- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Sidelya2011 gecmiş olsun cnm, ben de gecen gece yaktım elimi silikon tabancasıyla, bütün gece elimin altında buz torbasıyla uyudum, acısını cok iyi bilirim, cokk gecmiş olsun
@arzu3850 ben dr gönderdim cnm, eklersen sevinirim
Kızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
Sidelya2011 geçmiş olsun sana yapılacak herşey yazılmış umarım biri iyi gelir
Kızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
İyi olmanıza sevindim bir an önce toparlar çıkarsınız inşallahKızlar iyi Akşamlar
Canım Allah yardımcın olsun; inş daha fazla seni ve bebeği yıpratmadan açılman olur da doğum gerçekleşir canım; böyle ram açıklama yapmamaları da hoş değil ama bol bol dua et canım bundan sonrası kolay geçer inşKızlar iki gündür canımdan bezdim.
Kasintı dolayısıyla gittiğim özelde ki dr riski göze almadı safra asitleri m yüksek çıktı beni Zekai tahir é geldik onlar da test yaptı yatış verdiler cumartesi yattım.
Salı günü değerlerim yuksekmis diye apar topar doğum hazırlığı yaptırılar suni sancı verdiler öğlen den akşam à kadar açılma vs olmadı akşam 12 de kestiler sancıyi normal odada uyudum pazartesi sabah yine 8 den itibaren suni sancı başladılar akşam en son 4 cm.di acilmam.
İki gündür doğum olur diye bir şey yeme içme dediler aç ve harap sancı eşliğinde çok yiprandim ortalık asistan dr kaynıyor doğru düzgün bilgi veren yok günde 10 kere falan alttan muayene ettiler çok yiprandim sezeryan à almadılar daha vaktin var sezeryan olma diye..
Bugün akşam 8 de suni sancı yi kestiler normal odada dinleniyorum.
Yarın sabah yine sancı verecekler mis
Allah yardimci m olsun annelik duygusunu yaşamadan bexdirdiler iki gündür gerçekten canımdan bezdim. Şuan 4 cm açıklığı m var insallah devam eder
Birde hep yatırıyor lar nst ve serum takiyorlar kalkıp yürümeye vs izin verseler belki kolay olacak da hayırlısı.
Size kötü hikaye anlatmak istemezdim ama bilgi vereyim dedim
Kızlar iki gündür canımdan bezdim.
Kasintı dolayısıyla gittiğim özelde ki dr riski göze almadı safra asitleri m yüksek çıktı beni Zekai tahir é geldik onlar da test yaptı yatış verdiler cumartesi yattım.
Salı günü değerlerim yuksekmis diye apar topar doğum hazırlığı yaptırılar suni sancı verdiler öğlen den akşam à kadar açılma vs olmadı akşam 12 de kestiler sancıyi normal odada uyudum pazartesi sabah yine 8 den itibaren suni sancı başladılar akşam en son 4 cm.di acilmam.
İki gündür doğum olur diye bir şey yeme içme dediler aç ve harap sancı eşliğinde çok yiprandim ortalık asistan dr kaynıyor doğru düzgün bilgi veren yok günde 10 kere falan alttan muayene ettiler çok yiprandim sezeryan à almadılar daha vaktin var sezeryan olma diye..
Bugün akşam 8 de suni sancı yi kestiler normal odada dinleniyorum.
Yarın sabah yine sancı verecekler mis
Allah yardimci m olsun annelik duygusunu yaşamadan bexdirdiler iki gündür gerçekten canımdan bezdim. Şuan 4 cm açıklığı m var insallah devam eder
Birde hep yatırıyor lar nst ve serum takiyorlar kalkıp yürümeye vs izin verseler belki kolay olacak da hayırlısı.
Size kötü hikaye anlatmak istemezdim ama bilgi vereyim dedim
Medistatede hangi doktora gidiyorsun?[/QUOTEop dr yadigar sadiye erene gidiyorum
Gözün aydin canim rabbim tez zamanda sağlıkla kucağına alip eve çıkmayı nasip etsinnKızlar iyi Akşamlar
Ya ben artık bıktım bu izin konusu geçince aglamaktan uykularım kaçıyor sırf bu yüzden içime sinmeyen köhne bir hastanede doğurcam ki rapor alabilim hakkımızda hayırlısı olsunbizimoykumuz2701 canım ben bugün okula gittim maalesef milli eğitime rağmen izinler aktarilmiyor üzüldüm: (
Çok güzel olmuş cnm ben çok beğendim musmuylu kullanın insallahKizlar cok yaratici olamasam da kendim yaptim kapi süsümüzü. Siz de görün istedim
Canım çooook geçmis olsun bugün bütün gün aklım sendeydi meğer ne kadar yer etmişsin bende umarım tez zamanda bebegine kavusursun Allah ağzınızın tadını bozmasın yuvanız her daim şen olsunKızlar iyi Akşamlar
Neyin varkiKeşke şuan bende sıcaktan Ağrı'dan veya başka birşeyden uyuyamasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?