Benimde azaldı baya ya yemeklerden sonra çok aktif sanırım çoğunluk uyuyor.benimki de az hıçkırmaya başladı. bi de artık hiç uyumuyor. çok aşırı hareketli sürekli içimi deşiyor
Kızlar portbebe konusu konuşulmadi sanırım taşıma amaçlı bisey almayı düşünüyorum ama karar veremedik eşimle bu portbebeler var bide anakucagi diye gecenler var hangisi kullansli acaba bu akşam netten sipariş vermek istiyorum.
Canım bence anakucağı daha kullanıslı, portbebe bana pek güven vermiyor, sonucta askıları var ve genelde canta gibi o askılardan tasınıyor, bi de anakucağı daha uzun süre kullanılabiliyor sanırım, ben anakucağı aldım o yüzden
Ya drlar sezeryan yapcaklar diye daha ne taklalar atcaklar.. Cnm dogum anina kdr bilemezler, bebek cikamadi diyelim ki cikar, o zaman sezeryan. Millet 4.5 5 kg doguruyor minicik kadinlar.Slm kızlar cnm sıkkın ;( Dr a gittim hemde iki farklı Dr a.emin olmak için.kndi Dr um sezeryan a gün vermişti 21 ine.ben epidural normal denemek istyrum.buyuzden iki farkı hastt deki Dr a gittim . Dr lardan biri çatı muayenesi yaptıve ccatimin dar olduğunu 3500 u geçerse bebrk doguramayacagimi,bebegin sıkışacgni söyledi.hiç beklemyrdm böyle bisey.10 gün sonra gel be eğin kilosuna bakalm dedi tekrar.ayrıcabi dDr 3300 bi Dr 3200 dedi.hangisine guvencm ben yaa.neye inancm .bu haftada çatı muayenesi olan varmi.şimdiden bilinir mi ki dar olup olmadığı??? Kafamda deli sorularrr
Canim eger arabaniz vars mutlaka oto koltugu tarzina olan ana kucaklarindan alin. Bana port bebe pek guvenilir gelmiyor arabada tasima icin. Yeni dogan da olsa o kemer takilmali bence :)Kızlar portbebe konusu konuşulmadi sanırım taşıma amaçlı bisey almayı düşünüyorum ama karar veremedik eşimle bu portbebeler var bide anakucagi diye gecenler var hangisi kullansli acaba bu akşam netten sipariş vermek istiyorum.
port bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur benceKızlar portbebe konusu konuşulmadi sanırım taşıma amaçlı bisey almayı düşünüyorum ama karar veremedik eşimle bu portbebeler var bide anakucagi diye gecenler var hangisi kullansli acaba bu akşam netten sipariş vermek istiyorum.
Aa ben yeni doğan pedi bilmiyorum bende güzelce silip Battaniye koymayı düşünüyodum içine o nedir nerden alınır canımport bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur benceyalnız ana kucağının yenidoğan pedi olmasına dikkat edin
Aa ben yeni doğan pedi bilmiyorum bende güzelce silip Battaniye koymayı düşünüyodum içine o nedir nerden alınır canımport bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur benceyalnız ana kucağının yenidoğan pedi olmasına dikkat edin
Allah analı babalı büyütsün yavrunu inş. dularımız seninle cnm.Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Gözüm aydın arkadaşımKizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
:)Bilemedim :/ aman neyse ben de yaziyorum numarami :)
Ben aldım cnm. Tam 38 haftalik oluyor.8eylulGünaydın kızlar Aranızda sezeryan günü alan var mı genelde kaÇıncı haftaya gün veriliyor
hayırlı olsun canımKizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
C
Canim eger arabaniz vars mutlaka oto koltugu tarzina olan ana kucaklarindan alin. Bana port bebe pek guvenilir gelmiyor arabada tasima icin. Yeni dogan da olsa o kemer takilmali bence :)
port bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur benceyalnız ana kucağının yenidoğan pedi olmasına dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?