Anladım canım temiz pak olmasına çok sevindim; çok şükür herşey yolunda gitmiş, darısı hepimizin başına inş; sen de evde Eymen uyudukça uyumaya çalış canım bol bol dinlen; çok sevgiler ...cnm çok şükür düzene girdik ev haklı olarakbizim hastanede yeni doğan bakımı var ama yeni doğan yoğun bakımı yok.. zaten her hastanede olmuyor o anlaşmalı olduğu hastane seçenekleri var bizi özel haliç hastanesine sevk ettiler ordan ambulans gelip aldı bebeği herhangi bir ücret ödemedik çünkü balatta doğum paketinin içinde hepsi dahilmiş bende bilmiyordum öyle olduğunu anlaşmalı olmadan o hastanede yatsa günlüğü 280 tl ymiş ama balattan sevk olduğu için hiç para ödemedik çok şükür ve çok temiz bakıldı o hastanede hergün yıkamışlar içerside çok sterildi zaten.. yani korkma aksi bi durum olsa anlaşman dahilinde oluyor ek ücret yok ve tertemiz bakılıyor ilgili alakalı davranıyorlar..
Canım ben gecen seni gördüm 3 yanibeni Rüyasında gören 2. kişisin valla heralde sizlerden önce doğuracamhayır olsun canımm
Çok geçmiş olsun canım ben de anestol ve bephantene karıştırılarak sürülüyor onu biliyorum canım; eczaneye de sor istersen Yanık için ampul ya da kapsül gibi bişeyden bahsetmişti kuzenim çok iyi gelmiş ama adını bilmiyorumelimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
hadi yaaCanım ben gecen seni gördüm 3 yani
Aslında etiketleyip yazmıştım canım bir yerde kavga oluyordu biz de ortamdaydik bakıyorduk...kalktığımda hayra yormustum...hadi yaasen nasıl gördün canım
gözden kaçmış demek ki canım kusura bakma. hayır olsun bakalımAslında etiketleyip yazmıştım canım bir yerde kavga oluyordu biz de ortamdaydik bakıyorduk...kalktığımda hayra yormustum...
Canim gecmis olsun dis macunu sur elinde kurusun kalsin sakinlesdiricek yanma hissini goturcekkelimi fena yaktım kızlar. buz koydum anestol sürdüm fayda etmedi. var mı önerisi olan çok kötüyüm
burdaki yazılanlardan hepimiz etkileniyoruz canım çok alıştık birbirimize rüyalar görmemiz normal yani:)gözden kaçmış demek ki canım kusura bakma. hayır olsun bakalım
Ya aynı hastane 3 doktor var hemşiresi dedi yani doktor yönlendirmiş. Araştırdım doktorlar iyi medistate gidiyorum kavacıkta ama yinede endişelendim işte. Sağol canım inş
Maşallah çok daha iyi olur ikiside inşallahKızlar cok sükür bin sükür belma dogum yaptı kızımız 2100 grm dogdu belma da o da cok iyi bebekde solunum sıkıntısı olabılırmıs hızlı nefes alıp veriyırmus sadece küveze konabılırmıs belmayla konustm öyle mutluyum kı bunca hamılenın duaları kabul oldu Rabbım gercekten ol dedı ve oldu
Katticim doğum mu yaptın sen hayırlı olsun gule gule buyut bebeğini :) bi problem yok dimi iyisiniz ikinizdeevet cnm normal oldu..
Karnim cok sert anlayamiyorum sanirim yarin gitmeliyim insallah birsey olmamistir oglusuma.Canım hiç mi hareket etmedi, oyleyse git doktora bence
hayırlısıyla sağlıklı gelsinde bebiş ayyy heyecan bastı bana iyice.bende 35. haftaya girdim .daha haftaya kontrol bebekde anlamadığım hareketler içerisinde .Kızlar Dr dan geldim bebisim 35+4 3300 gr 49 cm olmuş ult 37 +1 çıkıyo bu yüzden 24 ağustosta alıncak kısmet olursa insallah çok heyecanlandim
İnşallah canım ihmal etmeKarnim cok sert anlayamiyorum sanirim yarin gitmeliyim insallah birsey olmamistir oglusuma.
geçenlerde markette üst raftan ketçap düştü karnıma geldi ama çok şükür bi şey olmadı. bi şey olmamıştır canım. kendini gerdikçe daha kötü olur.Karnim cok sert anlayamiyorum sanirim yarin gitmeliyim insallah birsey olmamistir oglusuma.
benimki de az hıçkırmaya başladı. bi de artık hiç uyumuyor. çok aşırı hareketli sürekli içimi deşiyorKızlar bide bebeğim çok hıçkırıyo su mu yutuyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?