2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız

canım tebrik ederim :)

Canım gözünüz Aydın, sağlıkla büyütün inş. Bizim kızlar hep aceleci çıktı :) kaç kilo Doğdu Kızın canım? Nasıl şimdi? Sen nasılsın?

Allah analı babalı büyütsün inşallah dediğin gibi dikkatli ve hazırlıklı olmamız lazım bizim her an herşey olabilir

canlarım lohusa geceliği arıyorum ama istediğim gibi bulamıyorum, böyle dantelli güzel birşey arıyorum. sizler nerelerden aldınız
instagramda cossybyaqua var ben ordan aldım, beyaz dantelli, hatta buraya da bikaç kez fotosunu atmıştım, oraya bakabilirsin

merhaba herkese birkaç gün giremedim sayfalar almış başını gitmiş. Doğum yapanları tebrik ediyorum. Doğum sancısı çekenlere Allah'ım yardım etsin bir avazda kurtarsın inşallah.
Bende bebeğin eşyalarını ve kızımdan kalanları üst kata çıkardım yatağın üzerine döktüm ne çok şey varmış ama yıkamaya başlayamadım hala. Kızım bitlendi, kaç gündür onunla uğraşıyorum çok şükür bana bulaşmamış . %95 havuzdan bulaştı onada. Sizlerde hala kalabalık yerlerde giriyorsanız dikkat edin.
Whatsapp grubu kurulmuş sanırım ama benim o gruba yetişmem ve takip etmem imkansız. 2. çocukları olacak olanlar çok iyi anlar. Elimizde sürekli telefon olunca bizi örnek alıyorlar ve onlara olan dikkatimizi azaltıyor onun için kızımlayken telefonu kullanmamaya çalışıyorum. Bebek olduktan sonrada mecburen bildirimlerin sesini kapatmak gerekir. Diğer çok bilindik sosyal medya da olsa orda konuları ve yorumları takip etmek kolay olur.

Bi arkadaş eklemişti, n11 de bone club diye bi markanın dantelli geceliği ile sabahlığı takımdı. Ben mağazadan hastanede giymek için daha spor gündelik birer pijama il gecelik takımı almıştım ama bone club marka gecelik de çok hoşuma gitmişti, sipariş vermiştim ve hızlı olarak sorunsuz ulaştı elime. Kumaşı dikişleri gayet güzeldi :) bulursam fotoğrafını eklerim birazdan

ist loya varmı bilmiyorum şayet varsa oraya bak derim istediğin gibi kolları dantelli çok hoş lahusa gecelikleri var.

Canım minik kızına maşallah sütun de gelecek ınsallah kuveze gerek kalmamış ne güzel Allah'a emanet olun canım...

Günaydın kızlar doğum yapanlar olmuş sanırım allah analı babalı büyütsün Bebişlerini bekleyenlerede sabır ve kolaylık versin dün gece gene kasılmalardan ağrıdan uyuyamadım benm oğluşta aceleci olucak die çok korkuyorum daha çok minik biraz daha büyümesi lazım ama bi yandanda heyecan yapıyorum bian önce gelsin die sizlerde böyle misiniz

Geçmiş olsun canım benimde 3 gündür kalçamın sağ tarafında bir ağrı var, çekme yapıyor sanki, aksayarak yürüyorum...
Önceden de oluyordu ara ara, haftasonu çok ayakta kaldım vücudumda 10 kg fazlalık var ondan oldu herhalde diye düşünüyorum, doktora gitmedim geçer diye bekliyorum.

aaa bende duydum bi kaç kes ihtimal vermedim ama demek o ses o sesmiş içerden gelen yani
ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi

ilk ben de şaşırdım ama 7 8 kez olunca artık duyduğuma emin oldum. şimdi tarif etmeye çalışacam . derin bir kaseye jöle koymuşsunda elini içine koyup oynuyormuşsun gibi. bilmem anlatabildim mi

canım bende bir kez yaşadım onu ama aşırı su içmiştim koltuktan wc ye gidene kadar karnım resmen suyun içindeymiş gibi ses çıkardı :) blong blong diye sen de su içmişmiydin öncesinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…