2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım çok üzüldüm senin adına inşallah bugün doğumun hızlı şekilde gerçekleşir.. Dua edelim hep birlikte, hayırlı haberlerini tez zamanda alırız inşallah! Sabretmeye çalış, çok az kaldı..

Canim gece tentridiyot sur matematik defteri gibi karele agriyan yere sicacik tut agrisini iyi kotu rahatlatir doktor sana heralde krem fln yazar agriyan yerine gecmis olsun benimde belim agriyo

Bennnn ;( sağ kalçamdan aşağı iniyor ağrı.sırt üstü yatamıyorum yatınca yardımsız dönemiyorum.yürümek dediğin gibi işkence.doktoruma söyledim ama malesef doğumdan sonra geçmesini bekle şimdi sadece kendini fazla yorma dedi.

muhtemelen

Canım bende de var ağrı bende sol ayagimin üzerine bastıkca acı çekiyorum dün doktora sordum o da bebek agirlastikca olur kemikler ayriliyor dedi fizik tedaviye yönlendirdi ordaki doktor da bel fıtığı değil dedi bir bant yapistirdi faydası olursa 3 günde bir bu banti yenileyelim dedi ama çok fazla faydası olmadı.

Allahım analı babalı buyutsun canım çok sevindik hepimiz inan hersey gönlünce olur ins

Canım doktoruna söyle belki fizik tedaviye yada ortopediye yönlendirir. Siyatik olduğunu benim doktorum demişti diye söylemiştim ya doktorum çok rahatsız ederse fizik tedaviye gitmemi söylemişti bana. O kadar çok ilaç kullanmak zorunda kaldım ki ben, fizik tedavide de ilaç verirlerse korkusuna geçici çözümler üretiyorum. Yavaş hareket ediyorum, yataktan çok yavaş hareketlerle yerimden kalkıyorum, yürürken penguen gibi paytak paytak yürüyerek ani baskı yapmıyorum, uzanırken ağrıyan tarafıma yatıyorum gibi gibi.. Kaplumbağa ve penguen karışımı bişe oldum yani Ha geçirmiyor ağrıyı ama yaşamımı etkileyecek kadar da şiddetli yaşamıyorum artık. Ama yaşadığım için söylüyorum bil ki doğum yaptığında pik yapıyor ağrı. Doğumdan sonra eve geçtiğimde 2-3 gün yataktan kalkarken, yürürken falan çok çok ağrımıştı ama sonrasında bir anda kesildi ve bu hamileliğimde 3.ayıma kadar da geri gelmemişti :)

Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli

Kızlaaar nerdesinizzzz??
@miskamber @cryofangel ve diğerlerrii :) göremediğim herkes için ay doğurdu mu acaba diyorum :)) bu kadar sessizlik haftaiçi için hiiiç normal değil sayfamızda yaa, benim bu saatte sayfaya girdiğimde şöyle en azından bi 10 15 sayfa birikmiş olması gerekiyordu

canım hayırlı olsun.

Tebrikler canım gelişmelerden haberdar et bizi...

Gözün aydın canm allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun

Maşallah canım çok sevindik inşallah çok daha iyi.olur biran önce kuvezden de çıkar kilolar da alır Allah ikinizede iyilik versin

canım burdayım :) kahvaltıya arkadaşıma davetliydim, ancak fırsat bulabildim
bnm dha doğurmaya pek niyetim yok gbi heheh :) sen nasılsın?

Normal doğummu oldu canım. Kurtulmuşsun ne güzel. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah..

Canım bende bugün gittim dr.34 hafta 2 gün bebeğim 2 400gr olmuş maşallah bundan sonra haftada bir gidecez dr.kontrole dr sezeryan dedi bana 10 eylul kısmetse doğuracam oglusumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…