çok güzel olmuş! Ellerine sağlık..Kizlar cok yaratici olamasam da kendim yaptim kapi süsümüzü. Siz de görün istedim
Senin doğumun yakın ozaman bnmki çok hareketli değil artk zaten yan duruyo .benimki de az hıçkırmaya başladı. bi de artık hiç uyumuyor. çok aşırı hareketli sürekli içimi deşiyor
Çok şirin olmuş canım emeklerine sağlık :)Kizlar cok yaratici olamasam da kendim yaptim kapi süsümüzü. Siz de görün istedim
Çok şükür arkadaşım. İnşallah tamamen kavuşacaksın bebeğine.. Allah sağlık versin minik kızımıza.. Yerim onu ben gözlerim doldu bak :) Canım benimKızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
Kızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
Şimdi netten baktım yenidoğan bel desteği ise var ama tüm ana kucağına geçirilen kılıf gibi bişey diye düşünmüştüm ondan yok işte:))
demeeeeSenin doğumun yakın ozaman bnmki çok hareketli değil artk zaten yan duruyo .
kızlar kötümü yaptım bilmiyorum ama siz böyle sütüm geldi falan diyince ben kuruntu yaptım dün kardeşim bugün kuzenim aaaa hala sarı akıntın yok mu diye şaşırınca daha bi çöktüm aynaya bakarken göğüslerimden kollarıma doğru mavi mavi damarları görünce boşa mı ki bunlar dedim sıktım sağ göğsümün ucunu bu arada kimse denemesin biraz canım yandı hafiften aktı böyle şeffaf bi sıvı çok mutlu oldum bende kötümü ettim ki ????
Yinede belli olmaz canm:) bende zaman yaklaştkça sabrszlanyorum artk kız mı bebeğin?demeeeeciddi mi yaa
Yahu dogurunca bile oluk oluk akmiyomus hemen tatlim neden boyle bisey yaptin ki benim de akmiyo hic. İnternette biraz arastir bak su an bu gelen sivinin hic bir onemi yok.bu sivi gelenin cok sutu olacak falan diye de bisey yokkızlar kötümü yaptım bilmiyorum ama siz böyle sütüm geldi falan diyince ben kuruntu yaptım dün kardeşim bugün kuzenim aaaa hala sarı akıntın yok mu diye şaşırınca daha bi çöktüm aynaya bakarken göğüslerimden kollarıma doğru mavi mavi damarları görünce boşa mı ki bunlar dedim sıktım sağ göğsümün ucunu bu arada kimse denemesin biraz canım yandı hafiften aktı böyle şeffaf bi sıvı çok mutlu oldum bende kötümü ettim ki ????
İyi de herkeste aynı olacak diye birşey yok ki. Kuzenin neden şaşırıyor anlamadım :) Çevredeki insanlar ne kadar çok biliyor ya valla.. Stres yapıp kafana bile takma. Kardeşimin eşi de bana dedi benden gelmişti senden niye gelmedi diye. Dedim sen sensin ben benim gelmek zorunda değil ki..kızlar kötümü yaptım bilmiyorum ama siz böyle sütüm geldi falan diyince ben kuruntu yaptım dün kardeşim bugün kuzenim aaaa hala sarı akıntın yok mu diye şaşırınca daha bi çöktüm aynaya bakarken göğüslerimden kollarıma doğru mavi mavi damarları görünce boşa mı ki bunlar dedim sıktım sağ göğsümün ucunu bu arada kimse denemesin biraz canım yandı hafiften aktı böyle şeffaf bi sıvı çok mutlu oldum bende kötümü ettim ki ????
Var canım benimkinde de :)) kendime gülüyorum bi an nasıl panikledim :))Nilcim bizim ana kucağının fotosunu atıyorum, içindeki dha açık renkli kısım yeni doğan pedi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?