2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
@kattina cım cokk sevindim bebişinle evde olmanıza, rabbim sağlıklı uzun huzur dolu bit ömür nasip etsin hepinize..

belmaakca canım hayırlı haberlerini aldık, insallah daha da iyi olacaksınız minik prensesinle beraber

ayisigi3434 canım sen miydin ates ölcer soran emin olamadım ama seni etiketledim, ben de kulaktan ölcer aldım, bi yakınım yeni doğan yoğun bakım hemsiresi, ona sordum, o da alından temazsızdansa kulaktan daha doğru oluyor dedi, ona güvenerek kulaktan ölcer aldım, bi de öyle cok paralar vermenize de gerek yok dedi, ben alırken e bebekte indirim vardı, emin deilim ama 70 tlye sanırım weewell aldım.

C cubuk kraker cim yalancı sancıları sormussun, benim de cuma günündrn beri adet sancısına benzer sancılarım vardı, bugünkü muayenemde dr um onların yalancı sancılar olduğunu söyledi, gercek doğum sancıları siddeti artarak devam eder dedi, yalancı sancı ise ağrının siddeti artmadan devam eder dedi, umarım fikir vermiştir yazdıklarım.

Kızlar portbebe konusu konuşulmadi sanırım taşıma amaçlı bisey almayı düşünüyorum ama karar veremedik eşimle bu portbebeler var bide anakucagi diye gecenler var hangisi kullansli acaba bu akşam netten sipariş vermek istiyorum.

Arkadaşlar selam ,

Ani bir kararla erkenden İstanbul a geldik, doğuma kadar buradayım inş ve hiç alışverişe başlamadığım için bugün Viaporta gittim. Joker outlet fiyatları cok uygun oluyor, belki sizinde eksikleriniz olabilir diye fırsat ürünlerinin fotolarını çektim . İstanbul da yaşayanların dikkatine

Eklentiler

• image.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 96
  • image.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    66,3 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 99
  • image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 101
  • image.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 97
  • image.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 96

Canım bence anakucağı daha kullanıslı, portbebe bana pek güven vermiyor, sonucta askıları var ve genelde canta gibi o askılardan tasınıyor, bi de anakucağı daha uzun süre kullanılabiliyor sanırım, ben anakucağı aldım o yüzden

Bugün mağazada baktık biraz ağır geldi bana bebekte içindeyken taşımakta zorlanrmiyiz diye düşündük açıkçası portbebede baktık cok ozensiz yapılmışti ama taşıma için başka birşey yokmuş

Ya drlar sezeryan yapcaklar diye daha ne taklalar atcaklar.. Cnm dogum anina kdr bilemezler, bebek cikamadi diyelim ki cikar, o zaman sezeryan. Millet 4.5 5 kg doguruyor minicik kadinlar.

C
Canim eger arabaniz vars mutlaka oto koltugu tarzina olan ana kucaklarindan alin. Bana port bebe pek guvenilir gelmiyor arabada tasima icin. Yeni dogan da olsa o kemer takilmali bence :)

port bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur bence yalnız ana kucağının yenidoğan pedi olmasına dikkat edin

Kizlar bugun muanem vardi 33+3 ama bebegime bakilirsa yani muanede 35+3 cikti mansallah iki hafta onde.ben bu ay hic kilo almamisim.gecen ay terstti oglum simdi donmus normal dogum pozisyonuna gelmis bebisimin kilosu 2700 boyu 45 cm .kesin dogum tarihi vermedi bana haftaya tekrar gidicekmisin nst yapilcakmis sanirim ozaman belli olur.bende durumlar boyle cok sukur

port bebe pek kullanışlı olmuyoor, araba koltuğu olarak da kullanabileceğin bi ana kucağı çok dha faydalı olur bence yalnız ana kucağının yenidoğan pedi olmasına dikkat edin
Aa ben yeni doğan pedi bilmiyorum bende güzelce silip Battaniye koymayı düşünüyodum içine o nedir nerden alınır canım

Aa ben yeni doğan pedi bilmiyorum bende güzelce silip Battaniye koymayı düşünüyodum içine o nedir nerden alınır canım

C

Canim eger arabaniz vars mutlaka oto koltugu tarzina olan ana kucaklarindan alin. Bana port bebe pek guvenilir gelmiyor arabada tasima icin. Yeni dogan da olsa o kemer takilmali bence :)

Arabamız yok araç kullanmiyoruz genelde hastane alışveriş merkezi sağlık ocağı hepsi 10 dk mesafede oto koltuğu hazır aslnda ablam kendi arabasına almış genelde lazm olunca onu kullanrz ama uzun mesafeye pek gitmiyoruz. Elde taşımak için lazm aslnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…