Canım çok üzüldüm senin adınaKızlar iki gündür canımdan bezdim.
Kasintı dolayısıyla gittiğim özelde ki dr riski göze almadı safra asitleri m yüksek çıktı beni Zekai tahir é geldik onlar da test yaptı yatış verdiler cumartesi yattım.
Salı günü değerlerim yuksekmis diye apar topar doğum hazırlığı yaptırılar suni sancı verdiler öğlen den akşam à kadar açılma vs olmadı akşam 12 de kestiler sancıyi normal odada uyudum pazartesi sabah yine 8 den itibaren suni sancı başladılar akşam en son 4 cm.di acilmam.
İki gündür doğum olur diye bir şey yeme içme dediler aç ve harap sancı eşliğinde çok yiprandim ortalık asistan dr kaynıyor doğru düzgün bilgi veren yok günde 10 kere falan alttan muayene ettiler çok yiprandim sezeryan à almadılar daha vaktin var sezeryan olma diye..
Bugün akşam 8 de suni sancı yi kestiler normal odada dinleniyorum.
Yarın sabah yine sancı verecekler mis
Allah yardimci m olsun annelik duygusunu yaşamadan bexdirdiler iki gündür gerçekten canımdan bezdim. Şuan 4 cm açıklığı m var insallah devam eder
Birde hep yatırıyor lar nst ve serum takiyorlar kalkıp yürümeye vs izin verseler belki kolay olacak da hayırlısı.
Size kötü hikaye anlatmak istemezdim ama bilgi vereyim dedim
Canim gece tentridiyot sur matematik defteri gibi karele agriyan yere sicacik tut agrisini iyi kotu rahatlatir doktor sana heralde krem fln yazar agriyan yerine gecmis olsun benimde belim agriyoGunaydin kizlar,
Sag kalcamdaki agri bir turlu gecmek bilmedi internetteki arastirmalarimda hep siyatik diye cikti karsima. Gitgide agirlastikca bu agriyla yurumem cok zorlasti wc ye bile giek kabusum oldu resmen. Bugun doktora gidecegim bakalim o ne diyecek. Varmi benim gibi olup doktora giden aranizda kizlar?
Bennnn ;( sağ kalçamdan aşağı iniyor ağrı.sırt üstü yatamıyorum yatınca yardımsız dönemiyorum.yürümek dediğin gibi işkence.doktoruma söyledim ama malesef doğumdan sonra geçmesini bekle şimdi sadece kendini fazla yorma dedi.Gunaydin kizlar,
Sag kalcamdaki agri bir turlu gecmek bilmedi internetteki arastirmalarimda hep siyatik diye cikti karsima. Gitgide agirlastikca bu agriyla yurumem cok zorlasti wc ye bile giek kabusum oldu resmen. Bugun doktora gidecegim bakalim o ne diyecek. Varmi benim gibi olup doktora giden aranizda kizlar?
muhtemelenGünaydın hanımlar:))
Sabah 9 30 gibi yatakta keyif yapıyordum yarı uykulu yarı uyanık ve sıcaktan nerdeyse yarı çıplak vaziyette
Kapı çaldı kargo gelmiş o saatte, hemen üstüme mont takıp kapıyı açtım adam deli demiştir bana
Canım bende de var ağrı bende sol ayagimin üzerine bastıkca acı çekiyorum dün doktora sordum o da bebek agirlastikca olur kemikler ayriliyor dedi fizik tedaviye yönlendirdi ordaki doktor da bel fıtığı değil dedi bir bant yapistirdi faydası olursa 3 günde bir bu banti yenileyelim dedi ama çok fazla faydası olmadı.Gunaydin kizlar,
Allahım analı babalı buyutsun canım çok sevindik hepimiz inan hersey gönlünce olur insKızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
Gunaydin kizlar,
canım hayırlı olsun.Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Tebrikler canım gelişmelerden haberdar et bizi...Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Maşallah canım çok sevindik inşallah çok daha iyi.olur biran önce kuvezden de çıkar kilolar da alır Allah ikinizede iyilik versinKızlar iyi Akşamlar
Yazamadım hepinize Allah hepinizden Razı olsun . Bugün spinal anestezi ile bebeğimi 2100 gr olarak doğurdum. Doğum anını gördüm hemen Yanıma getirdiler ağlıyordu meleğim yanağıma koydular elleriyle okşadı yanağımı bol bol öptüm Aşkımı sonra götürdüler . Ağladığı için ciğerlerine iyi demişlerdi ama takip edildi bebeğim hızlı nefes Alıp verince küveze koydular ama doktor çok kalmayacak dedi. Sağlığı şuanlık iyi . 37 haftalık doğum Yaptım ama bebek 33 haftalık Doğdu olsun sağlıklı olsun da . Küvezde eşimle beraber baktık okşadım onu ben okşadıkça hareketlendi . Minicik Ufacık görseniz sağ salim çıkarız inşallah . Gene yazarım hepinize hepinizi öpüyorum
canım burdayım :) kahvaltıya arkadaşıma davetliydim, ancak fırsat bulabildimKızlaaar nerdesinizzzz??
@miskamber @cryofangel ve diğerlerrii :) göremediğim herkes için ay doğurdu mu acaba diyorum :)) bu kadar sessizlik haftaiçi için hiiiç normal değil sayfamızda yaa, benim bu saatte sayfaya girdiğimde şöyle en azından bi 10 15 sayfa birikmiş olması gerekiyordu
Normal doğummu oldu canım. Kurtulmuşsun ne güzel. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah..Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Canım bende bugün gittim dr.34 hafta 2 gün bebeğim 2 400gr olmuş maşallah bundan sonra haftada bir gidecez dr.kontrole dr sezeryan dedi bana 10 eylul kısmetse doğuracam oglusumuDoğum yapanlara bol sütlü ve huzurlu günler diliyorum. Bebecikleri sağlıkla büyütün inşallah.
Bugün kontrole gittik(34 hafta 1 gün ). Aziz bebek 2300 gram olmuş. Suyumuz iyi. Kandaki demir oranımı sınırda buldu. Bu yüzden 2 günde bir hapı sabah akşam al dedi. Tsh değerim 2,5,yani normal değerde. Hapa devam ediyoruz.
Ben şimdiye kadar 12 kilo aldım. Ödem sorunum az da olsa devam ediyor. Proteine ağırlık vermem gerekiyor. Bundan sonra et tüketimine dikkat etmeliyim.
Doğum tercihlerimizi döküman olarak doktorumuza verdik. İnceleyecek ve sonraki muayenede konuşacağız üstünde. 2 hafta sonra çağırdı tekrar. 2 hafta sonra doğum yapacağım hastaneyi ziyaret etmeyi planlıyoruz.
Bu hafta annemlere gidiyorum. Eksiklerimi tamamlayıp hastane çantamı hazırlamam lazım.
Zaman yaklaştıkça duygularım çok değişkenlik gösteriyor. Sık sık ağlama isteğim var. Hareketlerim çok ağırlaştı. Yine de önceki gebeliğime göre çok aktifim. Çok yoruluyorum ama küçük bir çocukla dinlenmek mümkün olmuyor. Aileler sağolsun ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar.
Akşamları kasılmalarım oluyor. Garip bir şekilde zevk veriyor bu kasılmalar bana :)
Sanırım bebeğime yaklaştığımı hatırlattığı için zevk duyuyorum.
Büyük bir sabırla Aziz bebeği bekliyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?