatsup daha mantıklı değil mi ? instagramda haberleşmek zor olmaz mı ?

Seni rüyamda gördüm bi kişi daha vardı ama alıntı yapamadm isminide unuttum bebeklerimz için kosturuyorduk :) sanırım benden önce doğum yapmıştınz siz :) gece elimden telefon düşmedigi için etkisinde kalıyorum

elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm

Eklentiler

• image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 96
beni Rüyasında gören 2. kişisin valla heralde sizlerden önce doğuracam hayır olsun canımm

elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
Yoğurt sür canım kremlere bakmadan sürme ben bi kez sürdüm kullanilmamasi gerekiyormus. Hatta elini bir geniş kaseye yoğurt doldurup içine batir

belmaakca canm gözün aydın allah uzun ömürler versin 2nizede minik bebeğini bizim içinde kokla bol bol çok mutlu oldum 2niznde iyi olmasina haber veren arkadaşlardanda allah razi olsun

belmaakca cok sevindim doğum haberleri gelmeye başladıkça daha cok heyecanlanıyor insan. bir de örtmen arkadaşlar.. bugün aradım okulu 37. hafta raporuyla beraber getirin 32. hafta raporunu doğum sonrasına aktarırız dedi müdür yardımcım.doğum sonrası 13 hafta izni işleriz dedi inş mem sıkıntı cıkarmaz

çook geçmiş olsun cnm... dr una sormadan ilaç kullanma, baya bi zmn önce bi ark da göbişini yakmıştı, kimdi acaba o fikir verebilir.. yine de en iisi dr unu ara sor bence..

Hayırlısıyla gelmiştir inşallah!! 4000 üstü sıkıntı oluyor genelde galiba

Ayışığı canım ortamdan etkilenir mi hiç bilmiyorum; yani kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama biz ilk oğluma alırken Braun nun yoktu alından ölçeni chicco nun vardı ama dediğim gibi Dr lar kulaktan ölçen kullanınca içime sindi ama belki de o da çok kullanışlıdır tam bi fikrim yok canım o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…