- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Tebrikler canım gelişmelerden haberdar et bizi...
Hayırlı olsun ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla almışsun bebeğini kucağına darısı bizim başımıza2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
canım burdayım :) kahvaltıya arkadaşıma davetliydim, ancak fırsat bulabildim
bnm dha doğurmaya pek niyetim yok gbi heheh :) sen nasılsın?
Hiç olmadı bende. Sadece hissediyorum ses duymadım. Bu aralarda çok hareketsiz napıyor oralarda oğluşum hiç bilmiyorum.ya bir de enteresan bi soru soracam size. Bebek hareket edince bazen cup cup ses geliyor. duyan oldu mu hiç benim gibi
2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
dağılalım o halde topik kapanmasınArkadaşlar Watsap grubunu topikten, profilden veya özelden çağırmak yasakmış..
dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı
Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Grup kurulabilir ama kk da yasakmış haberleşmek..dağılalım o halde topik kapanmasın
Normal doğummu oldu canım. Kurtulmuşsun ne güzel. Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyüt inşallah..
Büyür annesi o senin yanında kokunla sütünle hiç endişe etme sağlıklı olsunda :)Sezaryan oldu cnm, biraz daha dursaydi bidigim kucucuk teyzesi tabi saglikli yanimda ya cok sukur bugune
Oy maşallah size kilosu az ama gelişimi gayet iyi demek ki önemli olanda oinşallah bizde görürüz o günleri dua et bizede
Benim oluyor merak ettim de nasıl soracağımı bilemedim :-/ya bir de enteresan bi soru soracam size. Bebek hareket edince bazen cup cup ses geliyor. duyan oldu mu hiç benim gibi
gözün aydın canım çok sevindim. hayırlı bir evlat olur inşallah size.2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?