2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ya bir de enteresan bi soru soracam size. Bebek hareket edince bazen cup cup ses geliyor. duyan oldu mu hiç benim gibi

Tebrikler canım gelişmelerden haberdar et bizi...

2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah

Hayırlı olsun ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla almışsun bebeğini kucağına darısı bizim başımıza

dün whatsuptan grup açtı arzu şimdi de doğum yaptı sanırım. yönetici de o Katılmak isteyen varsa yeni bi grup açılmalı

Doğurdu muuu kimdi eylül görünümlü ağustos anneleri diye başlığımızı değiştirelim demişti birisi, yapsak mı patır patır doğuruyoruz..

canım burdayım :) kahvaltıya arkadaşıma davetliydim, ancak fırsat bulabildim
bnm dha doğurmaya pek niyetim yok gbi heheh :) sen nasılsın?

İyiyim ben de :)) aman daha eylüle gelmedik zaten doğurmayalım aktif olanlar yok olunca bi an noluyoruz dedim sabah sabah :))

Oy maşallah size kilosu az ama gelişimi gayet iyi demek ki önemli olanda o inşallah bizde görürüz o günleri dua et bizede

gözün aydın, tebrikler.. sağlıkla büyüsün inş

Oy maşallah size kilosu az ama gelişimi gayet iyi demek ki önemli olanda o inşallah bizde görürüz o günleri dua et bizede

Insallah gununde saglikli dogumlar size olsun, AMA bende cok hazirliksizdim gurbette annem yanimda degil eksigim cok hersey birsekilde halloldu Ben ameliyattayken annem yetismis cok sukur bebiste iyi simdilik herkes biranonce hazirliklari bitirsin bu bebislerin zamani belli olmuyor

kızlar ya bugun değişik bir baskı hissediyorum otururken sanki oğlum çıkmak için itiyor hafif bi sızı da var yalancı sancı bu mu ki acaba ..

gözün aydın canım çok sevindim. hayırlı bir evlat olur inşallah size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…