- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
Canım gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inş. Bizim kızlar hep aceleci çıktı :) kaç kilo Doğdu Kızın canım? Nasıl şimdi? Sen nasılsın?Minik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
Benim kızım da 35+0 da 2170 gr Doğdu canım. Evet minicikler ama sağlıkçılar ya çok şükürSezaryan oldu cnm, biraz daha dursaydi bidigim kucucuk teyzesi tabi saglikli yanimda ya cok sukur bugune
mark-ha.comdan aldım ben. bi bak istersencanlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
Canımm Allah analı babalı büyütsün :)) yavaş yavaş geliyor bizim kuzular sabırsızlar:))Sezaryan oldu cnm, biraz daha dursaydi bidigim kucucuk teyzesi tabi saglikli yanimda ya cok sukur bugune
derisi buruşuk muBenim kızım da 35+0 da 2170 gr Doğdu canım. Evet minicikler ama sağlıkçılar ya çok şükür
Allah analı babalı büyütsün inşallah dediğin gibi dikkatli ve hazırlıklı olmamız lazım bizim her an herşey olabilirMinik kizim 35+0 aceleci davrandi geldi dunyama. Kontrole diye gitmistik nst sanci cikti serumla dusuremediler gittikce artti acilmada artmaya baslayinca aldilar kuzumu cok sukur bugune. Herkes dikkat etsin Ben hic dogumumun basladigini anlamadim o yuzden son zamanlar agrilar kesinlikle gozardi edilmemeli
instagramda cossybyaqua var ben ordan aldım, beyaz dantelli, hatta buraya da bikaç kez fotosunu atmıştım, oraya bakabilirsincanlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
aaa bende duydum bi kaç kes ihtimal vermedim ama demek o ses o sesmiş içerden gelen yaniya bir de enteresan bi soru soracam size. Bebek hareket edince bazen cup cup ses geliyor. duyan oldu mu hiç benim gibi
ist loya varmı bilmiyorum şayet varsa oraya bak derim istediğin gibi kolları dantelli çok hoş lahusa gecelikleri var.canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
Canım minik kızına maşallah sütun de gelecek ınsallah kuveze gerek kalmamış ne güzel Allah'a emanet olun canım...2200 gr minicik bir kiz teyzesi, kuveze gerek olmadi simdilik evimizdeyiz, spinal anesteji ile dogum oldu pazar gunu, muhabbet ederken bir anda bebisimi gosterdiler inanamadim cok agladim sonra 2-3 saat uyusuk olunca birsey hissetmedim sonra agri basladi agri kesici vurulunca hafifliyor tabi en guzel agri kesici kizim oluyor, dunden beri omuz agrisi cok yasiyorum, sutum tam gelmiyor mama ilave yapoiyorum cnm darisi saglikla sizlere opsun insallah
Geçmiş olsun canım benimde 3 gündür kalçamın sağ tarafında bir ağrı var, çekme yapıyor sanki, aksayarak yürüyorum...Gunaydin kizlar,
Sag kalcamdaki agri bir turlu gecmek bilmedi internetteki arastirmalarimda hep siyatik diye cikti karsima. Gitgide agirlastikca bu agriyla yurumem cok zorlasti wc ye bile giek kabusum oldu resmen. Bugun doktora gidecegim bakalim o ne diyecek. Varmi benim gibi olup doktora giden aranizda kizlar?
ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim miaaa bende duydum bi kaç kes ihtimal vermedim ama demek o ses o sesmiş içerden gelen yani
ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?