2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canim benim gozun aydin gordun mu bak butun korkularını unutturdu kucuk melek.. benim oglumda 33+2 de dogdu senib kizinla ayni kiloda ama biz kuvoze gitmedik cok sukur bugun kontrolumuz vardi 6 gunde 40 gr almis cok saglikli dedi dr amcasi o yuzden korkma eve geldiginde cok kuvvetlencek annesi

yabanci hayat
Kolaylıkla sağlıkla doğurursun inşallah cnm Allah yardımcın olsun.

Kızlar ya ben de özel -devlet ikilemindeyim şuan.Özeldeki doktorum çok iyi ama hastane ortamı olanaklarıve ddiğer çalışanları iyi değil.Devletin de olanakları ortamı daha güzel ama doğuma doktorlar girmiyormuş,özel odası tek bize
düşmeyebilir eşim rahatça gidip
gelemeyebilir falan filan.poffff yani
Neye göre karar vermeliyim sizce ???

Son düzenleme:

canımmm çok şükür... haberlerini az buçuk hastahaneden almaya çalıştık ama malum çok detaylı bilgi vermiyorlar. İnş sağ salim de çıkacaksınız. ikinizide öpüyorum

İyi olmanıza sevindim bir an önce toparlar çıkarsınız inşallah

Doğum yapanlara bol sütlü ve huzurlu günler diliyorum. Bebecikleri sağlıkla büyütün inşallah.

Bugün kontrole gittik(34 hafta 1 gün ). Aziz bebek 2300 gram olmuş. Suyumuz iyi. Kandaki demir oranımı sınırda buldu. Bu yüzden 2 günde bir hapı sabah akşam al dedi. Tsh değerim 2,5,yani normal değerde. Hapa devam ediyoruz.
Ben şimdiye kadar 12 kilo aldım. Ödem sorunum az da olsa devam ediyor. Proteine ağırlık vermem gerekiyor. Bundan sonra et tüketimine dikkat etmeliyim.
Doğum tercihlerimizi döküman olarak doktorumuza verdik. İnceleyecek ve sonraki muayenede konuşacağız üstünde. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. 2 hafta sonra doğum yapacağım hastaneyi ziyaret etmeyi planlıyoruz.
Bu hafta annemlere gidiyorum. Eksiklerimi tamamlayıp hastane çantamı hazırlamam lazım.
Zaman yaklaştıkça duygularım çok değişkenlik gösteriyor. Sık sık ağlama isteğim var. Hareketlerim çok ağırlaştı. Yine de önceki gebeliğime göre çok aktifim. Çok yoruluyorum ama küçük bir çocukla dinlenmek mümkün olmuyor. Aileler sağolsun ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
Akşamları kasılmalarım oluyor. Garip bir şekilde zevk veriyor bu kasılmalar bana :)
Sanırım bebeğime yaklaştığımı hatırlattığı için zevk duyuyorum.
Büyük bir sabırla Aziz bebeği bekliyoruz. :)

Canım Allah yardımcın olsun; inş daha fazla seni ve bebeği yıpratmadan açılman olur da doğum gerçekleşir canım; böyle ram açıklama yapmamaları da hoş değil ama bol bol dua et canım bundan sonrası kolay geçer inş

hem daha vaktin var diye sezeryan a almıyorlar, hem de suni sancıyla doğurtmaya çalışıyorlar. orası nasıl bir kurum öyle cnm aklım almadı benim ??? Allah yardımcın olsun ne diyim. Annelik cidden zor. bizi habersiz bırakma

belmaakca canm cok sewndm gozunuz aydin kizinla esinle musmustlu bi hayat sizin olsun ins:)
yabanci hayat canim seninde kasintin vardi konusmustuk demek safra cikti senin benm safra sonucum hala cikmadi bi hafta olacak bi de sozde acibademe gidiyorum iyi hastane diye gecinir bi haftada sonuclari cikaramadilar...belki benmde safra sonucum iyi cikmasssa dogum olabilir ama dr buyuk ihtimal alerji dedi brnmkine...insallah canim benm yarin saglikla cocuguna kavusursun en kolay sekilde nasil olucaksa oyle olsun dualarimiz seninle tatlim...

Gözün aydin canim rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alip eve çıkmayı nasip etsinn

bizimoykumuz2701 canım ben bugün okula gittim maalesef milli eğitime rağmen izinler aktarilmiyor üzüldüm: (
Ya ben artık bıktım bu izin konusu geçince aglamaktan uykularım kaçıyor sırf bu yüzden içime sinmeyen köhne bir hastanede doğurcam ki rapor alabilim hakkımızda hayırlısı olsun

Canım çooook geçmis olsun bugün bütün gün aklım sendeydi meğer ne kadar yer etmişsin bende umarım tez zamanda bebegine kavusursun Allah ağzınızın tadını bozmasın yuvanız her daim şen olsun

Keşke şuan bende sıcaktan Ağrı'dan veya başka birşeyden uyuyamasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…