bnm çatı muayenesi yaptı ona gore söyledi haftaya tekrar yapcm dediYa benim bebeğim çok iri 37 haftadayız 3.600 kilosu 51cm ama kafası 36 cm geçmezse doğurturum dedi doktor. 33cm benimki şu anda. 39 haftalık gibi yani doktorum normal doğuma teşvik ediyor zaten sen ağlasanda normal yaptırırım dedi 36 cm kafa yapısını geçmezse. Sen de neye göre öyle sezeryan demişki. Bana çarı doğuma geldiğinde son hafta bakarım şimdi çok anlaşılmaz dedi
whatsup daha mantıklı değil mi ? instagramda haberleşmek zor olmaz mı ?
Canım hiç mi hareket etmedi, oyleyse git doktora benceKizlar aksam karnimi Mutfak dolabinin kenarina carptim. Canim cok acidi o zamandan beride oglum hareket etmiyor. Endiselenmeliyim? Gitsemmi doktora bilemedim.
evet cnm normal oldu..katticim hayırlı olsun, güle güle büyüt bebeğini, mutluluğunuz daim olsun.. normal doğum yaptın di mi? okuyamıyorum bazen
beni Rüyasında gören 2. kişisin valla heralde sizlerden önce doğuracamSeni rüyamda gördüm bi kişi daha vardı ama alıntı yapamadm isminide unuttum bebeklerimz için kosturuyorduk :) sanırım benden önce doğum yapmıştınz siz :) gece elimden telefon düşmedigi için etkisinde kalıyorum
canım kantaron Yağı bul hemen. anında çözüm. tecrübeyle sabit.elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
Yoğurt sür canım kremlere bakmadan sürme ben bi kez sürdüm kullanilmamasi gerekiyormus. Hatta elini bir geniş kaseye yoğurt doldurup içine batirelimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
Silverdin sure ilirsin bitkisel olarakta kantaron oneririmelimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
çook geçmiş olsun cnm... dr una sormadan ilaç kullanma, baya bi zmn önce bi ark da göbişini yakmıştı, kimdi acaba o fikir verebilir.. yine de en iisi dr unu ara sor bence..elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
Hayırlısıyla gelmiştir inşallah!! 4000 üstü sıkıntı oluyor genelde galibaCuma günü gelecekti hatta haberlestik çarşamba günü beraber kontrole gideceğiz.bugün ogleden sonra başka bir doktor randevusu vardı ne yaptı bilmiyorum ama.
Birde arkadaşım 3900 gr doğdu bebeği normal dogumla. 3900 de iri olmuyor mu
Ayışığı canım ortamdan etkilenir mi hiç bilmiyorum; yani kullanmadığım için yorum yapamıyorum ama biz ilk oğluma alırken Braun nun yoktu alından ölçeni chicco nun vardı ama dediğim gibi Dr lar kulaktan ölçen kullanınca içime sindi ama belki de o da çok kullanışlıdır tam bi fikrim yok canım o konudaEvet canım ateş isi sıkıntılı durum ne bileyim en son çıkan temassız olunca insan onu almak istiyor ama neticede kulaktan kullanıp memnun kalan çok temassizla ilgili çok yorum okumadım...esime de bu malzemeleri satan yerde biri temassizin ortamdan etkilendiğini söylemiş sanırım riske atmayıp kulaktan almak canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?