2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağ ol canım ben de kulaktan ölçer almaya karar verdim...

teşekkür ederim yorumun için.1 hafta sonra ilk defa nst yapılacak.orda böyle olursa fikir edinmiş olurum ama şimdi korktum işte çok olunca kasılma. ama dediğin gibi düzensizse yalancıdır muhtemelen

Serenad01 gule gule buyutun bebisinizi. Insallah bir an once cikar kuvezden. Kilodu da iyiymus zaten masallah...hayirli uguru olsun....mutluluk ve bereket getirsin ailenize insaallah

Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
aaaa geçmiş oldun, yavruşuna bi an evvel kavuşursun inş canım.. kendi sancınla mı gittin yoksa planlı mıydı? doğum hiksyeni merakla bekliyoruz

genelde ana kucaklarının kendinde oluyor, yoksa da ebebekte jokerde fln yeni doğan pedi diye satılıyor tatlım
Şimdi netten baktım yenidoğan bel desteği ise var ama tüm ana kucağına geçirilen kılıf gibi bişey diye düşünmüştüm ondan yok işte:))

teşekkür ederim yorumun için.1 hafta sonra ilk defa nst yapılacak.orda böyle olursa fikir edinmiş olurum ama şimdi korktum işte çok olunca kasılma. ama dediğin gibi düzensizse yalancıdır muhtemelen

Haklısın canım korkmakta, ben de cok korkmustum hatta kesin birkaç gün icinde doğum yapıcam die düsünüyordum ama nst de hic sancım cıkmadı, muhtemelen senin de yalancı sancıdır, dr un zaten rahatlatır seni, hayırlı haberlerle gelirsin insallah :)

kızlar kötümü yaptım bilmiyorum ama siz böyle sütüm geldi falan diyince ben kuruntu yaptım dün kardeşim bugün kuzenim aaaa hala sarı akıntın yok mu diye şaşırınca daha bi çöktüm aynaya bakarken göğüslerimden kollarıma doğru mavi mavi damarları görünce boşa mı ki bunlar dedim sıktım sağ göğsümün ucunu bu arada kimse denemesin biraz canım yandı hafiften aktı böyle şeffaf bi sıvı çok mutlu oldum bende kötümü ettim ki ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…