2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
deneyimli anneler bişi sorcam lohusa pijamalarını beyaz almak çok mu riskli siyah harici her renk leke olunca belli edecek zaten ama hasta bezi çok belli olur diyorlar bilemedim bende gelin gibi olmak istiyorum :)

Kızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum

Çok şükür arkadaşım. İnşallah tamamen kavuşacaksın bebeğine.. Allah sağlık versin minik kızımıza.. Yerim onu ben gözlerim doldu bak :) Canım benim

Maşallah canm size dualarimiz kabul oldu ennkisa zamanda evinize geçersiniz inşallah

Şimdi netten baktım yenidoğan bel desteği ise var ama tüm ana kucağına geçirilen kılıf gibi bişey diye düşünmüştüm ondan yok işte:))

Nilcim bizim ana kucağının fotosunu atıyorum, içindeki dha açık renkli kısım yeni doğan pedi işte

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 129

Canm sıkılmamasi gerekiyor. Bidaha elleme bence benim geliyor ama kendinden ve gelip gelmemesi doğumdan sonrasını etkilemiyormus.

Yahu dogurunca bile oluk oluk akmiyomus hemen tatlim neden boyle bisey yaptin ki benim de akmiyo hic. İnternette biraz arastir bak su an bu gelen sivinin hic bir onemi yok.bu sivi gelenin cok sutu olacak falan diye de bisey yok
Neden kafanda bu kadar buyuttun ki sen bunu?dogumun olunca Allahin izniyle sutun de yavrun emdikce gelecek.bi daha yapmamani oneririm nacizane...

İyi de herkeste aynı olacak diye birşey yok ki. Kuzenin neden şaşırıyor anlamadım :) Çevredeki insanlar ne kadar çok biliyor ya valla.. Stres yapıp kafana bile takma. Kardeşimin eşi de bana dedi benden gelmişti senden niye gelmedi diye. Dedim sen sensin ben benim gelmek zorunda değil ki..

Kızlar iki gündür canımdan bezdim.
Kasintı dolayısıyla gittiğim özelde ki dr riski göze almadı safra asitleri m yüksek çıktı beni Zekai tahir é geldik onlar da test yaptı yatış verdiler cumartesi yattım.
Salı günü değerlerim yuksekmis diye apar topar doğum hazırlığı yaptırılar suni sancı verdiler öğlen den akşam à kadar açılma vs olmadı akşam 12 de kestiler sancıyi normal odada uyudum pazartesi sabah yine 8 den itibaren suni sancı başladılar akşam en son 4 cm.di acilmam.
İki gündür doğum olur diye bir şey yeme içme dediler aç ve harap sancı eşliğinde çok yiprandim ortalık asistan dr kaynıyor doğru düzgün bilgi veren yok günde 10 kere falan alttan muayene ettiler çok yiprandim sezeryan à almadılar daha vaktin var sezeryan olma diye..
Bugün akşam 8 de suni sancı yi kestiler normal odada dinleniyorum.
Yarın sabah yine sancı verecekler mis
Allah yardimci m olsun annelik duygusunu yaşamadan bexdirdiler iki gündür gerçekten canımdan bezdim. Şuan 4 cm açıklığı m var insallah devam eder
Birde hep yatırıyor lar nst ve serum takiyorlar kalkıp yürümeye vs izin verseler belki kolay olacak da hayırlısı.
Size kötü hikaye anlatmak istemezdim ama bilgi vereyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…