Hayirli olsun inşallah bir an önce toparlar ve çıkar kilosu iyi neden kuvezdeKizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Sağ ol canım ben de kulaktan ölçer almaya karar verdim...@kattina cım cokk sevindim bebişinle evde olmanıza, rabbim sağlıklı uzun huzur dolu bit ömür nasip etsin hepinize..
@belmaakca canım hayırlı haberlerini aldık, insallah daha da iyi olacaksınız minik prensesinle beraber
ayisigi3434 canım sen miydin ates ölcer soran emin olamadım ama seni etiketledim, ben de kulaktan ölcer aldım, bi yakınım yeni doğan yoğun bakım hemsiresi, ona sordum, o da alından temazsızdansa kulaktan daha doğru oluyor dedi, ona güvenerek kulaktan ölcer aldım, bi de öyle cok paralar vermenize de gerek yok dedi, ben alırken e bebekte indirim vardı, emin deilim ama 70 tlye sanırım weewell aldım.
C cubuk kraker cim yalancı sancıları sormussun, benim de cuma günündrn beri adet sancısına benzer sancılarım vardı, bugünkü muayenemde dr um onların yalancı sancılar olduğunu söyledi, gercek doğum sancıları siddeti artarak devam eder dedi, yalancı sancı ise ağrının siddeti artmadan devam eder dedi, umarım fikir vermiştir yazdıklarım.
teşekkür ederim yorumun için.1 hafta sonra ilk defa nst yapılacak.orda böyle olursa fikir edinmiş olurum ama şimdi korktum işte çok olunca kasılma. ama dediğin gibi düzensizse yalancıdır muhtemelen@kattina cım cokk sevindim bebişinle evde olmanıza, rabbim sağlıklı uzun huzur dolu bit ömür nasip etsin hepinize..
@belmaakca canım hayırlı haberlerini aldık, insallah daha da iyi olacaksınız minik prensesinle beraber
ayisigi3434 canım sen miydin ates ölcer soran emin olamadım ama seni etiketledim, ben de kulaktan ölcer aldım, bi yakınım yeni doğan yoğun bakım hemsiresi, ona sordum, o da alından temazsızdansa kulaktan daha doğru oluyor dedi, ona güvenerek kulaktan ölcer aldım, bi de öyle cok paralar vermenize de gerek yok dedi, ben alırken e bebekte indirim vardı, emin deilim ama 70 tlye sanırım weewell aldım.
C cubuk kraker cim yalancı sancıları sormussun, benim de cuma günündrn beri adet sancısına benzer sancılarım vardı, bugünkü muayenemde dr um onların yalancı sancılar olduğunu söyledi, gercek doğum sancıları siddeti artarak devam eder dedi, yalancı sancı ise ağrının siddeti artmadan devam eder dedi, umarım fikir vermiştir yazdıklarım.
aaaa geçmiş oldun, yavruşuna bi an evvel kavuşursun inş canım..Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Aa ben yeni doğan pedi bilmiyorum bende güzelce silip Battaniye koymayı düşünüyodum içine o nedir nerden alınır canım
Şimdi netten baktım yenidoğan bel desteği ise var ama tüm ana kucağına geçirilen kılıf gibi bişey diye düşünmüştüm ondan yok işte:))genelde ana kucaklarının kendinde oluyor, yoksa da ebebekte jokerde fln yeni doğan pedi diye satılıyor tatlım
teşekkür ederim yorumun için.1 hafta sonra ilk defa nst yapılacak.orda böyle olursa fikir edinmiş olurum ama şimdi korktum işte çok olunca kasılma. ama dediğin gibi düzensizse yalancıdır muhtemelen
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi..Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
çok güzel canım eline sağlık.Kizlar cok yaratici olamasam da kendim yaptim kapi süsümüzü. Siz de görün istedim
Ben yarın sabah gidecem dr.canimkızlar kim gidecekti ya hastaneye sanki iki kişi gidecem diyordu..
Allah yardımcınız olsun! Ve de analı babalı büyütsüüüün...Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Sagol canim insallahHaklısın canım korkmakta, ben de cok korkmustum hatta kesin birkaç gün icinde doğum yapıcam die düsünüyordum ama nst de hic sancım cıkmadı, muhtemelen senin de yalancı sancıdır, dr un zaten rahatlatır seni, hayırlı haberlerle gelirsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?