2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Anladım canım temiz pak olmasına çok sevindim; çok şükür herşey yolunda gitmiş, darısı hepimizin başına inş; sen de evde Eymen uyudukça uyumaya çalış canım bol bol dinlen; çok sevgiler ...

elimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun canım ben de anestol ve bephantene karıştırılarak sürülüyor onu biliyorum canım; eczaneye de sor istersen Yanık için ampul ya da kapsül gibi bişeyden bahsetmişti kuzenim çok iyi gelmiş ama adını bilmiyorum

Maşallah çok daha iyi olur ikiside inşallah

evet cnm normal oldu..
Katticim doğum mu yaptın sen hayırlı olsun gule gule buyut bebeğini :) bi problem yok dimi iyisiniz ikinizde
Başka doğum yapanlarda var sanırım çok geride kalmış sayfalar goremedim kim olduklarını herkes iyidir umarım bebişleriyle birlikte

Kızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
hayırlısıyla sağlıklı gelsinde bebiş ayyy heyecan bastı bana iyice.bende 35. haftaya girdim .daha haftaya kontrol bebekde anlamadığım hareketler içerisinde .

kızlar iyi aksamlar nasılsınız bugun çok berbat birgün gecirdim tum gece hıc uyumadım don don bebekte buyudu harektlerimde ksıtlı bır sıcak basıyor soguk soguk terledim yaklasık 1 saat uyudum ve sabah işe gittim daha yeni ayagımı uzattım oturdum gozlerim yanıyor ama hıc uykum yok ! boyle bırsey yasayan varmı?

Kızlar bebeğim hala ters ve karnmın üstünde sert bişey var bebeğim in ne tarafı bilmiyorum.döndüğünü nasıl anlayablrm randevum 7sinde

kızlar çok tşk ederim, anestol biraz daha iyi yaptı elimi. akşam yemeğini de sağolsun eşim şimdi daha yeni geldi yapıyor. belmaya gidecektim bu akşam kaldı böyle olunca bu arada whatsapp işine çok sevindim. ben de numaramı yolladım inş grupta görüşürüz canlar

Karnim cok sert anlayamiyorum sanirim yarin gitmeliyim insallah birsey olmamistir oglusuma.
geçenlerde markette üst raftan ketçap düştü karnıma geldi ama çok şükür bi şey olmadı. bi şey olmamıştır canım. kendini gerdikçe daha kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…