2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım geçmiş olsun tekrar inşallah yarın herşey yolunda gider ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

çok güzel haberlerle geldin kuzum inş. bundan sonrasıda çok güzel olucak kocaman öpüyorum seni ve kızını

cnm benim ya neden bu kadar eziyet ediyorlar açılman devam etmemiş sezaryene neden almıyorlar ki inş. biran önce doğum gerçekleşir rabbim yardımcın olsun inş.

Kiyamam sana ya nst yi takmak ugrasmak zor geliyo oyle yatiriyolar seni tabi kipirdama da onlar ugrasmasin.bu zekai tahirde dogum yapip iyi bisey soyleyen duyamicaz sanirim.Allah yardimcin olsun canim belki kalkip dolassan falan dogum hizlanir ama...

Geçmiş olsun canm allah kolaylik versin sağ salim al bebeğini kucağına inşallah yarına kadar doğar bebeğin suni sancı cekmene gerek kalmaz

Canım yarın da suni sancı ile dogum olmazsa büyük ihtimalle sezaryene alırlar, genelde 3.günden sonra yapıyorlar. Allah kolaylık versin: )

Hayırlısıyla gelmiştir inşallah!! 4000 üstü sıkıntı oluyor genelde galiba
Maşallah çok saglikliymis. Bir kez acil de karsilasmistik çok korkuyordu normal doğumdan onun öyle 3900 dogurdugunu duyunca bana ufak bi cesaret gelmedi değil :)

Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah

cnm benim ya neden bu kadar eziyet ediyorlar açılman devam etmemiş sezaryene neden almıyorlar ki inş. biran önce doğum gerçekleşir rabbim yardımcın olsun inş.
Devlet hast . Ya canım sezeryan hiç düşünmüyor lar normal yapabilirsin diyorlar

yabanci hayat canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. ben bu doğum politikasına karşıyım. bir insana 3 gün Sancı verilir mi ya. neyse bi şey demicem.

Bizde canimizdan biktik bu surecte bilerek gelmedik özel hast biz bakamayız deyince geldik büyük hastà hane diye belmaakca da iyiki başka hast gitmiş çünkü o kadar suni sancı ya bebeği dayanamazdı.
Benim de 2600 gr di en son bakalım yarın rabbim hayırlı doğum nasip eder inşallah

Kizlar saat 17 de spinal anestezi ile dogum yaptim bebek 2800 gr dogdu ancak kuveze aldilar dualarinizi esirgemeyin...
Gözünüz aydın Allah babalı büyütsün canım.İnşallah bian önce evinize geçersiniz.
Maşallah bebişine canım.Tez zamanda mutlu mesut çıkarsınız inş.

inşallah canım. devlet politikası işte. söyleyecek bir şey yok. ama çok sinirlendim şu an.

Canim insallah kolay dogum nasip olur.herdefa o suni sanci verdiklerinde bebek stres oluyomus onun yerine sezeryan cok daha mantikli uc gun sanci ne demek ya sonucda can var karsinda iki canli hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…