2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah yardımcın olsun, zor bir süreç olmuş gerçekten.. İnşaAllah bunndan sonrası kolay olur ve sağ salim alırsın yavrunu kucağına ve o an da her şeyi unutursun..

Canım eğer normal doğumsa devlet hastanesindeki ebeler doktorlardan daha tecrübeli oluyorlar benim ilk doğumumda hamilelik boyunca takip eden dr doğum zamanı muayenesini bırakıp gelene kadar ebeler cokta güzel doğuma yardım etmişti doktorum son anda bebeğin kordonu kesmeye yetişti bence korkma

yaşadığınız tüm üzüntüler puff diye uçup gitsin canım inşallah biz hepimiz biliyorduk zaten meleğimizin sağlıklı olacağını :))) yanıltmadı bizi kuzumuz. bir an önce çıksın kokuna kavuşsun inşallah. sizi seviyoruz :)

sol bacak içinde kırmızı kırmızı çatlaklarım baş gösterdi krem sürmeyi unutmuştum nemlendirmedim hiç orayı... ayrıca dün akşam ilk defa aşırı rahatsız oldum oğlum çok tepişti sığmadı yerine bir türlü ama uyurken rahat etmişim koltuklarda rahat edemiyorum artıkkkkkkkkkk

Gunaydin kizlar,
Sag kalcamdaki agri bir turlu gecmek bilmedi internetteki arastirmalarimda hep siyatik diye cikti karsima. Gitgide agirlastikca bu agriyla yurumem cok zorlasti wc ye bile giek kabusum oldu resmen. Bugun doktora gidecegim bakalim o ne diyecek. Varmi benim gibi olup doktora giden aranizda kizlar?

geçmiş olsun , inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
hastane de hastane değil işkence odası

Allah yardimcin olsun canım inşallah daha fazla canını yakmazlar da tez zamanda kavusursun bebeğine hayırlı haberlerle donmeni bekliyoruz dualarimiz seninle

Allah yardimcim olsun bir vaazda kurtul insallah

maşallah canım,hayırlısı olsunn.. Allah biran önce kavuştursun bebeğine :)

günaydın kızlar
belmaakca gözün aydın canım , sağlıkla geçin evinize inşallah..
kızlar buarada bebeklerin kilosundan kaynaklı , doktorların hemen sezeryan diye kestirip attığı arkadaşlar olmuş..
benim erkek kardeşim 4.700 doğdu 57 cm de boyu.
normal doğdu, ve annemin altta yalnızca 2 dikişi var.
planlı olması için, uğraşmamak için öyle diyorlar hemen.
ben ve diğer kardeşim 3 küsürlerde doğduk, annem hep erkek kardeşimin çoook rahat olduğunu söyler..
dediğine göre, zayıf çocuk için annenin çabası gerekiyo,
toplu çocuk sıkıştığı için kendini yitiyo..
sezeryan istemeyen arkadaşlar, tekrar görüşmenizde fayda var..

maşallah prensesine en kısa surede evinize çıkarsınız inşallah herşey güzel gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…